Guvernele lumii accepta treptat și tot mai multe ca nu exista o dovada științifică a faptului ca sars cov a fost identificat ca virus care sa se multiplice la vreun bolnav simptomatic sau vre-un asimptomatic. Prin urmare tot ce va spuneam în luna martie 2020, ca nu este un urganism viu care sa se poată multiplica și ca se va perima de la sine după doua săptămâni ca și o copie xerox copiata de 1000 ori pana ajunge foaie alba, se adeverește științific și probat de tot mai multe instituții medicale de prestigiu din SUA, Canada, Danemarca, UK, etc. Deci sars Cov nu exista. Atunci ce este? Ce ii omoară pe oameni și în special pe cei care s-au vaccinat în primele luni de vaccinare?

Dragii mei, Dumnezeu m-ar pedepsi dacă as ascunde adevarul și îl spun curat asa cum am spus public la TV, pe fb sau în declarațiile de la DIICOT și pt asta am fost batut în public și încarcerat apoi ținut cu domiciliu forțat fără acces la internet... Vreau sa știți ca am fost arestat ca ei sa poată sa ucidă, pentru ca prezenta mea în media și alte cai de comunicare publica le strica planul de asasinare în masa: Este o eugenie, eutanasiere în masa, un mega bussines am spus eu atunci. SI, IATĂ CUM II OMOARĂ ÎN MASA
DECE TOTUȘI MOR OAMENII? Oamenii mor din următoarele cauze:

1) gripa sezoniera care în fiecare an face de obicei cca un milion de morți și nu se panica nimeni. Iar valurile de asa zis sars sunt anunțate exact în primăvara și toamna când sunt gripele sezoniere pentru a fi confundate cu sars.
2) intubarea forțată a celor care prezintă simptome de răceală și sedarea lor pana la deces asa cum am avertizat anul trecut ca vor proceda cu substanțe medicamentoase nedectabile ca otravă gen adrenalina spuneam eu.. Ei, iată ca nu folosesc adrenalina ci sedativ în supradoze pentru a-i ucide pe cei care apelează la salvare.
3) Serurile injectate care provoacă boli de inima, accidente vasculare chiaguri de sânge, cerebrale etc.
4) atacul de panica al unor bolnavi cronici care fiind speriați de o simpla răceală întra în stop cardiorespirator.
Întrebarea finala:cum se vor justifica și unde se vor ascunde medicii și autoritățile pentru aceste asasinate în masa când în mod oficial la nivel planetar se va admite ca totul a fost un fake și guvernanții împreună cu cadrele medicale au ucis milioane de oameni pentru bani? Unde se vor ascunde pentru ca fiecare din cei cărora le-au fost ucise rudele știu cine sunt și unde locuiesc atât cadrele medicale cât și forțele de ordine cu care au forțat oamenii dar și pe politicieni ii știu unde sunt și cine au votat legile și regulile aberante de ucidere ??
Atunci veți înțelege de ce am debutat în martie 2020 cu strigatul acesta:"opriți-vă nebunilor sau veți muri!!!"

#ovidiugrosu