SOUCIAL.net SOUCIAL.net
    #game #health #windows #online #carpet
    Uitgebreid zoeken
  • Inloggen
  • Registereren

  • Dagmodus
  • © 2025 SOUCIAL.net
    About • Directory • Contact Us • Developers • Privacy Policy • Terms of Use

    kiezen Language

  • Arabic
  • Bengali
  • Chinese
  • Croatian
  • Danish
  • Dutch
  • English
  • Filipino
  • French
  • German
  • Hebrew
  • Hindi
  • Indonesian
  • Italian
  • Japanese
  • Korean
  • Persian
  • Portuguese
  • Russian
  • Spanish
  • Swedish
  • Turkish
  • Urdu
  • Vietnamese

Horloge

Horloge

Evenementen

Bladeren door evenementen Mijn gebeurtenissen

blog

Blader door artikelen

Markt

nieuwste producten

Pagina's

Mijn pagina's Liked Pages

Meer

Forum Onderzoeken populaire posts Spelen Jobs Aanbiedingen financieringen
Horloge Evenementen Markt blog Mijn pagina's alles zien

Ontdekken posts

Posts

Gebruikers

Pagina's

Groep

blog

Markt

Evenementen

Spelen

Forum

Jobs

financieringen

Covid19 - Plandemic
Covid19 - Plandemic
3 jr

În Occident a fost Teroare și Moarte, iar Africa a trecut fluierând peste COVID. De ce?

Guvernele occidentale s-au agitat enorm în ultimii doi ani sub pretextul „combaterii pandemiei”, stresând și agresând populația. Africa, în schimb, a tratat Covidul ca pe o simplă răceală. Și a avut dreptate.

De la începutul pandemiei Covid până în iulie 2022, Africa a înregistrat puțin peste 9 milioane de cazuri confirmate și 173.900 de decese, potrivit datelor oficiale ale OMS.

Prin comparație, Europa a înregistrat circa 239 de milioane de cazuri și peste 2 milioane de decese.

Diferența este uriașă, mai ales dacă ținem cont că populația Europei este jumătate față de cea a Africnii (750 de milioane față de 1,4 miliarde).

Situația este asemănătoare și pentru continentul american, care depășește și el cu mult Africa la număr de cazuri și de decese.

Practic, Africa se situează pe ultimul loc, la mare distanță de celelalte regiuni ale lumii monitorizate de OMS.

Cum se face că zona cea mai defavorizată a planetei, cu condiții de viață, hrană, apă, igienă problematice și un sistem sanitar precare, a trecut cel mai bine peste pandemie?

Și ce lecții trebuie să învețe Occidentul de la populația pe care o privește adesea cu dispreț și încearcă să o „civilizeze” cu forța?

La aceste întrebări a încercat să răspundă oanaliză făcută de The Epoch Times.

„Noi îl privim (Covidul) ca pe o simplă răceală”, declară Illiasou Ibrahim, care lucrează în domeniul sanitar, la un ONG, în Niamey, capitala Nigerului.

Speranța de viață în Niger este de 63 de ani, iar malaria și meningita sunt boli endemice.

Cu toate acestea, Ibrahim spune că nu cunoște pe nimeni care să fi murit de Covid.

Prea multă igienă strică

Într-un articol din 2021 publicat în Evolution, Medicine and Public Health, o echipă de cercetători de la Centrul Medical al Universității Duke a prezis că Africa și alte regiuni în curs de dezvoltare vor avea mai puține decese și rezultate mai bune în combaterea Covid decât regiunile dezvoltate.

Ei au explicat că excesul de igienă și de îngrijire sanitară poate avea un efect contrar celui scontat. Rezultatul este o lipsă de biodiversitate în corpul omenesc care slăbește sistemul imunitar în fața infecțiilor virale și bacteriene.

În mod uimitor, oamenii de știință au afirmat că mai ales lipsa viermișorilor intestinali la locuitorii din zonele dezvoltate ale lumii compromite sistemul imunitar.

Ipoteza că prea multă igienă poate favoriza bolile autoimunitare a fost enunțată încă din anii 1980 în British Medical Journal de către epidemiologul britanic David Strachan.

Și imunologul expert în viermii paraziți William Parker afirma într-un articol din 2016 că, „oricât ar părea de scârbos”, viermii intestinali au un rol important în stimularea organismului de a produce molecule anti-inflamatoare și de a stimula imunitatea naturală.

