Get Your couch clean now, we are here to help. Book our services online, we come to your place all over Dubai. Our professionals use high-end equipment to clean your #sofa. We remove sand, dust and other dirt particles from the surfaces of the sofas.
#sofacleaning #deepcleaning #watertankcleaning #disinfection
https://dubaicleaningcompany.ae/
SPECTRUL INFERTILITĂȚII: 4 jucători de fotbal germani cu CANCER LA TESTICULE. ActiveNews a avertizat din iunie 2021 că proteina spike a „vaccinului” Pfizer poate să afecteze ovarele și testiculele, conform unui studiu confidențial japonez
Lumea sportului din Germania în stare de șoc: Patru jucători din Germania au cancer testicular. Terifiant, patru fotbaliști, toți diagnosticați cu același tip de cancer: la testicule - a titrat săptămâna trecută publicația InfoActual într-un articol bine documentat de Ligia Beatrice Vasilescu:
Cel mai recent caz a fost făcut cunoscut la 22 septembrie 2022. Patru tineri jucători din campionatul german, Bundesliga, au fost ”loviți” de cancer testicular în ultimele săptămâni, după cum a scris Der Spiegel.
„Atacantul Hertha Berlin, Jean-Paul Boetius, suferă de cancer testicular. Este al patrulea jucător din Bundesliga care a primit un astfel de diagnostic în acest sezon”, se arată în articol. Boetius, în vârstă de doar 28 de ani, a primit diagnosticul miercuri în urma unui examen urologic. Vineri, 23 septembrie 2022, a fost supus unei operații de urgență.
Dar Boetius nu a fost singurul care s-a confruntat cu acest gen de problemă. În iulie, atacantul Borussia Dortmund, Sebastien Haller, tot în vârstă de 28 de ani, s-a simțit rău după ce s-a antrenat alături de colegii săi în cantonamentul de la Bad Ragaz (Elveția). Testele clinice au evidențiat prezența cancerului testicular.
Haller a fost operat și el în zilele următoare, dar examinările histologice au relevat caracterul malign al cancerului. Jucătorul a urmat apoi o serie de tratamente, inclusiv chimioterapie. Borussia Dortmund a transmis pe twitter:
„Sebastien Haller nu va lucra cu Borussia Dortmund timp de câteva luni. Rezultatele histologice au evidențiat o tumoră testiculară malignă. Haller trebuie apoi să fie supus unui tratament de chimioterapie.”
Cu doar câteva zile înainte de Haller, atacantul Hertha Berlin, Marco Richter, a fost de asemenea diagnosticat cu cancer testicular în urma unui examen urologic. Caz ciudat, acesta este nimeni altul decât un coechipier al lui Boetius. De asemenea, i s-a aranjat imediat o intervenție chirurgicală de urgență. Atacantul este născut în 1997.
În urmă cu câteva zile, Union Berlin a postat pe Twitter o fotografie cu revenirea lui Timo Baumgartl la echipă. Fundașul în vârstă de 26 de ani al echipei a doua a capitalei germane a fost diagnosticat cu cancer testicular pe 9 mai a.c., ulterior, el a trecut prin intervenții chirurgicale și chimioterapie.
Nota Redacției: În iunie 2021, ActiveNews publica declarațiile lui Byram Bridle, imunolog și virusolog, profesor la Universitatea Guelph din Ontario care afirma că „puternica concentrație de proteine spike descoperită în testicule și ovare, potrivit datelor secrete Pfizer publicate de agenția de reglementare japoneză, ridică și o altă întrebare gravă: Vor devenii tinerii noștri sterili?”. Datele apăreau într-un studiu confidențial asupra vaccinului Pfizer.
#covid19 #vaccin #plandemie #cancer
https://www.activenews.ro/stir....i/SPECTRUL-INFERTILI
„Noi deținem știința”. Reprezentanta ONU, Melissa Fleming, a scăpat porumbelul: Am plătit Google pentru a manipula rezultatele căutărilor pentru "schimbările climatice"
În timpul unei întâlniri împotriva "dezinformării" organizate de Forumul Economic Mondial, Melissa Fleming, subsecretarul general al ONU pentru comunicare globală, a declarat că "noi deținem știința", făcând referire la informațiile pe care ONU le are despre schimbările climatice, relatează LifeSiteNews.
Reprezentanta ONU a făcut acest comentariu în timpul unei reuniuni privind impactul dezvoltării durabile găzduite de Forumul Economic, la New York, în perioada 19-23 septembrie 2022.
Fleming a spus că ONU a încheiat parteneriate cu platformele tehnologice, mai exact Google și TikTok, pentru a-și răspândi mesajele și "informațiile corecte" cu privire la COVID, schimbările climatice și războiul din Ucraina.
