BioNTech: Covid 19 – precunoaștere, prefinanțare și profit din criză
Compania farmaceutică BioNTech a avut o ascensiune fulminantă în 2021, iar numele ei este cunoscut în întreaga lume.
În timp ce în 2019 compania a înregistrat o pierdere de 181 de milioane de euro, pentru 2021 era de așteptat un profit de cel puțin nouă miliarde de euro. Nu ar fi interesant să cercetăm mai atent rețeta lor de succes? La urma urmei, cine nu și-ar dori să aibă aceeași ascensiune fulgerătoare?
În raportul anual 2019 al BioNTech, care poate fi vizualizat şi de către public, indicația ”COVID-19” poate fi găsită la ”Clasa de medicamente: ARNm” sub numele de produs ”BNT162”. Acest lucru înseamnă că vaccinul pentru tratamentul COVID-19 trebuia să fie finalizat încă din 2017 sau cel târziu până la sfârșitul anului 2018. La momentul raportului anual, faza de testare preclinică și chiar jumătate din faza de testare 1 fuseseră deja finalizate în totalitate. Prin urmare, un consultant în management a întrebat conducerea BioNTech: ”Cum a fost posibil ca firma dvs. să dezvolte o terapie care a finalizat deja testele preclinice până la sfârșitul anului 2019, când virusul a apărut abia în decembrie 2019?”
Nu a primit niciodată un răspuns. Ulterior, directoarea executivă, Türeci, a recunoscut cu reticență în fața presei că a fost informată în prealabil. Dacă BioNTech cerceta deja un vaccin pentru o boală care nu exista încă, ce înseamnă asta în afară de faptul că pandemia era planificată pe termen lung?! Merită să ne uităm mai atent aici. De unde provin informațiile prealabile?
Anual, întrunirea mondială a sănătății (WHS*) are loc la Berlin. În octombrie 2018, acolo s-au întâlnit, printre alții, Angela Merkel, Bill Gates, prim-ministrul Norvegiei, directorul OMS și antreprenorul BioNTech, până atunci necunoscut și fără succes financiar, pe nume Uğur Șahin.
Încă din august 2018, BioNTech a semnat un acord cu Pfizer pentru a dezvolta vaccinuri pe bază de ARNm pentru prevenirea gripei. Pfizer a investit 305 milioane de dolari americani în 2018, adică într-un moment în care BioNTech nu cunoscuse încă niciun succes.
Fundația Bill & Melinda Gates e principalul finanțator al autorității britanice de reglementare a medicamentelor și produselor medicale MHRA. În septembrie 2019, chiar înainte de izbucnirea pandemiei de Covid-19, această fundație a cumpărat acțiuni BioNTech în valoare de 55 de milioane de dolari. Banca Europeană de Investiții (BEI) a promis, de asemenea, 50 de milioane de euro pentru BioNTech. ”Singurul vaccin care, dacă totul merge perfect, ar putea obține aprobarea pentru utilizarea de urgență până la sfârșitul lunii octombrie (202 ar fi Pfizer”, a declarat la acea vreme Bill Gates.
Interesant este că MHRA, finanțată de Gates, a prelungit aprobarea de urgență a vaccinului cu ARNm al Pfizer/BioNTech în Marea Britanie, ca acesta să poată fi administrat copiilor cu vârste între 12 și 15 ani începând cu 4 iunie 2021. Cine mai este surprins de ascensiunea fulminantă a BioNTech?
Înainte de pandemie, în 2019, anul cu cele mai mari pierderi de până atunci, BioNTech a majorat salariile membrilor consiliului de administrație și ai consiliului de supraveghere, parţial cu aproape 1.000%. Exprimat în cifre: salariul anual anterior al directorului general Șahin a fost majorat de la 653.000 EUR la 7.000.064 EUR. Investiția acestor finanțatori într-o companie care era deja puternic îndatorată de ani de zile, precum și creșterea incredibilă a salariilor, sugerează că cei implicați știau cu siguranță că în curând se vor înregistra profituri de miliarde.
Încă o piesă din puzzle care scoate la iveală pandemia, declarată abia în martie 2020, ca fiind o plandemie în care Bill Gates este o figură cheie, crucială. Rețineți: o plandemie înseamnă o criză planificată anterior, provocată artificial, din care planificatorii și investitorii câștigă în perioada premergătoare crizei bani în prostie. Desigur, în detrimentul publicului larg.
Nu ar trebui să spunem: banii înapoi!? Și nu ar trebui să fie interzise, din principiu, profiturile din criză, deci zidirea averilor câştigate din crize, pentru a înăbuși din fașă astfel de modele de afaceri criminale?
