2022 Nike Air Force 1 “White Paisley” For Sale DJ9942-100 | #shoes
2022 Nike Air Force 1 “White Paisley” For Sale DJ9942-100 | #shoes
While testing your Rocket League competencies on preferred servers is amusing sufficient | #buy Rocket League Credits
ZAHĂR, PLASTIC, ALIMENTE ULTRA-PROCESATE = CANCER. Ce înseamnă o alimentație sănătoasă? Sfaturile doctorului Joseph Mercola.
„Pericolele consumului excesiv de zahăr sunt de mult dovedite și au fost recunoscute oficial în Ghidul american pentru o alimentație sănătoasă din anii 2015-2020, care recomandă limitarea zahărului adăugat la 10% din numărul zilnic de calorii. Nu vă amăgiți, însă: acest obiectiv este aproape imposibil de atins cu un stil alimentar bazat pe hrană procesată,” avertizează dr. Joseph Mercola în deschiderea unei analize vaste, pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.
60% din alimentele procesate consumate de americani sunt ultra-procesate și contribuie în proporție de 90% la consumul de zahăr adăugat din SUA.
Printre exemplele de alimente ultra-procesate se numără cerealele pentru micul dejun, pizza, crochetele de pui, sucurile carbogazoase, chipsurile, gustările sărate/dulci/picante, produsele de patiserie ambalate, mâncărurile congelate care pot fi preparate la cuptorul cu microunde, supele și sosurile instant.
Studiile au evidențiat riscurile hranei bazate pe alimente procesate bogate în zahăr, arătând că multe dintre epidemiile actuale își au originea în consumul excesiv de zahăr, deoarece acesta cauzează obezitate și rezistență la insulină.
Cercetătorii francezi avertizează acum că alimentele ultra-procesate cresc riscul de cancer, și cu cât consumați mai multe alimente ultra-procesate, cu atât crește și riscul; fiecare creștere de 10% a consumului de alimente ultra-procesate a crescut rata cancerului cu 12%.
Un meniu de tip fast-food constând dintr-un burger, cartofi prăjiți și un suc poate conține lejer numărul de calorii necesare pentru o zi întreagă, lăsându-vă, însă, organismul lipsit de vitamine, minerale, enzime vii, micronutrienți și grăsimi sănătoase. Acest tip de hrană, consumată zilnic timp de luni și ani la rând, vă va împiedica în mod automat să vă mențineți o stare bună de sănătate.
De fapt, studiile sugerează că alimentația bogată în carbohidrați rafinați este la fel de periculoasă ca fumatul, crescând riscul de cancer pulmonar cu până la 49%. Cercetătorii au prezis, de asemenea, că obezitatea va întrece fumatul ca principală cauză a deceselor provocate de cancer. Din nefericire, americanii nu numai că mănâncă preponderent alimente procesate, dar 57,9% din ceea ce consumă adulții este ultra-procesat - produse aflate la limita extremă a spectrului de alimente „prelucrate semnificativ” - în timp ce 67% din hrana copiilor este compusă din alimente ultra-procesate.
Definiția alimentelor ultra-procesate
Printre exemplele de alimente ultraprocesate se numără cerealele pentru micul dejun, pizza, crochetele de pui, sucurile carbogazoase, chipsurile, gustările sărate/dulci/picante, produsele de patiserie ambalate, mâncărurile congelate care pot fi preparate la cuptorul cu microunde, supele și sosurile instant. În termeni mai generali, alimentele ultra-procesate pot fi definite ca produse alimentare care conțin unul sau mai multe dintre următoarele:
Ingrediente care nu sunt folosite în mod tradițional la gătit
Cantități nefiresc de mari de zahăr, sare, uleiuri industriale procesate și grăsimi nesănătoase
Arome artificiale, coloranți, îndulcitori chimici și alți aditivi care imită calitățile senzoriale ale alimentelor neprocesate sau minim procesate (exemplele includ aditivi care creează texturi și o senzație gustativă plăcută)
Conservanți și substanțe chimice care asigură un termen de valabilitate nefiresc de lung.
Ingrediente obținute prin inginerie genetică, care, pe lângă potențialele riscuri pentru sănătate, tind să fie puternic contaminate cu erbicide toxice, precum glifosatul, 2,4-D și dicamba.
