De ce au venit pe Terra, cele 144 000 de spirite luminate, sa ajute omenirea?

Creștinism: Cei patru îngeri, stând la cele patru unghiuri ale pământului, ținând cele patru vânturi ale pământului și Cei 144.000 de pecetluiți pe frunte din Apocalipsa cap. 7

CELE 144 000 DE SPIRITE LUMINOASE VENITE SA AJUTE OMENIREA

Numărul 144 000 are o semnificație religioasă pentru creștini, deoarece acest număr apare în Cartea Apocalipsei din Noul Testament. Cei 144.000 sunt menționați de trei ori în Cartea Apocalipsei:


Apocalipsa 7:3-8:
Zicând: Nu vătămați pământul, nici marea, nici copacii, până ce nu vom pecetlui, pe frunțile lor, pe robii Dumnezeului nostru. Și am auzit numărul celor pecetluiți: o sută patruzeci și patru de mii de pecetluiți, din toate semințiile fiilor lui Israel: Din seminția lui Iuda, 12000 de pecetluiți; din seminția lui Ruben, 12000; din seminția lui Gad,12000; Din seminția lui Așer, 12000; din seminția lui Neftali, 12000; din seminția lui Manase, 12000; Din seminția lui Simeon, 12000; din seminția lui Levi, 12000; din seminția lui Isahar, 12000; Din seminția lui Zabulon, 12000; din seminția lui Iosif, 12000; din seminția lui Veniamin, 12000 de pecetluiți.

Apocalipsa 14:1:
Și m-am uitat și iată Mielul stătea pe muntele Sion și cu El o sută patruzeci și patru de mii, care aveau numele Lui și numele Tatălui Lui, scris pe frunțile lor.

Apocalipsa 14:3-5:
Și cântau o cântare nouă, înaintea tronului și înaintea celor patru ființe și înaintea bătrânilor; și nimeni nu putea să învețe cântarea decât numai cei o sută patruzeci și patru de mii, care fuseseră răscumpărați de pe pământ. Aceștia sunt care nu s-au întinat cu femei, căci sunt feciorelnici. Aceștia sunt care merg după Miel ori unde se va duce. Aceștia au fost răscumpărați dintre oameni, pârgă lui Dumnezeu și Mielului. Iar în gura lor nu s-a aflat minciună, fiindcă sunt fără prihană.

Acum dincolo de acest aspect exista voci care spun ca numai 144000 de oameni vor fi salvati in Apocalipsa, dar eu cred ca lucrurile nu stau chiar asa.Unii oameni descopera tirziu la virste inaintate si cazul meu care este de fapt misiunea lor spirituala pe Terra.

Pana la virsta la care ei realizeaza concret ca au un rol bine determinat in acest Joc Cosmic,nu fac decit sa acumuleze cunoastre de care sint atrasi ca un magnet. Intotdeauna au fost ciudati, au avut o legatura permanenta cu Spiritualitatea si CONSTIINTA INFINITA numita DUMNEZEU. Au calitati paranormale deosebite dar diferite spre exemplu de la fiinta la fiinta.

Asadar daca unii fac dedublari astrale altii au telepatie, altii sint atrasi de numerologie, altii au clarviziune, altii inteleg fenomene pe care altii le vad sau aud dar trec pe linga ele fara sa le trezeasca interesul.

Vedeti dumneavoastra multi se intreaba de ce a venit asa tirziu cunoasterea prin care au deslusit adevarata lor misiune spirituala. Ca sa intelegem acest lucru trebuie sa intelegem ca aceasta planeta are un rol CRUCIAL pentru toata OMENIREA din GALAXIE!Cum este posibil asa ceva? Ei bine practic fortele Luminii au ajuns la o intelegere cu fortele intunericului din care fac parte si reptilieni din constelatia DRACO ce in urma cu mai multe miliarde de ani terestri pleca intr-o campanie de cotropire razboinica a celorlalte speci sau rase printre care si cea umana care la origine se afla in Lyra.

