Vaccinarea experimentală a copiilor de 5-11 ani împotriva unui virus care are o rată a supraviețuirii de aproape 100% este ILOGICĂ și PERICULOASĂ!💉❌
Stiați că PREVENIREA unui singur deces de C(O)V(I)D pe acest segment pediatric poate veni la pachet cu 117 copii morți si cu 517 copii paralizați permanent după administrarea vaccinurilor în rândul copiilor de 5-11 ani❓

Când un doctor din FDA care a aprobat autorizarea acestui vaccin pe segmentul 5-11 ani a fost întrebat dacă au fost făcute studii pe termen lung legate de riscurile vaccinării, acesta a răspuns: "Nu știm cât de sigure sunt aceste injecții pentru copii până când nu începem să le administrăm!"
Cu alte cuvinte, a recunoscut că acești copii vor fi niște șoareci de laborator!

În 10 zile va începe vaccinarea copiilor de 5-11 ani în Europa, dar ne întrebăm cu toții care vor fi beneficiile aduse de injectarea experimentală a lor, ținând cont că în studiul clinic de la Pfizer au intrat numai 2300 participanți, iar durata evaluării rezultatelor din acest studiu a fost limitată la numai 2 luni pentru a se ascunde reacțiile adverse care pot apărea după această perioadă.

Potrivit unei meta-analize care a combinat datele regăsite în 5 studii științifice, cercetătorii Cathrine Axfors și John Ioannidis de la Universitatea Stanford au concluzionat că rata fatalității infecțioase cu virusul chinezesc la copiii de 0-19 ani este de 0.0027%, incidența mortalității pe segmentul de 5-11 ani fiind mult mai mică.
Asta înseamnă ca incidența mortalității pediatrice la acest virus este chiar inferioară celei cauzate de gripa sezonieră.

Și uite așa cade mitul "beneficiilor" vaccinării copiilor împotriva virusului Sars-Cov-2, fiindcă s-a aflat în final și care este numărul necesar de vaccinuri pe segmentul pediatric pentru a preveni un singur deces cauzat de acest virus.

Potrivit datelor furnizate în studiile clinice efectuate de compania Pfizer și de Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC), aflăm că pentru fiecare copil salvat de la moartea cauzată de virusul chinezesc, alți 117 copii vor muri în urma administrării vaccinului "salvator".

Iar pentru a preveni moartea unui singur copil din cauza acestui virus, este nevoie de vaccinarea completă a 630000 copii, aceasta venind la pachet cu 557 copii paralizați permanent.
Totuși, datele din prezent arată că unul din 317 adolescenți cu vârsta cuprinsă între 16 și 17 ani va dezvolta miocardită dupa vaccinarea completă împotriva acestei gripe, iar boosterul va crește și mai mult acest risc.

Cu toate că până în acest moment, CDC nu a identificat nici măcar un singur copil sănătos care să fi murit din cauza acestui virus, a reușit să identifice până în prezent 300 decese de miocardită ( reacție adversă recunoscută a vaccinării) pe segmentul 12-18 ani în ultimele 6 luni de când a început vaccinarea copiilor.

Referindu-ne și la segmentul adulților, aflați că ar fi nevoie de vaccinarea completă a 22000 oameni pentru preveni un singur deces cauzat de acest virus, dar la fiecare viață salvată, ajung să moară alte 4 persoane de infarct.

Ei bine, cam acestea sunt "beneficiile" reale ale vaccinării copiilor împotriva unui virus gripal care o rată naturală de supraviețuire de 99.997%!
NU faceți greșeala de a experimenta tehnologia ARN mesager pe copiii voștri, dar până la urmă numai VOI veți decide, nimeni altcineva.

Dar dacă nu știți ce să faceți, atunci NU vă grăbiți să vă duceți repede la centrele de injectare și studiați cu maxim discernământ acest subiect, fiindcă ulterior NIMENI nu va mai putea să vă redea sănătatea copilului vostru!
Personal, eu voi avea încredere NUMAI în imunitarea naturală, ca atare NU îmi voi vaccina copilul împotriva unui virus care nu are nicio putere să-i facă ceva rău!
Și se va demonstra în timp că am avut dreptate să cred "numai" în puterea naturală a organismului!

#covid19 #danbalan