Concret, în aceste categorii intră aproape orice aliment ambalat într-o cutie, conservă sau ambalaj de plastic, inclusiv pâinea din comerț, carnea pentru sandvișuri și supele la conservă. Chiar și unele conserve de pește și carne conțin aditivi procesați, pe bază de zahăr și uleiuri vegetale.
Nu doar zahărul creează o dependență foarte mare (depășind-o pe cea a cocainei, conform unor studii), ci și alte ingrediente, în special sarea și grăsimile. De fapt, industria alimentelor procesate a transformat poftele alimentare într-o formă de artă. Nimic nu este lăsat la voia întâmplării și, făcând ca produsele lor alimentare să creeze dependență, producătorii își asigură vânzări constante.
Alimentele ultra-procesate sunt corelate cu un risc crescut de cancer
Mai multe studii au evidențiat riscurile hranei bazate pe alimente procesate bogate în zahăr, arătând că multe dintre epidemiile actuale își au originea în consumul excesiv de zahăr, deoarece acesta cauzează obezitate și rezistență la insulină. Mai recent, un grup de cercetători francezi au avertizat că alimentele ultra-procesate cresc riscul de cancer și cu cât consumați mai multe alimente ultra-procesate, cu atât riscul este mai mare.
Aproape 105.000 de participanți la studiu, dintre care majoritatea erau femei de vârstă mijlocie, au fost urmăriți pentru o perioadă medie de cinci ani. Aproximativ 18% din alimentația lor era ultra-procesată, iar rezultatele au arătat că fiecare creștere de 10% a cantității de mâncare ultra-procesată a crescut incidența cancerului cu 12%, adică 9 cazuri de cancer în plus la 10.000 de oameni pe an.
De exemplu, riscul de cancer la sân a crescut cu 11% la fiecare creștere de 10% a consumului de alimente ultra-procesate. Băuturile zaharoase, alimentele grase și sosurile au fost asociate cel mai frecvent cu cancerul, în general, în timp ce alimentele zaharoase au fost cel mai puternic corelate cu cancerul la sân. Potrivit autorilor, „Aceste rezultate sugerează că creșterea accelerată a consumului de alimente ultra-procesate ar putea determina o incidență tot mai mare a cancerului în următoarele decenii.”
Alimentația este un factor-cheie pentru sănătate și longevitate
Potrivit unui studiu publicat anul trecut, o alimentație defectuoasă este asociată unui risc crescut de mortalitate cardiometabolică (deces cauzat de diabetul de tip 2, boli de inimă și accidente vasculare cerebrale). Potrivit autorilor, aportul insuficient de alimente esențiale, precum fructele, legumele, nucile, semințele și omega-3 de origine animală, coroborat cu un consum excesiv de alimente procesate, precum carnea și băuturile îndulcite cu zahăr, a reprezentat peste 45% din totalul deceselor cardiometabolice din 2012.
Cu alte cuvinte, cu cât consumați mai multe alimente procesate și mai puține alimente integrale, cu atât crește riscul de boli cronice și de deces. Un alt studiu a relevat faptul că un consum de cartofi prăjiți de două sau mai multe ori pe săptămână poate dubla riscul de deces din toate cauzele. Consumul de cartofi care nu erau prăjiți nu a fost asociat cu o creștere a riscului de mortalitate, sugerând că prăjirea - și cel mai probabil alegerea uleiului - este principala problemă.
Mâncarea ultra-procesată a devenit norma
Americanii nu sunt singurii care consumă prea multă mâncare artificială. După cum am menționat mai sus, cercetările sugerează că aproape 60% din totalul caloriilor din alimentația unui american tipic provin din alimente ultra-procesate, dar nici canadienii sau britanicii nu sunt cu mult în urmă, mâncarea ultra-procesată reprezentând 50% din alimentația acestora. În general, țările dezvoltate consumă cantități considerabile de alimente procesate, iar statisticile despre boli dezvăluie absurditatea acestei tendințe.
Fără îndoială, reducerea consumului de zahăr este o prioritate în cazul în care sunteți supraponderal, rezistent la insulină sau vă luptați cu o boală cronică. S-a estimat că simpla atașare a unor etichete privind conținutul de zahăr al produselor ar putea ajuta sistemul american de sănătate să economisească până la 31 de miliarde de dolari din costurile aferente serviciilor medicale, prevenind 354.400 de cazuri de boli cardiovasculare și 599.300 de cazuri de diabet zaharat de tip 2 în decurs de 20 de ani.
