Covid19 - Plandemic
Covid19 - Plandemic

Covid19 - Plandemic

@covid19plandemic

Specialist în neuroștiință: prionii “contagioși” proveniți din “vaccinurile” Covid – Dacă Spike este un prion creat prin inginerie în domeniul armelor biologice, atunci sunt implicații grave pentru omenire

Un specialist în neuroștiință a afirmat că vaccinurile ARNm Covid eliberează prioni care pot provoca boli neurologice în rândul celor vaccinați, iar acești prioni pot contamina mediul și se pot transfera, prin transfecție, către alți oameni.

Alerta a fost emisă de dr. Kevin McCairn, un specialist în neuroștiință de renume mondial și publicat pe scară largă, care a explicat, într-un interviu pentru Health Alliance Australia, interviu semnalat de thepeoplesvoice.tv, că un prion este un tip de proteină care poate declanșa plierea anormală a proteinelor din creier.

Dacă proteina Spike, provenind atât din infecție, cât și din vaccin, este un prion creat prin inginerie, ca rezultat al cercetării și dezvoltării în domeniul armelor biologice, atunci acest lucru are implicații grave pentru umanitate, deoarece acești prioni folosiți ca armă sunt mult mai periculoși decât virusurile, a subliniat acesta.

Cea mai cunoscută boală prionică este CJD sau boala Creutzfeldt-Jakob, o encefalopatie spongiformă, afecțiune în care creierul devine spongios, se consumă și în cele din urmă rezultă o moarte oribilă. Alzheimer și Parkinson sunt alte boli neurodegenerative asociate cu prionii.

El dezvăluie că tehnologia ARNm utilizată în vaccinurile Covid provoacă mutații, ceea ce duce la producerea și transfectarea prionilor și, ca urmare a eliberării prionilor în mediu, aceste toxine create în laborator pot fi absorbite inclusiv de cei nevaccinați. Așa se explică explozia de boli - de la boli neurologice la boli de inimă și cancer - la persoanele infectate vaccinate.

Dr. McCairn a discutat și despre tehnologia ARNm și cum cercetări recent publicate au dezvăluit că vaccinurile ARNm pot duce la mutații de secvențe ale ADN-ului, dar și la formarea de proteine patogene dăunătoare. Această constatare este de o importanță majoră și deosebit de îngrijorătoare.

Boala prionică implică fenomenele de „hipoxie tăcută”, ceea ce explică formarea de cheaguri fibroase, albe, decesele subite în rândul sportivilor, turbo CJD, turbo cancerele, amiloidoza, bolile neurologice, covidul lung - fiind inflamația creierului.

Cu toate aceste dezvăluiri grave din cercetările recente, comunitatea științifică se confruntă cu cenzură în educarea publicului despre natura periculoasă a prionilor contagioși.

Dr. McCairn avertizează că ne aflăm într-un „ecosistem informațional extrem de controlat”, unde se aplică cenzura, controlul asupra narațiunilor, control comportamental și tehnici neuro-psihologice avansate.

Dr. McCairn a mai explicat că proteinele pliate greșit bioacumulate se adună în cascadă și formează o reacție în lanț.

„Proteinele pliate greșit din cauza prionilor pot afecta fiecare organ și sistem de țesuturi din organism, se bioacumulează și sunt rezistente la degradare, acumulându-se astfel în mediu (...).”

În cadrul interviului se discută și despre atacul înscenat asupra umanității și potențialele tratamente. Dr. McCairn a mai spus că a fost foarte cenzurat și a trebuit să-și repornească conturile de pe rețelele sociale, care i-au fost blocate.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://soucialtube.com/watch/....the-silent-disaster-

Watch Alex Jones Predict A Lockdown From Manufactured Virus Pandemic In 2018

⁣From a special report that was produced May 17th 2018, Alex Jones says get ready for the globalists to launch a man made bio weapon virus that they will use to lock-down society.

#covid19 #plandemie #lockdown

https://soucialtube.com/watch/....watch-alex-jones-pre

De ce e nevoie de un nou narativ în domeniul sănătății?

Știați de scandalul momentului? Evident că nu, cu toate că se petrece la vedere, sub ochii noștri. E vorba de COVID. Credeați că a trecut? Nicidecum. E mai prezent ca oricând și produce victime în cea mai dresată parte a societății.