Fleming a explicat, într-un interviu acordat în timpul sesiunii, că Google acordă prioritate informațiilor de la ONU în rezultatele căutărilor sale.
"Am încheiat un parteneriat cu Google", a spus ea. "De exemplu, dacă căutați pe Google "schimbări climatice", veți obține, în partea de sus a căutării, tot felul de resurse ale ONU."
Fleming a declarat că ONU a început parteneriatul cu Google deoarece "atunci când căutam pe Google "schimbări climatice", primeam informații incredibil de distorsionate chiar în partea de sus".
Pentru a combate aceste "informații distorsionate", ONU "a devenit mult mai proactivă, știi, deținem știința și credem că lumea ar trebui să o cunoască".
"Este o provocare uriașă în care cred că toate sectoarele societății trebuie să fie foarte active", a continuat reprezentantul ONU.
Fleming a declarat că ONU a folosit, de asemenea, personalități din social media pentru a-și promova mesajul: "O altă strategie cu adevărat esențială pe care am avut-o a fost să desfășurăm influenceri care erau foarte dornici - care au un număr mare de urmăritori - care erau foarte dornici să ajute la transmiterea mesajelor care urmau să servească comunităților lor și în care aveau mult mai multă încredere decât ONU care le spunea ceva de la sediul central din New York."
Un alt proiect al ONU s-a numit "Team Halo", în cadrul căruia "au antrenat oameni de știință din întreaga lume și unii medici pe TikTok". Fleming a explicat că "am avut și TikTok-ul, care a lucrat cu noi și acești oameni de știință care nu aveau practic niciun fel de urmăritori la început, au primit bifa de cont verificat și au început să aducă oameni în laboratoarele lor, în birourile lor și să le răspundă la întrebări angajându-se cu ei. A luat cu adevărat avânt și mulți dintre ei au devenit consilieri de referință în mass-media națională".
Fleming a descris campaniile din social media pentru a-și promova agenda ca fiind "o desfășurare stratificată de idei și tactici". Reprezentantul ONU a declarat că organizațiile și instituțiile de știri au o responsabilitate continuă de a informa și de a "ghida publicul".
https://www.activenews.ro/stir....i/%E2%80%9ENoi-detin
Southwest Airlines is one of the most popular airlines in the United States. It's also one of the most affordable airlines. In this article, we'll give you some tips on how to save money on your flights with southwest last minute flights Deals We'll also give you some tips on how to find the best airfare deals and special offers available from Southwest Airlines. We hope you find this article useful.
Visit Now : http://cheap-flights-reservation.jigsy.com/
Utopia transumanistă: Era „medicinei genomice” - „secvențierea rapidă și ieftină a genomului uman”. Compania Illumina anunță noi tehnologii genomice avansate
„Pe măsură ce prețul scade și viteza crește, în următorii ani, genomul tuturor ar putea fi proiectat într-o hartă și stocat. Aceasta este transpunerea în realitate a unui vis transumanist, întrucât analiza și compararea structurii genelor tuturor oamenilor va constitui o «mină de aur» de date, care ar putea fi considerată drept o cale către «nemurire».” (editorul Technocracy News)
La un eveniment din industria tehnologiilor genomice din San Diego, gigantul Illumina din domeniul tehnologiilor genomice a anunțat apariția a ceea ce numește a fi cele mai rapide și mai eficiente mașini de secvențiere de până acum, seria NovaSeq X. Compania, care controlează aproximativ 80% din piața de mașini de secvențiere a ADN-ului la nivel global, consideră că noua sa tehnologie va reduce costul la doar 200 de dolari per genom uman, făcând, în același timp, posibilă o citire cu o viteză de două ori mai mare, potrivit wired.com.
Francis deSouza, CEO-ul Illumina, a precizat că modelul mai puternic va putea secvenția 20.000 de genomi pe an; mașinile sale actuale pot face aproximativ 7.500. Illumina va începe să vândă noile mașini și le va livra anul viitor.
„În următorul deceniu, credem că intrăm în era medicinei genomice, care se va generaliza. Pentru a se ajunge aici, este nevoie de următoarea generație [de mașini] de secvențiere. Avem nevoie ca prețul să continue să scadă pentru ca medicina genomică și testele genomice să fie disponibile [pentru un public] mult mai larg”, a declarat deSouza.
Reprezentanții industriei spun că tehnologia genomică încă nu este „omniprezentă” în medicină, parțial din cauza prețului. Potrivit acestora, deși costă în jur de 600 de dolari pentru ca oamenii de știință să efectueze secvențierea, interpretarea clinică și consilierea genetică pot duce prețul la câteva mii de dolari pentru pacienți – iar asigurarea nu îl acoperă întotdeauna.