În SUA, în fiecare an, se cheltuie mai mult de 1 trilion de dolari pentru tratarea bolilor cauzate de zahăr și de mâncarea nesănătoasă, care acoperă toată gama de boli, de la obezitate și diabet, până la boli de inimă și cancer. Potrivit unui raport privind incidența cancerului la nivel mondial, publicat în 2014, obezitatea este cauza unui număr de aproximativ 500.000 de cazuri de cancer din întreaga lume în fiecare an. Un studiu britanic mai recent estimează că obezitatea ar putea fi cauza unui număr suplimentar de 670.000 de cazuri de cancer numai în Regatul Unit în următorii 20 de ani. [...]
Contaminarea cu plastic - un alt motiv major de îngrijorare
Poluarea cu plastic își pune amprenta și asupra sănătății, deoarece atât alimentele, cât și apa sunt din ce în ce mai contaminate cu aceste particule toxice. Potrivit grupului pentru protejarea mediului Ocean Conservancy, unele produse din plastic rezistă atât de mult timp încât vor fi recognoscibile și după 400 de ani.
O problemă la fel de alarmantă este cea a plasticului care se descompune în bucăți microscopice. Particulele de microplastic, care au o dimensiune mai mică de 5 milimetri, tulbură, pur și simplu, oceanele în anumite locuri.
Purtate de curenții oceanici, vârtejurile de materiale plastice acoperă în prezent aproximativ 40% din suprafața oceanelor din întreaga lume. Acestea sunt ingerate de pești și de alte viețuitoare marine - fapt bine cunoscut. Dar abia recent au ajuns cercetătorii la concluzia logică că nu doar viețuitoarele marine ingerează plastic - ci și dumneavoastră, probabil.
Un studiu comisionat de publicația media Orb a dezvăluit date alarmante despre poluarea cu plastic a apei de la robinet, 83% din probele testate la nivel mondial dovedindu-se a fi contaminate. În Statele Unite, s-a constatat că 94% dintre probele de apă de la robinet conțineau plastic - cel mai mult dintre toate zonele testate. Orb menționează șase surse primare de „plastic invizibil”, una dintre acestea fiind microfibrele sintetice de la hainele sintetice, ca de exemplu cele din polar, acrilic și poliester.
Microfibrele sunt eliberate în timpul spălării, iar forma neregulată a acestor particule de plastic le poate face mai greu de eliminat de către organismele marine decât alte microplastice.
Microperlele - acele mici granule de plastic pe care poate le-ați văzut în produsele de spălare a feței sau în săpunul pentru mâini - reprezintă o altă sursă a poluării cu plastic, care sfârșește apoi în farfuria și în corpul dumneavoastră. Microperlele sunt atât de mici încât trec prin scurgerea de la baie și călătoresc cu ușurință prin stațiile de epurare a apelor uzate, deoarece sunt prea mici pentru a fi prinse în timpul procesului de filtrare.
Opt milioane de tone de materiale plastice de unică folosință, cum ar fi furculițele, pungile, paiele și recipientele pentru mâncarea la pachet, ajung, în fiecare an, în canalele noastre navigabile, descompunându-se, în cele din urmă, în microplastice.
Ca urmare a acestei poluări cu plastic, o treime din peștele capturat în Canalul Mânecii conține microperle, la fel ca și 83% din langustinele vândute în Marea Britanie. Cea mai mare parte a sării de mare conține, de asemenea, fragmente de plastic.
Plasticul poluează și terenurile agricole
Poluarea cu plastic afectează inclusiv terenurile agricole. Potrivit unui studiu publicat în Science of the Total Environment, se estimează că răspândirea anuală a materialelor plastice pe uscat este de 4 până la 23 de ori mai mare decât cea din oceane. Utilizarea nămolurilor provenite din stațiile de epurare (biosolizi) ca îngrășământ poate fi deosebit de problematică. Datele sugerează că între 125 și 850 de tone de microplastic la un milion de locuitori ajung în solurile agricole europene în fiecare an.