Ați auzit despre pneumonia atipică? La ora la care vorbim, milioane de oameni sunt internați în stare gravă și tuturor acestora li se pune diagnosticul de pneumonie atipică. Am fost curios să aflu în ce constă. „Nimeni nu știe cu exactitate!” – mi-a spus un medic. Oamenii care au acest tip de pneumonie ajung foarte ușor la terapie intensivă, având nevoie inclusiv de sedare. Pentru cei care scapă, pe plămâni apar niște formațiuni atipice, care par urme ale unor boli rare. Doar că nu e vorba de acele boli. Partea cea mai ciudată însă este că, în ciuda analizelor laborioase, nimeni nu găsește niciun agent patogen care să fie făcut responsabil de această afecțiune. Totuși, nu vi se pare ciudat?

Cu siguranță trebuie să fie ceva, doar starea gravă în care ajung acești oameni trebuie să aibă o cauză. Interesant e că cei care mor fac un soi de septicemie, dar, de asemenea, nimeni nu e capabil să spună care e cauza. Pentru cei cu boli cronice asociate(diabet, astm, etc.), starea critică este pasată de către medici bolii cronice. Doar că orice medic știe că atacuri de o asemenea violență nu sunt justificate de respectiva boală cronică. De cele mai multe ori, cei care au boli cronice sunt disciplinați și ajung destul de repede în fața unui medic. De aceea, violența cu care se manifestă diverse crize nu e justificată. Despre ce e vorba?

Pentru a justifica o stare critică a unui pacient, trebuie înțeles mecanismul care a condus la acea stare. De obicei ajungi într-o stare critică din cauza unui agent extern. Desigur, îi scoatem din calcul pe pacienții oncologici și pe cei cu afecțiuni grave cunoscute. În funcție de agentul identificat se adoptă medicația specifică. Ce faci însă în momentul în care nu cunoști acel agent? De obicei aici intervine corpul, mai precis sistemul imunitar nespecific, cel care are strategiile sale de eliminare a agresorilor externi. Doar că în cazurile descrise sistemul imunitar funcționează aberant. Pacientul nu are semnele specifice unei activități a sistemului imunitar(de ex. temperatură), dar starea i se degradează vizibil. De cele mai multe ori, această aberație face ca pacientul să ajungă prea târziu. Cu toate că e vorba de pacienți educați, care merg la medic imediat ce simt că au o problemă, chiar și în cazul acestora, acel „imediat” este de fapt prea târziu. Boala s-a dezvoltat în interiorul lor, iar când apar semnele este deja aproape prea târziu. Iar sistemul imunitar nu a dat niciun semn.

Despre ce este vorba? De ce nu se detectează agenții misterioși? De fapt ceva mă face să cred că în anumite cercuri se știe cu exactitate care-i problema. „Criminalul” responsabil pentru aceste stări nu este identificat din același motiv din care nici sistemul imunitar nu reacționează. Motivul banal este acela că, în aceste cazuri, criminalul este parte a organismului. Prin vaccinare cu ARNM, organismul a fost învățat să producă proteine spike, iar producția acestor proteine devine aberantă. Astfel, corpul este deturnat prin instructarea sistemului imunitar specific să producă otravă. „Mecanismul revoluționar” ori n-a fost suficient testat, ori se știa și avem de-a face cu o operațiune criminală. Cert este că acum avem de-a face cu fenomene absolut de neînțeles, fiind probabil nevoie inclusiv de dezvoltarea unei noi laturi a medicinei.

Primele evenimente sunt cele ale morților subite, petrecute în special în rândul tinerilor și sportivilor. Motivele? Din nou necunoscute. Propaganda alimentată de criminalii din industria farmaceutică a pus rapid la bătaie narativul omniprezenței morții subite ca efect al unor „obiceiuri păcătoase”. De exemplu ridicatul brusc din pat sau mișcările bruște făcute la duș. Trebuie să fii de-a dreptul cretin să crezi că dacă sari din pat te expui unui risc mortal. Dar cum să justifici moartea unui tânăr sănătos tun, în condițiile în care nici măcar autopsia nu indică ceva cert?