De ce au pornit razboiul?
Pentru ca rasa reptiliana se considera o rasa superioara intrucit ADN-ul lor nu suferise modificari majore de milioane de ani in timp ce la celelalte rase erau modificari substantiale.

Asadar noi omenirea actuala sintem refugiatii de razboi ce au venit din Lyra dar si alte constelatii aici pe Terra. Suntem un experiment Galactic, avand pe TERRA 5 rase importante si mai bine de 22 de rase umanoide.

De ce suntem un experiment?
Pentru ca ni s-a dat liber arbitru si noua si Domnitorilor sau Guvernantilor actuali din umbra ce sint metafizici adica nu au corp fizic si se numesc demoni arhoni.Si sintem asemenea unui pariu... Lumina a pariat pe actuala omenire.

In sensul ca va putea iesi din actuala stare de dominatie prin forte proprii de aceasta stapinire extraterestra prin sefi principali demonii arhoni care au o CORPORATIE Arhonica unde mai multe rase extraterestre conlucreaza cu actuali nostri Domnitori sau Guvernatori demoni arhoni.

In timp ce acestia practic nu ne dau nicio sansa. Intreaga Galaxie au ochi atintiti spre NOI!C are din pacate trebuie sa actionam INDIVIDUAL,fara ajutor extern sau extraterestru cum mai cred unii in mod hilar si total eronat!

De aceea NICIO RASA EXTRATERESTRA NU ARE VOIE SA INTERFEREZE CA AJUTOR CU RASA UMANA! ESTE DOAR UN EXAMEN SPIRITUAL INDIVIDUAL

Acum singura modalitate prin care Confederatia Lumiini prin al sau Consiliu au decis suprapopularea Terrei cu fiinte umane, TOCMAI pentru a face IMPOSIBILA DOMINATIA PRIN CONTROL MENTAL SI FRICA A DOMNITORILOR GUVERNATI METAFIZICI DEMONII ARHONI!

Care si ei au o ierarhie in afara de hibridizarea rasei umane avind descendenti in TOATE casele regale din intreaga lume ce au singe ALBASTRU tocmai de la o componenta definitorie a singelui lor si anume CUPRUL.

Noi oameni avem sange rosu datorita FIERULUI predominant in ADN-ul uman.

Asadar datorita miliardelor de oameni veniti pe Terra printre care si cei 144000 de spirite luminate, Corporatia Arhonilor nu mai pot MANIPULA MENTAL PRIN FRICA marea masa a omenirii. Aceasta FRICA fiind hrana de baza a acestor fiinte metafizice.

Tocmai de aceea doresc suprimarea populatiei Terrei cu pina la 90% pentru hrana demonilor arhoni,dar si pentru Manipularea Mentala prin Teroare si Frica fara a mai fi opozitie rebela. Acesti 144000 de spirite luminoase, descopera menirea lor atit de tirziu TOCMAI ca aceste entitati Metafizice sa nu poata contracara din timp aceste fiinte venite aleatoriu si inedit in tot felul de clase sociale, muncitori, ingineri, doctori, avocati etc. Ei au venit precum niste spioni carora li s-a sters memoria tocmai ca aceste entitati malefice arhonice sa-i creada balast, oameni obisnuiti, iar atunci cind se TREZESC sa fie atit de puternici incit niciun demon arhon sa nu le poata face fata, vointei,credintei si curajului lor! Noi umanii oricum suntem monitorizati de la nastere si pina la moarte. Ei stiu in permanenta si cine am fost in vietile noastre anterioare.Recomand filmul SF ASSASSIN'S CREEDS pentru a intelege acest fenomen.

Fiti in lumina,caci in intuneric ati fost destul! Sau cum spune si filmul mai sus mentionat "Lucram in intuneric ca sa servim LUMINA! Un material scris de Nitu E George astazi 6_12_2020 ora 17,35.

"Lumina nu vine din lumină, ci din întuneric."Mircea Eliade cel mai mare Maestru roman recunoscut pe plan mondial, dar in Romania tara sa natala nu...

"Din LUMINA vine INTUNERICUL, iar din INTUNERIC... LUMINA!".


GNTLManQ

2 Blog posts

Comments