Pentru o sănătate mai bună, reduceți consumul de alimente procesate
Aproximativ 90% din banii pe care americanii îi cheltuie pe mâncare se duc pe alimente procesate. Dacă luăm în considerare faptul că aproape 60% din aceste alimente sunt ultra-procesate, rezultă că, în esență, mai mult de jumătate din hrana zilnică a unui american tipic este compusă din produse alimentare care pot fi cumpărate de la benzinăria locală. Mai puțin de 30% din calorii provin din alimente neprocesate sau minim procesate, iar mai puțin de 1% din aportul caloric zilnic provine din legume!
Pe lângă faptul că sunt departe de a fi naturale și, prin urmare, lipsite de nutrienți valoroși, alimentele ultra-procesate contribuie în proporție de 90% la consumul de zahăr adăugat din SUA. Aproximativ 2% din totalul caloriilor din alimentele procesate provin din zaharuri adăugate. Prin definiție, cele neprocesate sau minim procesate nu conțin deloc. Alimentele ultra-procesate, pe de altă parte, își extrag 21% din calorii din zaharuri adăugate.
Din acest motiv, reducerea consumului de zahăr presupune renunțarea la alimentele procesate, în special la cele ultra-procesate - practic, orice aliment care nu provine direct dintr-o vie, dintr-un arbust, pom sau din pământ. Cercetările arată că doar 7,5% din populația SUA, adică persoanele care consumă cantitatea cea mai mică de alimente procesate, respectă, de fapt, recomandările pentru o alimentație sănătoasă din SUA, conform cărora maximum 10% din caloriile zilnice ar trebui să provină din zaharuri.
Ce înseamnă o alimentație sănătoasă?
Din punctul meu de vedere, o dietă alcătuită din 90% hrană naturală și doar 10% sau mai puțin alimente procesate este un obiectiv realizabil pentru majoritatea oamenilor și ar putea face o diferență semnificativă în privința greutății corporale și a stării generale de sănătate. Cu excepția cazului în care călătoresc, alimentația mea este constituită în proporție de aproape 100% din alimente naturale, mare parte din ele fiind cultivate pe proprietatea mea. Trebuie pur și simplu să vă luați acest angajament și să îi acordați o prioritate ridicată.
Iată câteva recomandări nutriționale generale, care vă vor ajuta să preluați controlul asupra sănătății dumneavoastră:
Puneți accent pe alimentele crude, proaspete și evitați cât mai mult posibil alimentele procesate (dacă se vând la conservă, sticlă sau într-un ambalaj și au o listă de ingrediente, înseamnă că sunt procesate).
Limitați drastic consumul de carbohidrați (zaharuri rafinate, fructoză și cereale procesate).
Creșteți consumul de grăsimi sănătoase până la 50-85% din aportul caloric zilnic. (Rețineți, nu consumul de grăsimi alimentare este cauza acumulării de kilograme. Zahărul/fructoza și cerealele sunt cele responsabile de îngrășare.)
Puteți mânca o cantitate nelimitată de legume fără amidon. Datorită conținutului caloric scăzut, majoritatea alimentelor din farfurie ar trebui să fie legume.
Consumați proteine într-o cantitate de 0,7-1,0 grame per kilogram de masă corporală slabă.
Înlocuiți sucurile și alte băuturi îndulcite cu apă pură, filtrată.
#alimentatie #sanatate #josephmercola
https://www.activenews.ro/stir....i/ZAHAR-PLASTIC-ALIM
Globaliștii, prin OMS, urmăresc să preia controlul asupra sistemelor de sănătate din întreaga lume.
O analiză a dr. Joseph Mercola, din care am extras esența pentru cititorii ActiveNews.
Cabala globalistă plănuiește să acapareze sistemele de sănătate din întreaga lume, prin adoptarea unui tratat internațional pentru gestionarea pandemiilor, care să facă din Organizația Mondială a Sănătății unicul factor de decizie pe probleme pandemice.
De asemenea, OMS ar avea în plan preluarea controlului asupra sistemelor de sănătate la scară mai largă. Tedros Adhanom Ghebreyesus a declarat că „prioritatea sa principală” din calitatea de director general al OMS este de a conduce lumea spre un sistem de acoperire medicală universală.
Sub pretextul protejării împotriva infectării, cabala globalistă a justificat atacuri fără precedent la adresa democrației, a libertăților civice și individuale, inclusiv a dreptului de a alege propriul tratament medical. Acum, OMS se pregătește să își permanentizeze poziția de lider pe probleme pandemice și să și-o extindă până la sistemele de sănătate din fiecare țară. Obiectivul este implementarea unui sistem de asistență medicală universală, organizat de OMS ca parte a Marii Resetări
Dacă acest tratat va fi ratificat, OMS va fi abilitat să impună vaccinarea obligatorie și pașapoarte de sănătate, iar decizia sa va avea prioritate în fața legilor naționale.