Acum avem de-a face cu al doilea val al morților inexplicabile. Acesta lovește în special vârstnicii. Dacă la tineri mecanismul ANRM a acționat rapid, la bătrâni a acționat mai lent, dar a fost avantajat de starea precară de sănătate. Cumva, evoluția valurilor este perfect logică. Ceva mă face să cred că suntem acum în pragul celui de-al treilea val, care se manifestă la cei din segmentul de vârstă 35-65 ani. Aceștia nu au parte de o accelerare a evoluției de care au avut parte tinerii, dar nici de fisuri ale sănătății, așa cum au bătrânii. În corpul lor se dă o luptă, dar, ca și în cazul cancerului, sistemul imunitar nu are cum să lupte împotriva propriului corp. În acest caz e chiar mai grav deoarece sistemul imunitar ar trebui să ajungă să lupte împotriva sa, ceea ce e de-a dreptul imposibil. Astfel, se ajunge să se dezvolte tot felul de boli ciudate. Unii sunt afectați de deja amintita „pneumonie atipică”, alții ajung cu disfuncționalități grave ale inimii, în timp ce unii dezvoltă așa-numitele „turbo-cancere”.

Turbo cancerele la segmentul de vârstă menționat reprezintă ceva absolut dubios. De obicei acest tip de cancere este specific persoanelor aflate în creștere. Segmentul menționat nu s-ar încadra decât marginal la acest tip de afecțiuni. Explozia lor însă este un semn al disfuncționalităților interne deja descrise. În aceste condiții singura variantă de rezolvare a problemelor este aceea de a reversa efectele vaccinurilor criminale. Iar reversarea se poate face doar printr-un alt vaccin. Care vaccin, cel mai probabil, nu este aflat în studiu și chiar dacă ar fi în studiu, nu e suficient testat pentru a fi oferit celor care sunt în pericol. Ca să nu mai vorbim că absolut nimeni nu ar avea încredere în așa ceva!

Cum dovezile sunt din ce în ce mai clare, autoritățile caută metode eficiente pentru a se acoperi. Oamenii – nici măcar cei nevaccinați – nu-și pot imagina că statul și slujitorii săi pot fi atât de criminali încât să te condamne la moarte, iar o asemenea dovadă certă i-ar face extrem de reactivi. Nici măcar cei din interiorul sistemului nu-și imaginează asta, chiar dacă au dovezile la îndemână. De aceea, pe moment, se desfășoară o amplă campanie de „retragere” și dezinformare. Însă asta nu e suficient. Deja sunt mult prea multe dovezi. Deja, la fiecare semn negativ, orice vaccinat se întreabă dacă nu cumva e de la zeama aia experimentală. Ca să nu mai vorbim că numărul morților e atât de mare încât e imposibil să nu ai în cercul restrâns pe cineva vaccinat care să nu fi murit în condiții suspecte.

Iată de ce sistemul criminal se află sub presiune. Iar pentru a ieși de sub presiune trebuie să inventeze ceva. Deja nu mai funcționează faza cu pneumonia atipică „din agenți patogeni necunoscuți”, astfel încât e nevoie de altceva. De aceea e posibil ca toată faza cu „Boala X” să fie doar o strategie de salvare. Dacă va izbucni un val masiv de probleme, explicația cu Boala X poate fi una plauzibilă, mai ales că se pot pune rapid la punct teste care să identifice acea presupusă boală. Nu trebuie decât să-i testezi cantitatea de proteină spike din organism și ai rezultatul „științific” gata. Iar lumea o să creadă noua farsă. Doar pentru toată lumea dornică de a fi mințită e o alinare să auzi că un apropiat n-a murit de la o injecție criminală făcută aproape obligatoriu de către stat, ci de o maladie nouă.

Nu știu de ce tind să cred din ce în ce mai mult acest scenariu! Mai ales în condițiile în care conflictul din Ucraina se apropie de final..

Articol scris de Dan Diaconu și preluat de la Liviu Alexa.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://mariusc.name/de-ce-e-n....evoie-de-un-nou-nara

De ce e nevoie de un nou narativ în domeniul sănătății? | Marius Carneala
Favicon 
mariusc.name

De ce e nevoie de un nou narativ în domeniul sănătății? | Marius Carneala

Noi dovezi incontestabile, scoase la iveală de dr. Kevin McKernan: COVID-19 a fost modificat genetic în laborator pentru a deveni armă biologică

După mai bine de trei ani, a apărut încă o dovadă incriminatoare incontestabilă care demonstrează că coronavirusul Wuhan (COVID-19) a fost creat într-un laborator și nu provine „dintr-un pangolin care curta un liliac”.