#biontech #covid19 #vaccin #plandemie #billgates #who
https://parerologul.ninja/covi....d19/biontech-covid19
Academia de Alăptare din SUA lansează expresia: LAPTE de TATĂ
Academia de Medicină a Alăptării din Statele Unite a dat publicității un nou ghid, în care cere personalului medical să își schimbe limbajul pentru a deveni mai „incluziv ”.
Printre expresiile vizate se numără și cea de „lapte matern”, sugerând alternative mai progresiste, precum „lapte uman”, „lapte părintesc” sau... „lapte de tată”.
Biologul Colin Wright a publicat pe Twitter o captură de ecran din ghid în care se cere și utilizarea altor expresii, cum ar fi:„părinte gestațional” în loc de „mamă”, „persoană lactantă” în loc de „doică”, sau „alăptare la piept” în loc de „alăptare la sân”.
De altfel, pentru cuvântul „sân” este propus înlocuitorul progresist „glandă mamară”.
Într-o declarație pentru Post Millenial, Wright a afirmat:
„Acest document mi-a fost furnizat de un prieten a cărui soție este asistent medical, îngrijind proaspetele mămici și bebelușii lor.”
„El (prietenul) mi-a spus că această «terminologie progresistă» este implementată în spitalul soției, și că asistentelor și celorlalți membri ai personalului medical li se cere să întrebe fiecare pacient ce termeni doresc să folosească în timpul îngrijirii.”
Și Wright continuă:
„Deși această măsură este descrisă ca având scopul de a crea în spital o atmosferă prietenoasă și «incluzivă», cred că majoritatea oamenilor ar prefera ca asistentele să se concetreze asupra unor aspecte mai importante, cum ar fi medicația și dozajele potrivite, în loc să își ocupe mintea memorând liste cu o «terminologie incluzivă» țicnită.”
Într-o declarație a Academiei, făcută anul trecut despre viitorul ghid, se arăta:
„Academia de Medicină a Alăptării acceptă că nu toate persoanele care nasc și alăptează se identifică drept femei și că anumite persoane nu se indentifică nici ca femei, nici ca bărbați.”
#sua
https://www.activenews.ro/exte....rne/Academia-de-Alap
Time is an vital aspect in Animal Crossing: New Horizons. Everything takes time, from constructing your private home, to growing vegetation, or even to being profitable.
https://www.lolga.com/
Netflix is a multi-device movie streaming application that lets you stream movies on almost any device. Its streamlined, colorful user interface looks great on any device and contains filters that prevent inappropriate content from being viewed. With its hacks, you can watch your favorite movies on your phone without paying a single penny. Let's take a closer look at this app's features and benefits. You'll be surprised by how easy it is to watch movies on your favorite device. https://apksunny.com/netflix/
https://www.facebook.com/selectketoadvanced/
Nu e o criză mică, nu e o Criză Mare: Este o Mare Revoluție Socialistă
Nouriel Roubini este un Guru al Crizelor. Nu de pomană a fost poreclit „Dr. Apocalipsă” („Dr. Doom”).
Economistul iudeo-iraniano-american născut la Istanbul a devenit faimos pentru că a prevestit criza mondială din 2007-2008.
Acum, el îi contrazice pe toți experții de pe Wall Street care afirmă că semnele de criză din toate domeniile ar anunța o recesiune scurtă și de mici dimensiuni.
Nu este așa, spune Roubini. Vine o criză mare și lungă.
Într-un interviu pentru Bloomberg, el atrage atenția asupra faptului că raportul de îndatorare pentru economiile dezvoltate a ajuns la recordul istoric de 420% și nu încetează să crească rapid.
În același timp, ajutoarele financiare masive acordate de guverne în timpul pandemiei COVID au distorsionat realitatea economică, transformând companiile în Zombie. Morți-Vii.
Niciodată situația nu a fost atât de gravă, explică Roubini.
În anii 1970, stagflația (existența concomitentă a stagnării economice, inflației și șomajului) era caracterizată de niveluri de îndatorare mici.
Iar în 2008, criza datoriilor a dus la o scădere a inflației.
Acum, toate flagelurile sunt prezente simultan.
Și Roubini conchide:
„Ideea că (criza) va fi scurtă și superficială este absolut delirantă.”
*
Nu trebuie să fii un economist faimos ca Roubini ca să vezi că la orizont nu se ridică o vântoasă obișnuită de vară, ci ditamai uraganul.
E suficient să trăiești în lume ca să vezi semne mult mai teribile.
Nu e vorba doar de nivelul de îndatorare, de inflație și de șomaj.
Este și criza din aprovizionare, provocată de aceleași demente măsuri COVID. Lockdown-urile au rupt lanțurile mondiale de aprovizionare. În condițiile globalizări și ultraspecializării producțiilor (volanul mașinii se face în Italia, cipurile de la instalația electrică în China, cauciucurile în România etc.) au apărut penurii la produse de strictă necesitate.
