NIMENI nu va trebui sa mai traiasca in Romania fara certificat verde, copii sau adulti, spune Guvernul!

Cetatenii fara certificat verde nu vor avea nici un drept in societate si economie, conform proiectului de lege.
"Certificatul verde pentru toti"' asta este obiectivul Guvernului, precizeaza surse de la Palatul Victoria.
Cine nu va avea certificat verde
- Nu va avea dreptul la un loc de munca
- Nu va putea intra in nici un magazin
- Nu va putea participa la nici un fel de evenimente
In schimbul certificatului verde "'pentru toti"' , angajatilor de la stat si privat si le promite 11 teste gratuite pe lună, atât la stat, cât și la privat.
Se introduce, de asemenea, un certificat provizoriu pentru persoanele care nu au schema completă de vaccinare, ca NIMENI sa nu se scuze ca nu are acest document digital de control.
Certificatul va conține vaccinarea, testarea antigen de 48 ore sau testare RT-PCR de 72 ore.
Se pare ca in aceste conditii, pastrarea bisericilor ca fiind singurul loc unde nu se va cere certificat verde, devine ceva utopic, intrucat atata vreme cat in afara bisericii, nu vei exista fara certificat verde digital, deja devine irelevant ca nu ti se va cere la biserica.
Angajatorii și persoanele care nu respecta legea vor fi amendate cu sume cuprinse 10.000 și 100.000 lei.
Certificatul COVID va fi valabil și pentru aleși.
Totul este aranjat ca romanii sa dea buzna sa isi faca acest document de control digital , si din ianuarie odata cu "'valul 5"' o sa dispara testarea, trecerea prin boala, si va ramane doar varianta vaccinarii.

Cati dintre voi sunteti dispusi sa platiti acest PRET AL LIBERTATII ? Ca statul ne imbie pe toti "haideti ca este doar un certificat digital , atat"' si in plus uite va dam testare gratuita, asa ca de 11 ori pe luna veti merge sa va bagati betisoarele alea in nas si gata sunteti liberi aveti acces la tot ce va doreste inima!
O inselatorie de o magnitudine, care este de fapt un santaj, o presiune crunta la adresa oamenilor, nu s-a mai intalnit; Intai incearca cu binisorul, cu oferta de libertate si apoi, fiara isi va arata adevara fata si va pune piciorul in prag. Mereu Satan intai iti ofera fructu oprit "hai ia-l ca o sa fie bine"'..
"Din aceasta pricina, Dumnezeu le trimite o lucrare de ratacire, ca sa creada o minciuna", (2Tesaloniceni.2:11)

Later edit : Vad ca multi spun ca nu este posibil ca acum Guvernul sa interzica accesul in magazine al celor fara certificat verde . Serios ? Hai sa vedem. Odata ce statul iti spune ca iti "'da gratis"' 11 testari pe luna, dar in schimb tu trebuie doar atat sa faci sa iti descarci certificatul verde, care credeti ca este urmatorul pas ? Odata ce se ofera gratuit testarea, o sa spuna ca nu ai nici un motiv sa nu iti face certificat digital asa ca accesul iti va fi oprit in magazine, copiiilor in scoli, licee; Este pasul care se va face rapid, din ianuarie odata ce vine "'valul 5" cand vor da vina pe cei fara certificat verde ca aia "'raspandesc"' virusul ca refuza sa se testeze si sa se vaccineze si sa aiba ID digital de control.

#iulianurban #covid19 #certificatverde