Având în vedere că OMS și-a schimbat definiția „pandemiei”, înlocuind-o cu „o epidemie mondială a unei boli”, eliminând criteriul morbidității ridicate, aproape orice afecțiune ar putea fi făcută să se încadreze în această definiție, inclusiv obezitatea.
În iunie 2021, dr. Julie Gerberding a scris un articol pentru revista Time în care a descris structura unei rețele internaționale de monitorizare a pandemiilor, care ar include anticiparea și prevenirea pericolelor.
Gerberding a ocupat funcția de director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA în perioada 2002-2009. După ce a părăsit CDC, a devenit vicepreședinte executiv al departamentului de vaccinuri al Merck și, ani mai târziu, s-a transferat la departamentul de comunicare strategică al aceleiași companii. Faptul că din funcția de șefă a agenției guvernamentale de reglementare a vaccinurilor a acceptat imediat un post la unul dintre cei mai mari producători de vaccinuri din lume este complet neetic, dar perfect legal. În data de 1 martie 2022, Gerberding a fost numită în funcția de director general al Fundației pentru Institutele Naționale de Sănătate (FNIH).
Deși Gerberding nu a menționat Organizația Mondială a Sănătății în articolul său, noi știm acum că aceasta este organizația desemnată responsabilă de gestionarea tuturor aspectelor legate de pandemii. Cu toate acestea, anumite declarații sugerează că, în timp, OMS ar putea, de asemenea, să preia controlul asupra sistemelor de sănătate în sens mai larg.
Următoarea mutare a globaliștilor
Într-un articol din 18 februarie 2022, dr. Peter Breggin, autorul cărții „COVID-19 and the Global Predators: We Are the Prey” / „COVID-19 și prădătorii globali: Noi suntem prada”, a avertizat că următoarea mutare în războiul globaliștilor împotriva umanității este de a prelua controlul asupra sistemelor de sănătate din întreaga lume:
„Am descoperit care este următoarea mutare - deja în desfășurare - a prădătorilor globali în atacurile lor din ce în ce mai violente la adresa libertății individuale și politice. Următorul mare asalt asupra libertății umane constă în preluarea, pe cale legală, a sistemelor naționale de sănătate de către Organizația Mondială a Sănătății (OMS).
Acest atac tăinuit - susținut de la început de multe țări - va fi pus în aplicare pe deplin din 2024, dacă nu va fi expus și combătut rapid! ... Influența comuniștilor chinezi asupra OMS este una puternică, de mai bine de un deceniu, iar partidul a reușit să-l investească în funcție pe Tedros fără nicio concurență.
El a devenit primul și singurul director general care nu este medic, fiind în schimb un politician comunist. Acum, directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus - cunoscut simplu ca Tedros - și-a anunțat planurile de a prelua conducerea tuturor sistemelor de sănătate din lume.
În timp ce se adresa Comitetului Executiv al OMS, în data de 24 ianuarie 2022, directorul general Tedros și-a expus planul privind sănătatea globală, inclusiv prioritatea sa supremă pentru acest proiect uriaș: „A cincea prioritate este consolidarea urgentă a OMS ca autoritate principală și directoare în domeniul sănătății globale, așezată în centrul arhitecturii globale a sănătății”.
Cuvintele de încheiere ale lui Tedros din discursul său în fața comitetului executiv sunt înfiorătoare prin grandiozitatea lor, fiind un ecou al îndemnurilor marxiste adresate de Stalin, Mao sau Xi Jinping unor mulțimi entuziaste: „Suntem o singură lume, avem o singură sănătate, suntem o singură Organizație Mondială a Sănătății.”
„Tedros încearcă să devină un super-Fauci pentru întreaga lume și, la fel ca Fauci, o va face în numele prădătorilor globali”, conchide Breggin.
#covid19 #oms #plandemie
https://www.activenews.ro/stir....i/Globalistii-prin-O
În timp ce erați distrași de invazia Rusiei, guvernul britanic a publicat un raport care confirmă că 9 din 10 decese de Covid-19 în Anglia apar la persoane vaccinate cu schema completă.