„Așteptăm acest lucru de mult timp. Cu costuri mult reduse și cu o viteză mult crescută de secvențiere, putem secvența mult mai multe mostre”, a spus, despre noile îmbunătățiri, Stacey Gabriel, specialist șef în genomică la Broad Institute of MIT și Harvard. Gabriel nu este afiliat la Illumina, dar Broad Institute este un utilizator al produselor Illumina. De la înființarea în 2004, Institutul deține 32 de mașini existente ale companiei și a secvențiat peste 486.000 de genomi.
Gabriel a spus că există mai multe moduri prin care cercetătorii vor putea aplica această puterea avansată de secvențiere. Unul este creșterea diversității seturilor de date genomice, având în vedere că marea majoritate a datelor ADN provin de la oameni de origine europeană. Aceasta este o problemă în medicină, deoarece diferite populații pot avea diferite variații genetice care cauzează boli, mai mult sau mai puțin răspândite, explică omul de știință, pretextul medical fiind invocat permanent pentru a justifica transpunerea în realitate a marilor utopii transumaniste. „Într-adevăr, rămâne o imagine incompletă și o capacitate îngreunată de a traduce și aplica aceste cunoștințe la întreaga diversitate a populației din lume”, a spus Gabriel.
De asemenea, un alt scop este mărirea seturilor de date genetice. La începutul anilor 2000, când Broad Institute a început un proiect de colectare a genelor legate de schizofrenie, cercetătorii aveau 10.000 de genomi de la persoane cu această afecțiune, ceea ce nu putea oferi multe informații, mai susține Gabriel. Acum, au adunat peste 150.000 de genomi.
De asemenea, secvențiatoarele Illumina sunt complet automatizate și produc un raport care compară fiecare probă cu un genom de referință. Alex Aravanis, directorul tehnologic al Illumina, a spus că această automatizare ar putea „democratiza secvențierea”, astfel încât aceste unități, fără echipe mari de oameni de știință și de ingineri, să poată opera mașinile cu puține resurse.
Potrivit wired.com, Illumina nu este singura companie care promite o secvențiere mai ieftină și mai rapidă. În timp ce compania din San Diego domină în prezent piața, unele dintre brevetele care îi protejează tehnologia expiră în acest an, ceea ce deschide calea către mai multă concurență. Ultima Genomics din Newark, California, a ieșit „din umbră” la începutul acestui an, promițând un preț de 100 de dolari pe genom cu noua sa mașină de secvențiere, pe care va începe să o vândă în 2023. În același timp, o companie chineză, MGI, a început să-și vândă secvențiatoarele în Statele Unite în această vară. De asemenea, Element Biosciences și Singular Genomics, ambele cu sediul în San Diego, au dezvoltat mașini de secvențiere pentru birouri mai mici, care ar putea zgudui piața.
https://www.activenews.ro/exte....rne/Utopia-transuman
Donald Trump a dat în judecată CNN. Fostul președinte cere daune de 475 de milioane de dolari, după ce postul l-a numit rasist și l-a comparat cu dictatorul Adolf Hitler
Fostul președinte Donald Trump a acuzat CNN de defăimare și a cerut daune de 475 de milioane de dolari, după ce postul l-a numit „rasist” și l-a comparat cu Adolf Hitler, relatează Daily Mail.
Postul american de știri a încercat să-l defăimeze pe fostul președinte american "cu o serie de etichete tot mai scandaloase, false și defăimătoare de "rasist", "lacheu al Rusiei", "insurecționist" și, în cele din urmă, "Hitler"", au susținut avocații lui Trump. Procesul a fost intentat la tribunalul federal din Fort Lauderdale, relatează The Guardian.
CNN, pretins a fi o sursă de știri „de încredere”, a încercat să își folosească influența pentru a-l defăima pe reclamant în mintea telespectatorilor și cititorilor săi cu scopul de a-l învinge politic", se arată în dosar.
Trump a susținut că CNN și-a folosit influența ca organizație de știri de top pentru a-l învinge politic. CNN a refuzat să comenteze cazul.
Trump, susține în procesul de 29 de pagini că CNN avea un lung istoric de critici la adresa sa, dar că și-a intensificat atacurile în ultimele luni deoarece rețeaua se teme că va candida din nou la președinție în 2024.
"Ca parte a efortului său concertat de a înclina balanța politică spre stânga, CNN a încercat să îl păteze pe reclamant", se arată în proces.
Procesul enumeră mai multe cazuri în care CNN a părut să îl compare pe Trump cu Hitler, inclusiv un reportaj special din ianuarie 2022 al prezentatorului Fareed Zakaria care a inclus imagini cu dictatorul german din secolul XX.
https://www.activenews.ro/stir....i/Donald-Trump-a-dat
Zoologul britanic Peter Dazsak, asociatul lui Fauci, primește o subvenție de 650.000 de dolari pentru a studia originea Covid. Project Veritas a demonstrat că Dazsak a încercat să creeze virusul COVID, ca o componentă a unui vaccin, în 2018
Oficialii din domeniul sănătății din SUA au acordat unei organizații de cercetare extrem de controversate încă 650.000 de dolari pentru a face experimente pe viruși asemănători cu Covid, în ciuda temerilor că o activitate similară riscantă ar fi putut declanșa de fapt pandemia, scrie Daily Mail.