Lipsa de lapte praf și de tampoane din America a devenit deja emblematică. La fel ca rafturile tot mai goale din hipermarketurile occidentale.
Încetarea lockdown-urilor și relansarea producției a avut și ea un efect catastrofal pe care l-am putea numi „gâtuirea furtunului”: cererea depășește capacitatea de producție, iar producția depășește capacitatea de transport.
Rezultatul: penuria se agravează.
„Înverzirea” forțată și irațională a economiilor, renunțarea în masă la combustibilii fosili și la energia nucleară ieftină – în disprețul tuturor criteriilor de eficiență și rentabilitate – a amorsat bomba unei crize energetice mondiale.
Războiul din Ucraina a detonat bomba. Iar factorul politic a desăvârșit nimicirea, impunând Rusiei – mare producătoare de petrol și gaze – niște sancțiuni sinucigașe cu efect de bumerang.
Bomba energetică nu a fost singura detonată de Războiul din Ucraina.
Foametea este o altă bombă, cel puțin la fel de devastatoare.
Rusia și Ucraina sunt printre cele mai mari producătoare de grâne dar și de îngrășăminte agricole ale lumii.
Aceeași sinucigașă „înverzire economică” întru Salvarea Planetei impune măsuri aberante care desăvârșesc nimicirea provocată de foamete.
Falimentarea artificială a fermierilor din regiuni precum Olanda sau Texas, două dintre cele mai mari exportatoare de alimente din lume, prevestește un alt dezastru despre care Roubini nu spune nimic.
În fine, până la un punct, inflația în sine nu e rea. În schimb, e catastrofală atunci când nu e urmată de creșterea salariilor. Or, nicăieri în Occident, salariile nu cresc măcar pentru a compensa pierderile din buzunare provocate de inflație. Surplusul de bani tipăriți este cheltuit pentru înarmare sau pentru combaterea așa-zisei Schimbări Climatice.
Așa apare un alt efect devastator: Sărăcia.
Oamenii au din ce în ce mai puțini bani pentru a-și procura produsele vitale pe care celelalte crize le fac tot mai rare și mai scumpe. Inclusiv banii pentru facturile casnice devin insuficienți.
A avea o casă, o mașină, în general a fi PROPRIETAR a devenit un lux.
În fine, criza economică este agravată de o criză generală a Sistemului Capitalist.
Cele câteva principii simple și sănătoase ale acestuia – rentabilitatea, libera concurență, proprietatea privată – au fost alterate de Corporatismul transnațional și de Ideologie.
Corporațiile au devenit mai puternice decât statele. Guvernele naționale au ajuns niște anexe și departamente ale lor, iar miniștrii au căpătat – mai discret sau mai fățiș – statutul de salariați. Complicitatea corpo-guvernamentală a ajuns să zdrobească din fașă orice inițiativă locală.
Ideologia a înlocuit eficiența capitalistă cu criterii-fetiș precum rasa, sexul, orientarea sexuală, corectitudinea politică,transformând Salariatul în Activist.
Conform cu directivele Forumului Economic Mondial, Corporatismul Transnațional, care a înlocuit de câteva decenii Capitalismul, este și el pe cale să fie înlocuit de o altă dihanie: Corporatismul Părților Interesate.
(Nu trebuie uitat că titulatura completă consacrată de Klaus Schwab este „Marea Resetare a Capitalismului”.)
În Socialismul clasic, guvernul își aroga rolul de Tătuc al Cetățenilor – controlând fiecare aspect al vieții până la cele mai intime detalii, inclusiv sexuale.
În Corporatismul Părților Interesate acest rol este asumat de marile corporații transnaționale. Ele decid ce ai nevoie și ce nu, supraveghind și controlând, încruntate și vigilente ca niște Comisari Politici.
(Nu întâmplător, membrii executivului UE sunt numiți „comisari”.)
*
Uniunea Sovietică a avut nevoie de câteva condiții pentru a fi instaurată: instabilitate socială, criză economică, război, sărăcie, foamete...
Sună cunoscut?
Ceea ce trăim noi acum NU este o criză. Nici măcar una gravă, cum prevestește Roubini. Este o Mare Revoluție Socialistă Mondială.
(Un alt nume pe care același Schwab îl dă Marii Resetărieste „A patra Revoluție Industrială”.)
Teribila ciocnire dintre Occident, de o parte și Rusia-China, de cealaltă, la care asistăm acum, nu este decât ciocnirea dintre diferitele forme și programe de socialism.
Ca acum 75 de ani între Stalin și Mao.
https://www.activenews.ro/opin....ii/Nu-e-o-criza-mica