Emily Kopp de la grupul nonprofit de cercetare în domeniul sănătății publice „The US Right to Know” tocmai a obținut detalii suplimentare despre un document EcoHealth Alliance despre proiectul „Defuse”, care este „mult mai mult decât o dovadă a crimei. De fapt, înseamnă mai degrabă găsirea armei, a amprentelor și a biletului de mărturisire într-un singur loc”, a scris Kevin McKernan, care poartă pseudonimul de Anandamide pe Substack. Dezvăluirea sa a fost semnalată și de Dr. Robert Malone.

Potrivit lui McKernan, Kopp a găsit dovezi că respectiva propunere despre „Dezamorsarea amenințării coronavirusurilor transmise de lilieci”, condusă de EcoHealth Alliance, în cooperare cu Institutul de Virologie din Wuhan (WIH) și alții, pentru care a solicitat 14.209.245 de dolari, a menționat enzima de restricție BsmBI, despre care imunologul molecular Valentin Bruttel și coautorii săi au susținut că ar putea construi virusul, în cercetarea lor „Amprenta endonucleazei indică o origine sintetică a SARS-CoV-2”.

„Acesta este un caz închis! Nu mai există dubii. C19 [COVID-19] a fost creat în laborator. Care laborator și când [a fost creat] este încă un subiect fierbinte”, a scris McKernan în buletinul său din 19 ianuarie. El a citat o serie de postări pe X, fostul Twitter, în care Nick Hudson, președintele Panda, o organizație multidisciplinară cu misiunea de a susține știința deschisă, a rezumat povestea reală.

„Felicitări lui Bruttel și colab. [Cercetarea] voastră a fost confirmată și, sperăm, munca voastră va duce la o tragere la răspundere pentru această mușamalizare. Acum că știm că a fost creat în laborator, următoarea întrebare este de către cine, când și cum a fost diseminat? A fost o simplă infectare a angajaților sau ceva mai deliberat și nefast?”, a scris dr. McKernan ca o parte a concluziei sale.

Fauci s-a întâlnit cu un om de știință din Wuhan în 2017

În seria „Rising” a [publicației] The Hill, s-a relatat că, în iunie 2017, omul de știință din centrul scurgerii din laborator, cercetătorul principal WIH Shi Zhengli, a trecut de un control de securitate pentru a vizita personalul Institutului Național pentru Alergie și Boli Infecțioase (NIAID), inclusiv pe directorul acestuia, Dr. Anthony Fauci, și pe Dr. Peter Daszak de la EcoHealth Alliance. Zhengli a făcut o prezentare despre noile coronavirusuri, iar întâlnirea a fost organizată de EcoHealth Alliance, potrivit raportului lui Kopp.

De asemenea, Kopp a menționat cererea de grant a EcoHealth Alliance, un intermediar între National Institutes of Health (NIH) și WIH la Pentagon, spunând că intenționează să efectueze cercetări în Statele Unite la un nivel de biosecuritate relativ riguros. În realitate, „[propunerea] era menită să inducă în eroare guvernul SUA pentru a-l face să creadă că cercetarea ar fi mai sigură decât a fost în realitate și, de fapt, au intenționat să o efectueze în Wuhan la un nivel mai scăzut de biosecuritate, în care măștile respiratorii nu sunt necesare și condițiile de ventilație nu sunt atât de riguroase, în esență pentru a economisi costuri”, a dezvăluit ea.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/stir....i-sanatate/Noi-dovez

Noi dovezi incontestabile, scoase la iveală de dr. Kevin McKernan: COVID-19 a fost modificat genetic în laborator pentru a deveni armă biologică | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Noi dovezi incontestabile, scoase la iveală de dr. Kevin McKernan: COVID-19 a fost modificat genetic în laborator pentru a deveni armă biologică | ActiveNews

După mai bine de trei ani, a apărut încă o dovadă incriminatoare incontestabilă care demonstrează că coronavirusul Wuhan (COVID-19) a fost creat într-

"Vaccinul Covid poate schimba ADN-ul uman definitiv", spune seful Departamentului de Sanatate din Florida VIDEO

Seful Departamentului de Sănătătate din Florida, „chirurgul generalist" Joseph Ladapo, a fost prezent in cadrul unei emisiuni a lui Tucker Carlson. Medicul a facut niste dezvaluiri care l-au uluit pana si pe Carlson care a spus: "Nu cred ca am mai auzit asa ceva in intreaga mea cariera".