Tot Parker, împreună cu un colectiv de cercetători, arăta într-un alt articol cum lipsa viermișorilor intestinali provocată de prea multă igienă mărește susceptibilitatea apariției maladiile inflamatorii cronice, cum ar fi bolile autoimune și alergiile.

Acești oameni de știință presupun că principalul motiv pentru care populațiile africane nu au fost prea afectate de Covid este că ele coabitează cu viermișorii intestinali, care le întăresc sistemul imunitar.

Și totuși Ivermectina...

Un grup de cercetători din Columbia explică rezistența africanilor la Covid prin folosirea pe scară largă a Ivermectinei, arată analiza Epoch Times.

Ivermectina se utilizează în scop profilactic în Africa la tratarea Oncocercozei, cunoscută și ca „orbirea de râu”.

Un studiu din 2021 publicat în American Journal of Therapeutics afirmă că „utilizarea invermectinei în tratamentul clinic timpuriu poate reduce numărul de persoane care ajung la un stadiu grav al bolii” COVID-19.

Deși Ivermectina, atât de ieftină și accesibilă, continuă să fie contestată cu înverșunare de așa-zișii „experți” din Sistem, medicii de spitale din toată lumea au raportat rezultate excelente prin utilizarea ei în protocoalele de tratament precoce.

„Masca salvează vieți” este o lozincă mincinoasă

Tratamentele agresive promovate în țările occidentale pentru combaterea Covid au dus în general la agravarea situației, arată analiza din The Epoch Times.

Cunoștința noastră din Niger, Illiasou Ibrahim, mărturisește că nu a purtat mască decât în câteva rânduri, în ultimii doi ani. Dar... pentru a se feri de praf și de mirosurile neplăcute.

El mai spune că nicăieri în Niger nu s-a aplicat „distanțarea socială”.

„Ne-am păstrat aceleași obiceiuri de viață”, afirmă el.

Studiile au demonstrat că „masca salvează vieți” este doar o lozincă mincinoasă.

Datele comparative din districtele californiene unde masca a fost obligatorie și celelalte demonstrează că nivelurile de infectare au fost mai mari sau cel mult egale în districtele cu mască obligatorie.

Un studiu din 2022, publicat în revista Medecine, a comparat nivelurile de mortalitate Covid între districtele din Kansas unde masca a fost obligatorie și cele unde masca nu a fost.

Districtele unde masca a fost obligatorie au avut o mortalitate cu 50% mai mare decât celelalte.

După cum explică în acest studiu medicul Zacharia Fogen, picăturile cu viruși rămân pe mască și sunt reînhalate în plămâni de purtătorul articolului facial.

Așadar, spune dr. Fogen, purtarea măștii mărește încărcătura virală, obligându-i pe oameni să respire din nou particule pe care căile respiratorii le mai eliminaseră o dată.

În 2020, un studiu amplu realizat în Danemarca și publicat în Annals of Internal Medicine NU a putut identifica nici măcar UN SINGUR efect protector, la un nivel statistic semnificativ, pentru persoanele care poartă mască.

Un alt studiu a demonstrat că „retenția de umiditate, reutilizarea măștilor textile și o proastă filtrare pot duce la un risc mărit de infectare”.

În fine, neurologii au descoperit că purtarea măștii poate compromite sănătatea creierului.

Așadar, nu mascați copiii! Nici în școli, pe stradă, nici la la joacă!

Efectele distrugătoare ale distanțării

Păstrarea unei distanței minime între persoane a fost una dintre măsurile sacrosancte, alături de mască, pe care Occidentul le-a impus.

O măsură practic necunoscută în mult mai sănătoasa Africă.

Dr. Byram Bridle, imunolog la Universitatea canadiană Guelph, a declarat pentru The Guardian că izolarea socială a copiilor limitează expunerea lor la lumea normală, plină de microbi, care le întăresc sistemul imunitar.

Persoanele „distanțate”, lipsite de contactul cu microbii, au un risc mai mare de a face o largă paletă de boli inflamatorii.

Dr. Thomas Murray, profesor de pediatrie și expert în boli infecțioase la Yale, alături de un colectiv de colegi, a descoperit o creștere importantă a riscului bolilor respiratorii virale ca urmare a lockdown-urilor și a închiderii școlilor în 2020 și 2021.

Izolarea socială, nu doar că a fost total ineficientă în împiedicarea răspândirii COVID-19, în Europa sau Statele Unite, ci a provocat importante efecte negative asupra stării de sănătate fizice și psihice a adulților și copiilor, conchide analiza din The Epoch Times.