Cele mai recente date publicate de Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie confirmă că decesele cresc dramatic în rândul populației triplu vaccinate, în timp ce scad constant în rândul populației nevaccinate din Anglia. Cu cele mai recente diagrame aratând că, în ultima lună, 9 din 10 decese cauzate de Covid-19 au fost înregistrate în rândul celor complet vaccinați, iar 4 din 5, în rândul celor triplu vaccinați, scrie The Daily Expose.
Acestea sunt zile negre pentru cetățenii Ucrainei, dar numai dacă ați urmări știrile principale sau ați citi un ziar de mare tiraj ați putea fi scuzați dacă ați crede că situația dificilă a ucrainenilor este în prezent singurul eveniment care are loc în lume.
Invazia rusă este difuzată într-o buclă nesfârșită 24 de ore din 24, 7 zile din 7, prin intermediul BBC News și Sky News, fără ca vreun cuvânt despre Covid-19 să fie auzit, în ciuda faptului că în ultimii doi ani nu au difuzat decât propagandă și minciuni despre pandemie în general și despre vaccinare, în special.
În astfel de momente ar trebui să urmărești ce știri proaste sunt publicate în liniște în fundal, în speranța că nu vor primi prea multă atenție, pentru că nu există nimic mai bun decât o criză internațională pentru a distrage atenția publicului de la ceea ce se întâmplă pe plan intern.
Acestea fiind spuse, haideți să aruncăm o privire la ceea ce a publicat "în liniște" guvernul britanic în ultima săptămână legat de situația Covid-19 din Anglia.
Agenția britanică de securitate sanitară (UKHSA) publică un raport săptămânal de supraveghere a vaccinului Covid-19, cel mai recent dintre acestea fiind publicat joi, 24 februarie 22, și poate fi consultat aici.
Tabelul 10, care se găsește la pagina 41 din cel mai recent raport, arată numărul de cazuri de Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 24 ianuarie și 20 februarie 22, și confirmă că marea majoritate a fost înregistrată în rândul populației triplu vaccinate.
În total, între 24 ianuarie și 20 februarie, au fost înregistrate în Anglia un număr total de 1 490 464 de cazuri de Covid-19, dintre care 752 126 au fost înregistrate în rândul populației triplu vaccinate, în timp ce 404 030 au fost înregistrate în rândul populației nevaccinate, dar 303 107 dintre aceste cazuri au fost înregistrate în rândul copiilor.
În total, populația vaccinată a reprezentat 1.086.434 de cazuri, ceea ce înseamnă că a reprezentat 73% din toate cazurile de Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22. Dar dacă eliminăm copiii din ecuație, constatăm că populația vaccinată a reprezentat 91% din toate cazurile de Covid-19 în rândul persoanelor de peste 18 ani din Anglia.
Tabelul 11, care se găsește la pagina 42 din cel mai recent raport, arată numărul de spitalizări Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 24 ianuarie și 20 februarie 22, și confirmă că marea majoritate a fost din nou înregistrată în rândul populației triplu vaccinate.
În total, în Anglia au existat 9 230 de spitalizări Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22, iar populația triplu vaccinată a înregistrat 4 936 de spitalizări, în timp ce populația nevaccinată a înregistrat 2 341 de spitalizări, dintre care 1 132 ar fi fost copii.
Dar aici datele nu prea au sens. Știm că Omicron este în prezent varianta dominantă în Anglia și știm că provoacă boli de o gravitate echivalentă cu cea a răcelii comune. Atunci de ce datele arată că spitalizările Covid-19 în rândul copiilor sunt mai mult decât duble față de cele înregistrate atunci când Delta era tulpina dominantă?
Tabelul următor este preluat din "Raportul de supraveghere a vaccinului Covid-19 - Săptămâna 36 - 2021" al Public Health England și arată că între săptămâna 32 și săptămâna 35 din 2021 (când Delta era varianta dominantă) au fost înregistrate doar 404 spitalizări Covid-19 în rândul copiilor sub 18 ani în Anglia.
Acest număr de spitalizări în rândul persoanelor sub 18 ani este tipic pentru majoritatea rapoartelor săptămânale, deci de ce naiba sunt acum spitalizările Covid-19 atât de mari încât ajung la 1.132 în rândul copiilor?
