V-am tot explicat că orice ÎNSCRIS, în care vă exprimați UN REFUZ, poate fi FOLOSIT ÎMPOTRIVA VOASTRĂ.
NU vă lăsați manipulați❗ Invocați DREPTUL LA TĂCERE❗

#MonaPetruț

➡ Dacă vă exprimați REFUZUL într-un ÎNSCRIS sau FAȚĂ DE MARTORI, înseamnă că vor exista probe pentru dovedirea refuzului.
️ În urmă cu 6 ani, am publicat o sentință definitivă în care judecătoarea a explicat că REFUZUL TREBUIE DOVEDIT CU PROBE PERTINENTE, nefiind suficient că polițistul a consemnat în procesul-verbal că ar fi existat un refuz, adică, cel care pretinde că a fost refuzat, trebuie să aibă DOVEZI concrete şi pertinente cu privire la EXPRIMAREA REFUZULUI: https://facebook.com/MonaPetru....t/posts/777285102405
《Referitor la contravenţia constând în REFUZUL PETENTEI DE A PREZENTA DOCUMENTELE, martorul O.C., a cărui declaraţie instanţa o consideră mai obiectivă decât cea a martorului G.V., întrucât nu a fost implicat direct în incident, spre deosebire de cel de al doilea martor, a precizat şi faptul că nu a observat ca agentul constatator să fi cerut petentei să prezinte actele, astfel încât SE CONCLUZIONEAZĂ CĂ PETENTA NU A FOST PUSĂ ÎN SITUAŢIA DE A REFUZA PREZENTAREA ACESTORA.
Prin urmare, ŞI ÎN PRIVINŢA ACESTEI CONTRAVENŢII SE CREEAZĂ DUBIU, CE PROFITĂ PETENTEI, PROCESUL VERBAL NEFIIND TEMENIC şi sub aspectul contravenţiei prevăzute de art.35 alin.2 din OUG 195/2002.
Raportat la cele arătate în precedent şi AVÂND ÎN VEDERE PREZUMŢIA DE NEVINOVĂŢIE DE CARE SE BUCURĂ PETENTA potrivit jurisprudenţei Curţii Europene a Drepturilor Omului, PREZUMŢIE CARE POATE FI RĂSURNATĂ DOAR PRIN PROBE PERTINENTE, INSTANŢA REŢINE CĂ PETENTA NU SE FACE VINOVATĂ DE SĂVÂRŞIREA CONTRAVENŢIILOR REŢINUTE ÎN SARCINA SA ŞI, prin urmare PROCESUL VERBAL seria PCA nr.3482948 din 13.01.2008 NU ESTE TEMEINIC.
Din toate aceste considerente INSTANŢA VA ADMITE PLÂNGEREA formulată de către petenta P.N.M., în contradictoriu cu IPJ Hunedoara şi VA ANULA PROCESUL VERBAL seria PCA nr.3482948 din data de 13.01.2008, CU CONSECINŢA EXONERĂRII PETENTEI DE LA PLATA AMENZII de 500 lei ŞI A ÎNLĂTURĂRII SANCŢIUNII COMPLEMENTARE a celor 7 puncte de penalizare. 》
~~~~~~~~~
#MonaPetruț
~~~~~~~~