Vaccinul ucide Sigur și Eficient

Occidentul a catalogat ca pe o uriașă inechitate socială nivelul scăzut de vaccinare din țările mai puțin dezvoltate.

Cu toate acestea, țările mai sărace, cum sunt cele din Africa, au trecut mai bine peste pandemie.

Încă o dovadă că vaccinurile, nu doar că nu protejează, ci chiar agravează pandemia.

Rata vaccinării în cele mai defavorizate țări africane – cele din regiunea sub-sahariană – a fost sub 6%. Potrivit unuistudiu realizat de dr. Joseph Mercola, deși aici trăiește 17% din populația întregii Africi, în regiunea sub-sahariană s-au înregistrat doar 3% dintre decesele de Covid ale Continentului Negru.

Efectele negative – identificate și recunoscute oficial – ale ratelor mari de vaccinare în țări dezvoltate, precum Statele Unite, sunt uriașe.

Până în data de 15 iulie 2022, au fostraportate la CDC și FDA prin sistemul VAERS 1.350.497 efecte adverse.

Între ele, 29.635 de decese din cauza vaccinării!

Evident că pot exista și alte explicații pentru rezultatele mai bune ale Africii în fața COVID, inclusiv un nivel mai mare de vitamina D ca urmare a expunerii la soare sau o populație mult mai tânără în comparație cu cea occidentală.

Însă, principala concluzie a excepționalei analize realizate de The Epoch Times este una de un bun-simț zdrobitor:

Excesele (inclusiv de igienă), restricțiile, interdicțiile, obligațiile, diktatele și în general tot ce contravine Vieții Normale a omului dăunează grav sănătății.

#covid19 #vaccin #plandemie #oms

https://www.activenews.ro/covi....d-dezvaluiri-covid/I

În Occident a fost Teroare și Moarte, iar Africa a trecut fluierând peste COVID. De ce? | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

În Occident a fost Teroare și Moarte, iar Africa a trecut fluierând peste COVID. De ce? | ActiveNews

Guvernele occidentale s-au agitat enorm în ultimii doi ani sub pretextul „combaterii pandemiei”, stresând și agresând populația. Africa, în schimb,
Respect!
Kommentar
Delen
nicholashernand
nicholashernand  Heeft zijn profielfoto gewijzigd
3 jr

image
Respect!
Kommentar
Delen
LocalAustinRoofingCompany2
LocalAustinRoofingCompany2
3 jr

According to Emirates, any tickets that are Emirates ticket cancellation within 24 hours after purchase are entirely refundable. It applies to all routes, costs, and seat configurations. The same account that was used to make the reservation will get the refund. There are some tickets that cannot be refunded. As a result, the passenger's registered email address will receive a credit notice. If Emirates Airlines decides to extend the tickets' validity, consumers can also save the ticket and use it later.
https://www.airfleetrating.com..../cancellation-policy

Respect!
Kommentar
Delen
JohnPabonqa
JohnPabonqa
3 jr

billable expense income Quickbooks will remind you of your unbilled, chargeable expenses as you write an invoice The reminder may appear as a pop-up or it may merely display the expenses to the right side, depending on the version of QuickBooks you are using
https://errorgenie.com/quickbo....oks/billable-expense

What is Billable Expense Income in QuickBooks & How to Add?
Favicon 
errorgenie.com

What is Billable Expense Income in QuickBooks & How to Add?

Are you facing an issue with Billable expense income QuickBooks? learn here How to Add Billable Expenses in QuickBooks with easy methods.
Respect!
Kommentar
Delen
JohnPabonqa
JohnPabonqa  Heeft zijn profielfoto gewijzigd
3 jr

image
Respect!
Kommentar
Delen
gujju planet
gujju planet
3 jr

https://www.facebook.com/rebam....centirecbdgummieshom

Favicon 
www.facebook.com

Reba Mcentire CBD Gummies (Updated Reviews) Reviews and Ingredients

At the point when your eating routine is poor, it can diminish your admission of vitamin B12, which can prompt pressure and nervousness. Reba Mcentire CBD Gummies, then again, have worries about productivity for different circumstances, like addressing the overall population, participating on a significant test, etc. Additionally, serious instances of pressure, too as stress and tension, can be brought about by stifled pressure issues that generally happen after horrendous fighting, sexual maltreatment, or different occasions. Aside from stress and nervousness, you may likewise encounter a drop in your self-assurance. Since you're excessively frail.
https://www.facebook.com/rebamcentirecbdgummieshome/
https://sites.google.com/view/trycbdgummies/
https://bumppy.com/tm/read-blog/106224_reba-mcentire-cbd-gummies-pros-and-cons-is-it-scam-or-trusted.html
https://www.scoop.it/topic/reba-mcentire-cbd-gummies-pros-and-cons-is-it-scam-or-trusted
https://techplanet.today/post/reba-mcentire-cbd-gummies-pros-and-cons-is-it-scam-or-trusted
Respect!
Kommentar
Delen
gujju planet
gujju planet  Heeft zijn profielfoto gewijzigd
3 jr