Știm că copiii nu au fost niciodată expuși unui risc ridicat de a suferi de boli grave din cauza Covid-19 și toată lumea ar trebui să știe până acum că o persoană poate fi spitalizată cu un picior rupt și clasificată ca fiind spitalizată cu Covid-19 dacă se întâmplă să fie testată pozitiv pentru Covid-19 cu un test extrem de îndoielnic în termen de 28 de zile de la internare.
Dar știm, de asemenea, că guvernul britanic și NHS încearcă să justifice decizia profesorului Chris Whitty de a trece peste Comitetul comun pentru vaccinare și imunizare și de a oferi copiilor vaccinul Covid-19.
Asistăm aici la o manipulare a cifrelor de către UKHSA prin testarea în masă a copiilor deja spitalizați, pentru a da impresia că vaccinarea experimentală cu Covid-19 ar fi benefică pentru copii?
Când includem copiii în numerele privind spitalizările, constatăm că populația vaccinată a reprezentat 75% din toate spitalizările cu Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22. Dar când eliminăm copiii, constatăm că populația vaccinată a reprezentat 85% din toate spitalizările Covid-19 în rândul persoanelor de peste 18 ani din Anglia.
Tabelul 12, aflat la pagina 43 din cel mai recent raport, arată numărul de decese Covid-19 în funcție de statutul de vaccinare în Anglia între 24 ianuarie și 20 februarie 22, și confirmă încă o dată că marea majoritate a fost înregistrată în rândul populației triplu vaccinate.
În total, s-au înregistrat 4 861 decese cauzate de Covid-19 între 24 ianuarie și 20 februarie 22, iar populația triplu vaccinată a reprezentat 3 120 dintre acestea. În timp ce populația nevaccinată a reprezentat doar 559.
În general, populația vaccinată a reprezentat 89% din totalul deceselor cauzate de Covid-19 în aceste patru săptămâni, cu 4.302 decese înregistrate. Acest lucru înseamnă că populația vaccinată reprezintă acum 9 din 10 decese, iar populația triplu vaccinată reprezintă 4 din 5 dintre acestea.
Dar ceea ce este cel mai îngrijorător aici este că lucrurile se îmbunătățesc de la o săptămână la alta pentru populația nevaccinată, în timp ce se înrăutățesc pentru populația triplu vaccinată.
Conform "Raportului de supraveghere a vaccinurilor - Săptămâna 51 - 2021", numărul total de presupuse decese Covid-19 în funcție de statutul vaccinal între 22 noiembrie și 19 decembrie, așa cum confirmă tabelul 10, a fost următorul -
Populația nevaccinată = 889 decese
Populația parțial vaccinată = 117 decese
Populația triplu/dublat vaccinată = 2 796 decese
Acest lucru a echivalat cu faptul că populația vaccinată a reprezentat 77% din decesele cauzate de Covid-19 între 22 noiembrie și 19 decembrie și arată că numărul deceselor cauzate de Covid-19 în rândul întregii populații vaccinate a fost cu 207 mai mic decât numărul total de decese cauzate de Covid-19 înregistrate numai în rândul populației triplu vaccinate între 24 ianuarie și 20 februarie 22.
Decesele în rândul celor nevaccinați au scăzut de la 889 între 22 noiembrie și 19 decembrie 21, la 559 între 24 ianuarie și 20 februarie 22. Aceasta reprezintă o scădere de 37% a numărului total de decese.
Dar decesele populației vaccinate au crescut de la 2.913 între 22 nov și 19 dec 21, la 4.302 între 24 ian și 20 feb 22. Acest lucru reprezintă o creștere cu 48% a numărului total de decese.
Acestea nu sunt genul de cifre pe care te-ai aștepta să le vezi dacă injecțiile Covid-19 ar fi într-adevăr eficiente în proporție de până la 95% în prevenirea spitalizării și a deceselor, nu-i așa?
Deci, iată, în timp ce ați fost distrași de invazia Rusiei în Ucraina, guvernul britanic a publicat un raport care confirmă că cei complet vaccinați reprezintă acum 9 din 10 decese cauzate de Covid-19 în Anglia. Cu astfel de știri care sunt ascunse sub preș de către mass-media mainstream, ajungi să te întrebi ce vor mai încerca să ascundă în următoarele săptămâni?
#covid19 #vaccin #plandemie
https://www.activenews.ro/stir....i/In-timp-ce-erati-d