11 lucruri pe care oamenii intuitivi le fac diferit

Există o diferență majoră care separă oamenii foarte intuitivi de toți ceilalți, iar diferența este încrederea. Oamenii extrem de intuitivi știu să aibă încredere în ei înșiși.

De câte ori te-ai lovit pentru că nu ți-ai urmat vocea interioară, urechea interioară sau doar ai avut încredere în intestin? De câte ori ți-ai spus „știam că nu ar fi trebuit să fac asta !!”…. și de câte ori ați plătit pentru asta mai târziu? Dacă ești ca mine, ai putea spune multe.

Și apoi sunt acei oameni care par să descopere totul, cel puțin, în cea mai mare parte. Se pare că au acel simț suplimentar. Acordat și blocat, viața pare să curgă mai natural pentru ei.

Da, pot fi agravante pentru aceia dintre noi care nu văd întotdeauna lumea atât de clar.

Sau pentru aceia dintre noi care cunosc calea, dar pur și simplu nu par să pună un picior în fața celuilalt și să-l urmeze cu ceea ce pare a fi o credință oarbă. Mulți dintre noi suntem încă atât de obișnuiți cu gândirea mai logică și rațională (creierul drept), încât ne blocăm propria cunoaștere intuitivă a ceea ce ar trebui să facem, făcând jocul mai sigur în multe dintre circumstanțele vieții.

Ei au o știință internă că nu au nevoie să se amestece și să se amestece cu lucrurile din viață. De fapt, ei înțeleg că, cu cât intervin mai mult, cu atât mai mult devin o piedică în desfășurarea naturală a călătoriei vieții. Este modul în care nu putem spune așa ceva și, prin aceasta, descoperim că viața se va alinia întotdeauna cu experiențele de care avem nevoie pentru a găsi împlinirea.

11. Partenerii lor
O persoană extrem de intuitivă își alege partenerul nu prin aspect, fizic, bunuri materiale sau orice altă persoană condusă de ego. O persoană intuitivă pare mai profundă. Echipat cu un radar încorporat care străpunge dincolo pentru a găsi ceea ce se odihnește în inima lor potențială.

Destul de des vei auzi o persoană extrem de intuitivă spunând că și-a ales partenerul mai presus de orice, pentru că „avea o inimă bună”.

10. Cariera lor
O persoană extrem de intuitivă nu va alege o carieră decât alta din cauza unui salariu mai mare.

Când se confruntă cu decizii de carieră, ei vor alege locul de muncă în care se simt cel mai conectat cu cei din jur.

Ei caută alinierea vibrațională și înțelegerea reciprocă cu colegii lor.

Vor să lucreze și să creeze cu cei care le aduc fericire și împlinire.

9. Pasiunile lor
Oamenii extrem de intuitivi au aproape întotdeauna o pasiune sau o chemare. Nu pot să nu fie creativi, deoarece intuiția lor creează creativitate, construindu-se unul pe celălalt. Creativitatea atrage întotdeauna o ieșire și cu cât suntem mai acordați, cu atât avem mai multă nevoie de unul!

8. Unde trăiesc
Oamenii extrem de intuitivi necesită singurătate și multă pentru a reechilibra și reîncărca.

La fel ca empatii, oamenii extrem de intuitivi sunt conștienți de energia din jurul lor în orice moment și sunt foarte atenți. În locuințele strânse, ei sunt capabili să simtă energia celorlalți și destul de des își vor extinde mediul înconjurător înainte de a semna orice fel de tranzacție pe termen lung. Intuitivii preferă să trăiască de-a lungul corpurilor laterale de apă sau spațiile verzi larg deschise și atunci când nu își pot umple pădurea, vor aduce natura la ei, la propriu.

7. Prietenii lor
intuitivi se cunosc foarte bine și prin această înțelepciune obținută îi înțeleg pe ceilalți la un nivel mai profund decât majoritatea. Persoanele intuitive își vor păstra cercurile mici, dar se știe că sunt foarte plăcute și accesibile pentru alții.