image
Respect!
Kommentar
Delen
Social Breaking News
Social Breaking News
3 jr

Sindromul Biden - Spears: Ce nu poate inventa Putin cu toată Propaganda Kremlinului

America azi: Băncile de alimente nu mai fac față – Penuria de hârtie întârzie apariția cărților - Dulciurile vor lipsi de Halloween și Crăciun

*

„Din curiozitate, am recitit discursul inaugural al lui Biden și am remarcat ceva uimitor. Nu interminabilele ipocrizii despre unitate, ci faptul că abia vorbește despre economie. Abia dacă e pomenită. Acum am aflat și de ce. Pentru că adevăratul program economic al lui Biden, pe care îl vedem acum în toată monstruozitatea lui, era următorul: cu ce viteză poți lua o economie aflată într-o creștere puternică și să o transformi într-o economie slabă, în recesiune și stagnantă? Răspunsul este: al dracului de repede.” (Steve Hilton – Fox News).

*

Statele Unite se află în recesiune.

Ba nu, zice administrația Biden.

A doua zi, după ce s-a anunțat că economia SUA a scăzut două trimestre consecutiv, ceea ce, până acum, după toate manualele, însemna recesiune, dar acum nu se mai știe sigur, Departamentul de Justiție a anunțat triumfător demantelarea unei rețele rusești de influență care de șapte ani răspândea propaganda Kremlinului în America, sub masca luptei împotriva globalizării.

În aceeași zi, mai mulți membri ai Comisiei de Afaceri Externe a Camerei Reprezentanților îi trimiteau secretarului de stat Antony Blinken o scrisoare deschisă în care cereau:

„Administrația (Biden) trebuie să organizeze o campanie diplomatică pentru a combate propaganda Rusiei care învinovățește SUA și sancțiunile internationale pentru creșterea prețurilor la alimente și îngrășăminte și pentru penuriile din lumea întreagă, în locul adevăratului vinovat: războiul lui Putin în Ucraina.”

*

Când Joe Biden (nu Vladimir Putin) a anunțat la summit-ul NATO din martie că sancțiunile împotriva Rusiei vor aduce Foamete în Occident, puțină lume l-a luat în serios.

Foametea în Occident – mai ales în Statele Unite – părea mai greu de conceput decât existența vieții pe Marte.

Uimitor, însă, Joe Biden a avut dreptate. Când anunță catastrofe, Biden nu se înșală niciodată.

Băncile de Alimente din Statele Unite (un fel de cantine ale săracilor) deja nu mai pot face față solicitărilor.

O astfel de organizație de caritate din New Jersey, deși a ajutat numeroase familii în timpul Marii Recesiuni din 2008 sau după Uraganul Sandy, spune că niciodată nu s-a confruntat cu un asemenea nivel al cererii și niciodată nu a cheltuit mai mulți bani ca acum.

Președintele Community FoodBank din New Jersey, Carlos Rodriguez, a declarat pentru Fox Business:

„Poveștile sunt aceleași. A devenit mult mai scump să faci plinul, să mergi la muncă, să îți duci copiii la școală. Și, bineînțeles, când oamenii merg la băcănie, se confruntă cu prețuri mult mai mari.”

Rodriguez a explicat că, din cauza inflației, banca sa cheltuiește cu 40% mai mult pentru a cumpăra aceeași cantitate de mărfuri ca anul trecut, când a distribuit 85 de milioane de porții de mâncare.

În același timp, numărul solicitanților care au apelat la bancă a crescut în ultimul an cu 20%.

„Nici la Marea Recesiune, nici la Sandy, când am avut ocazia să ajut, nu a fost nici pe departe ceva care să semene cu ce se petrece acum”, se plânge Rodriguez.

Toate băncile de alimente din SUA se confruntă cu aceeași problemă: inflația galopantă a produs scumpiri în lanț, ceea ce face ca tot mai multe familii să nu poată face față cheltuielilor.

În același timp, organizațiile de binefacere au dificultăți să țină pasul cu nivelul solicitărilor de ajutor: produsele s-au scumpit și pentru ele, iar banii din donații s-au împuținat.