EcoHealth Alliance, condusă de zoologul britanic Peter Daszak, a finanțat studii în Wuhan - orașul chinezesc unde a început pandemia - asupra unor gene de coronavirus manipulate.
Astfel de cercetări, cunoscute sub numele de "câștig de funcție", pot viza în mod deliberat modificarea unor viruși pentru a deveni mai periculoși pentru oameni.
La începutul anului 2022, Anthony Fauci, coordonatorul plandemiei din Statele Unite, a fost interogat de senatori americani într-o audiere specială cu privire la originea virusului ucigaș, după că jurnaliștii temerari de la Project Veritas - Proiect Adevărul, despre care ActiveNews a scris adeseori, au dezvăluit un fost Raport secret al Agenției pentru Proiecte de Cercetare Avansată în domeniul Apărării, faimoasa DARPA, pentru inițiați, aflată sub umbrela Ministerului Apărării SUA, din care reiese că asociatul lui Fauci de la EcoHealth Alliance, Peter Daszak, a încercat să creeze acest virus, ca o componentă a unui vaccin, din 2018.
Experimentul de cinci ani al EcoHealth Alliance va investiga "potențialul de apariție a coronavirusului liliacului în Asia", oamenii de știință urmând să cerceteze peșterile din Myanmar, Laos și Vietnam pentru a preveni o nouă criză virală.
Subvenția a fost acordată luna trecută de către Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), care este condus în continuare de Anthony Fauci.
Fauci este cunoscut ca fiind un apropiat al lui Daszak, care i-a mulțumit consilierului medical șef al guvernului american pentru că a a redus teoriile conform cărora Covid ar fi fost creat într-un laborator.
Se spune că EcoHealth Alliance ar fi primit 60 de milioane de dolari în ultimul deceniu. O parte din acești bani au fost direcționați direct către Institutul de Virusologie din Wuhan.
În justificarea subvenției se spune că cercetările anterioare în acest domeniu "identifică regiunea de graniță din sudul Chinei, Myanmar, Laos și Vietnam ca fiind un risc ridicat pentru apariția viitoare a unor noi coronavirusuri și locul potențial unde SARS-CoV-2 s-a "răspândit" pentru prima dată de la lilieci la oameni".
Cercetarea va include, de asemenea, testarea comunităților care trăiesc în imediata apropiere a animalelor sălbatice din Asia de Sud-Est pentru depistarea coronavirusurilor.
Potrivit site-ului web al NIH, cercetarea va include furnizarea de "secvențe virale și izolate pentru a fi utilizate în dezvoltarea de vaccinuri".
Scopul principal al cercetării este descris ca fiind efectuarea de "anchete la nivelul comunității și prelevarea de probe biologice de la persoanele frecvent expuse la animalele sălbatice din Myanmar, Laos și Vietnam, pentru a găsi dovezi serologice de răspândire".
Celălalt obiectiv principal va include "prelevarea de probe și depistarea prin PCR a liliecilor și a altor animale sălbatice în locurile de supraveghere comunitară".
O altă secțiune spune: 'În cele din urmă, vom furniza rapid secvențe virale și izolate pentru a fi utilizate în dezvoltarea de vaccinuri și terapii'.
Scopul pe termen lung al unor proiecte precum acesta este de a ajuta la pregătirea globală în cazul unei alte pandemii mondiale, a precizat NIH.
Alte detalii despre rolul cercetătorului britanic Daszak în facilitarea cercetărilor riscante asupra coronavirusului în China au fost dezvăluite într-un raport din aprilie.
Acestea au subliniat modul în care EcoHealth Alliance a obținut milioane de dolari în granturi federale.
Grupul lui Daszak a evoluat , în mod bizar, de la o organizație non-profit pentru salvarea lamantinelor, la cercetările medicale privind apariția virusurilor.
#covid19 #vaccin #plandemie #fauci #projectveritas
https://www.activenews.ro/stir....i/Zoologul-britanic-
Smart Harvest Market 2021 | Analysis by Industry Trends, Size, Share, Company Overview, Growth, Development and Forecast by 2028
Emergen Research has published a novel research report titled, “Global Smart Harvest Market Forecast to 2028”. The report sheds light on the current as well as upcoming market trends. The report offers precise information about pricing, capacity, value, gross revenue, and profit of the market. To know more about the report @ https://www.emergenresearch.co....m/industry-report/sm