Tucker Carlson: Foarte puțini oficiali din domeniul sănătății din aceasta țară par interesați de sănătatea publică, în caz că nu ați remarcat. Chirurgul generalist din Florida, doctorul Joseph Latipo, face excepție. Dânsul este interesat de sănătatea oamenilor acestui stat și din acest motiv este atent la conținutul vaccinului covid pe care toată lumea a trebuit să-l primească cu puțin timp în urmă. Și nu reușește, nu-și poate răspunde la niște întrebări elementare despre vaccin și acest lucru este îngrijorător dacă lucrăm științific, ceea ce el și face.

Acum le atrage atenția doctorilor să înceteze să le mai administreze pacienților vaccinul covid ARN mesager, dintr-un motiv foarte interesant. Trebuie să aflați. Aceasta este declarația sa. Citez:

„Solicit oprirea administrării vaccinurilor covid ARN mesager. Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente și Centrul pentru Controlul și Prevenția Bolilor (CDC) au tratat în grabă și cu lejeritate problema siguranței vaccinului covid 19, dar eșecul testării posibilității de integrare a ADN-ului în genomul uman, așa cum se solicită în propriul lor ghid de instrucțiuni, în condițiile în care se știe că vaccinurile sunt contaminate cu ADN străin, este intolerabil."

Gândiți-vă la asta. Una este să îți producă un infarct, dar dacă îți afectează cumva ADN-ul, avem acum o problemă serioasă, având în vedere că un miliard de oameni l-au primit.

Într-un interviu recent despre vaccinurile ARN mesager, chirurgul generalist din Florida le-a descris în felul următor:
„Aceste vaccinuri au ADN în ele. Toată lumea știe ce este ADN-ul. Sunt contaminate cu ADN și asta nu ar trebui să însemne neapărat mare lucru. Dar este o problemă cu aceste vaccinuri pentru că ADN-ul este alături de ARN-ul mesager și pătrunde în celulele oamenilor. Așa încât aceasta este o analiză complet diferită a riscului în comparație cu analiza în cazul altor produse care conțin ADN. Aceste vaccinuri sunt, cu sinceritate, ''antihristul'' tuturor produselor."

''Antihristul'' tuturor produselor. Chirurgul generalist din Florida ni se alătură acum pentru a ne explica la ce se referă.

Domnule doctor, vă mulțumesc foarte mult pentru participare. Îmi amintesc, la începutul perioadei de obligativitate a vaccinării, erau oameni marginalizați, ca să spunem așa, care au ridicat întrebări cu privire la potențialul acestui medicament, al acestei afaceri nou nouțe cu acest vaccin, care nici măcar nu era un vaccin, de a afecta ADN-ul uman. Și au fost imediat etichetați drept nebuni. Vorbiți-ne despre îngrijorările dumneavoastră dacă nu vă deranjează să explicați puțin ce am văzut în acel clip.

Joseph Ladapo: Știi, e interesant să te aud spunând asta, Tucker, pentru că am avut aceeași impresie atunci când oamenii, încă de la început, și-au manifestat îngrijorarea cu privire la ADN. Cred că ceea ce s-a întâmplat a fost că intuiția lor i-a informat despre o potențială problemă cu aceste vaccinuri. Știi, ai prezentat acel material... Uneori , sincer, mă simt, vinovat pentru că îi obosesc pe oameni cu detalii științifice. Dar încerc să fac acest lucru la un nivel care sper că nu va plictisi cumplit oamenii sau nu va fi prea dureros de acceptat, pentru că este un subiect foarte important. Nu este un subiect complicat. Este important pentru oameni să înțeleagă diferența dintre faptele reale, cele despre care vorbesc, și cu care ne sucim, ne eschivăm, ne este distrasă atenția și despre care auzim și pe care ni le prezintă doctorul Caliph de la FDA și alți... doctorul Offet și alții.

De fapt este foarte simplu. Știm cu toții ce este ADN-ul. Este amprenta noastră genetică, darul nostru de la Dumnezeu.