Jessica Donahue, directoare de Marketing și Comunicare la Good Shepherd Food Bank din Maine, povestește:

„Una dintre agențiile noastre partenere, Augusta Food Bank, ne-a informat recent că distribuie în prezent o cantitate de hrană cu 67% mai mare față de acum doi ani și nu există nici un semn că ritmul de creștere va încetini.”

Și adaugă:

„Sunt 40-50 de mașini la coadă pe strada care duce la clădirea partenerului nostru, în fiecare joi dimineață pentru Joia Gratuită. În timpul zilei, vin peste 85 de mașini, și sunt distribuite 50.000 de porții de mâncare lunar.”

Donahue precizează:

„Și ei nu sunt decât unul dintre cei aproape 600 de parteneri ai nostri.”

Congresul SUA urmează să aprobe distribuirea unei cantități mai mari de hrană către americanii nevoiași, prin Programul de Asistență Alimentară de Urgență.

*

Criza nu îi afectează doar pe cei mai săraci – care sunt și din ce în ce mai mulți.

Afectează însuși stilul de viață american.

Colosul producător de dulciuri Hershey a anunțat că nu va putea „satisface în totalitate cererea consumatorilor” de Halloween și Crăciun.

Hershey este afectată de criza lanțurilor de aprovizionare și de războiul din Ucraina, care au făcut ca ingrediente alimentare precum cacaua sau uleiul comestibil să fie greu de găsit pe piață.

Deși Hershey, la fel ca alți coloși occidentali înregistrează creșteri ale veniturilor, acestea nu sunt rezultatul creșterii volumului fizic de mărfuri, ci al scumpirii produselor, explică expertul Arun Sundaram de la CFRA.

Dacă inflația – deci și prețurile – vor continua să crească, nu este departe momentul când chiar și veniturile marilor companii vor începe să scadă, din cauza lipsei de cumpărători.

*

O știre cu aparență mondenă nu a avut parte de atenția cuvenită: apariția cărții de amintiri a lui Britney Spears a fost amânată.

Motivul: lipsa de hârtie cu care se confruntă editurile americane.

Penuria este atât de gravă încât nu a putut fi comunicată o dată certă a apariției pentru volumul cântăreței.

Conform unui raport al Publishers Weekly, industria americană a tipăriturilor se confruntă cu o criză gravă din cauza problemelor de aprovizionare, a inflației și a demisiilor masive ale angajaților din fabricile de hârtie.

Capacitatea de tipărire în Statele Unite se află la un „nivel scăzut record”, mai arată raportul. Editurile iau în calcul întârzieri de câte 6-12 luni în planul lor de apariții.

Un bestseller sigur, cum este cartea lui Spears, nu poate apărea din cauza lipsei de hârtie!

Putin, cu toată propaganda Kremlinului, nu putea oferi o imagine mai sinistră a crizei în care Joe Biden a băgat America.

https://www.activenews.ro/opin....ii/Sindromul-Biden-S

Sindromul Biden - Spears: Ce nu poate inventa Putin cu toată Propaganda Kremlinului | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Sindromul Biden - Spears: Ce nu poate inventa Putin cu toată Propaganda Kremlinului | ActiveNews

America azi: Băncile de alimente nu mai fac față – Penuria de hârtie întârzie apariția cărților - Dulciurile vor lipsi de Halloween și Crăciun * „
Respect!
Kommentar
Delen
Pallavii9588
Pallavii9588  Aangemaakt nieuw evenement
3 jr

Sep 16

Man up Gummies

newyork
Respect!
Kommentar
Delen
Pallavii9588
Pallavii9588
3 jr

image
Respect!
Kommentar
Delen
Showing 7925 out of 8156
  • 7921
  • 7922
  • 7923
  • 7924
  • 7925
  • 7926
  • 7927
  • 7928
  • 7929
  • 7930
  • 7931
  • 7932
  • 7933
  • 7934
  • 7935
  • 7936
  • 7937
  • 7938
  • 7939
  • 7940

Aanbieding bewerken

Voeg tier toe








Selecteer een afbeelding
Verwijder je tier
Weet je zeker dat je deze tier wilt verwijderen?

beoordelingen

Om uw inhoud en berichten te verkopen, begint u met het maken van een paar pakketten. Inkomsten genereren

Betaal per portemonnee

Betalingswaarschuwing

Je staat op het punt om de items te kopen, wil je doorgaan?

Vraag een terugbetaling