Acest ADN poate fi afectat și evident că acest lucru ar fi ceva foarte grav. Uneori este afectat astfel încât va produce îmbolnăvirea oamenilor, alteori poate chiar să fie afectat astfel încât oamenii să transmită urmașilor aceste caracteristici.

În acest caz particular al vaccinurilor cu ARN mesager, acestea conțin ADN, la fel ca multe alte vaccinuri sau alte medicamente biologic active și așa cum am spus anterior, nu este așa o mare problemă pentru că, din fericire, ADN-ul nu este un ''mare monstru'' care poate să trăiască pentru totdeauna atunci când este străin în corpurile oamenilor. Organismele noastre au multe mecanisme pentru a-l distruge.

Dar problema în această situație, cea pentru care, din același motiv, oamenii de știință au câștigat un premiu Nobel, este că acest ADN nu este ca oricare alt ADN în ceea ce privește dificultatea întâmpinată la penetrarea celulelor.

Acest ADN stă pe lângă ARN-ul mesager în acea nanoparticulă lipidică despre care oamenii au auzit și probabil asupra căreia au ochii ațintiți. Stă pe lângă el și aproape sigur intră în celulă alături de el.

În trecut, ADN-ului i-ar fi fost foarte greu chiar și să intre în celule. Acum, ADN-ul este introdus în celule odată cu nanoparticulele lipidice. Și asta este o problemă.

Este o problemă pentru că fiecare doză de vaccin covid 19 ARN mesager conține probabil după cum s-a estimat, între miliarde și sute de miliarde de fragmente de ADN.

Așa încât aceasta este o analiză complet diferită a riscului. Este evident. Nu ai nevoie de o diplomă de medic ca să înțelegi acest lucru.

Propriul ghid de conduită al FDA-ului în legătură cu contaminarea cu ADN, ghidul publicat, propriile lor cuvinte, la care nu au făcut niciodată referire, propriile lor cuvinte arată că „există situații în care trebuie să confirmi că ADN-ul contaminant sau străin nu se poate integra în ADN-ul uman, în genomul uman."

Și există teste specifice, teste de secvențiere pentru a face acest lucru, pentru a te asigura că nu se întâmplă.
Ceea ce am făcut noi a fost să întrebăm FDA-ul: „Ei bine, ați făcut acest lucru? Cunoașteți acest risc. Ați făcut acest lucru?"

Ei au răspuns în zece mii de cuvinte, vorbind despre orice altceva, de la ora la care apune soarele în China, până la vărul de gradul al treilea sau bar mitzvah, și nimic despre întrebarea specifică pe care le-am adresat-o, alături și de alte întrebări, dar nimic despre întrebarea noastră, ceea ce mă duce la concluzia că nu au făcut acest lucru, ceea ce este....., știi, începe ca o prostioară dar se termină cu totul altfel.

Pentru că cineva poate fi atât de..., atât de nepăsător și atât de imprudent față de ceva atât de prețios și de sacru, precum ADN-ul uman. Așa încât, acesta este un rezumat, Tucker.

Tucker Carlson: Credeți că este posibil ca vaccinurile ARN mesager să schimbe ADN-ul oamenilor, sau ar putea?

Joseph Ladapo: Este foarte posibil. Eu nu aș fi inițiat acest apel pentru oprirea utilizării lor dacă acest lucru nu ar fi fost posibil. Având o bază concretă, este extrem de posibil. Nu este nicio îndoială în legătură cu acest lucru.

Întrebarea reală este, în cazul în care se întâmplă, dacă se întâmplă, care este amploarea la care se manifestă, care este locația celulelor afectate și care este potențialul de a produce cancer sau modificări ale caracteristicilor ereditare, adică dacă poate afecta ovulele unei femei sau sperma unui bărbat astfel încât modificările să poată fi transmise mai departe. Ar putea să producă orice altceva dar cu siguranță că există o posibilitate. Nu este nicio îndoială legat de acest lucru.

Întrebarea concretă este dacă este o posibilitate care merită să fie investigate. Răspunsul evident este „da'", chiar dacă FDA-ul, doctorul Peter Marks, vrea ca noi să credem că răspunsul este „nu".

#covid19 #vaccin #plandemie

https://soucialtube.com/watch/....039-039-aceste-vacci