Oamenii extrem de intuitivi sunt deseori atrași de prietenii care își vor încuraja propria creștere personală și îi caută pe cei care își pot potrivi nivelul emoțional oglindindu-se pe ei înșiși pentru a lumina aspectele ascunse ale umbrei lor.

Oamenii extrem de intuitivi vor fi învățat lecții dure în relațiile de prietenie și vor fi pierdut mulți de-a lungul călătoriei, știind tot timpul că fiecare a servit ca o piatră de temelie în progresul sufletului lor. Cei intuitivi nu se tem de aceste relații și sunt recunoscători pentru lecțiile pe care le aduc.

6. Corpul lor
Eu mănânc ce vreau…. atunci când vreau!

Se știe că intuitivele sunt „gustări” și ascultă de ce are nevoie corpul lor pentru a funcționa la un nivel optim. Ei știu că un flux energetic excelent începe cu îngrijirea corpului tău mai întâi și intuitivul știe să asculte.

5. Obiectivele lor
„Scopul meu nu este să fiu mai bun decât oricine altcineva, ci mai bun decât eram” - Wayne Dyer

Oamenii extrem de intuitivi nu sunt de obicei foarte competitivi sau în competiție constantă cu ceilalți.

Ei tind să-și măsoare succesul privind înapoi pentru a vedea ce au învățat și cât de departe au ajuns.

4. Ce apreciază
„Mai mulți oameni ar învăța din greșelile lor dacă nu ar fi atât de ocupați să le nege” - Harold J Smith.

Mai presus de orice, oamenii foarte intuitivi apreciază onestitatea. Ei înțeleg că fiecare persoană de pe acest întreg pământ este aici pentru a învăța și a evolua și apreciază pe cei care își pot rezista propriile defecte. Ei apreciază foarte mult înțelepciunea dobândită și înțeleg că înțelepciunea poate proveni din lecții grele.

3. Activitățile lor
O persoană extrem de intuitivă se va angaja în mod natural în activități care își vor echilibra energia.

Vor fi atrași automat de ceea ce simt că sunt „sincronizat” și vor căuta să se reechilibreze cât mai curând posibil.

Acest lucru se va întâmpla în mod obișnuit fără un proces de gândire conștient, deoarece se află participând sporadic la activități în aer liber, la un curs de yoga, grădinărit, turnare cu lut, pictură, citit, scris, meditat sau pur și simplu ascultând muzică.

2. Sincronicități
Din perspectiva celor din afară, o persoană extrem de intuitivă poate fi privită ca cineva care trage rapid concluzii sau cineva care caută întotdeauna sens chiar și în cea mai mică sincronitate. Dar, pentru cel perceptiv, o persoană extrem de intuitivă înțelege că viața este creată de propria noastră imaginație. Gândurile noastre creează realitatea noastră, iar energia noastră ne atrage experiența.

O persoană extrem de intuitivă va observa destul de des aceste coincidențe semnificative prin manifestarea rapidă a gândirii și semnele din univers prin simbolism.

1. Visele lor
O persoană extrem de intuitivă înțelege că visele sunt poarta către înțelegerea lor mai bună. Așa cum numai prin cunoașterea pe noi înșine putem deveni cu adevărat stăpânii realității noastre.

Prin starea noastră de vis, ne explorăm propriile profunzimi emoționale, rezolvăm problemele situațiilor de viață de zi cu zi și ne conectăm la un nivel superior de conștiință, unde obținem o perspectivă asupra propriului suflet numit călătorie, scopul vieții și evoluția colectivă.

Oamenii extrem de intuitivi pot căuta în mod regulat interpretarea viselor pentru a descifra simbolismul și pot chiar să țină un jurnal de vise.

Deci, cât de intuitiv ești?

Este posibil să fi observat prin această listă că scopul acestui articol este de a ilustra că suntem cu toții extrem de intuitivi, dar numai dacă alegem să fim. Cu toții avem o voce interioară și putem alege să o ascultăm sau să o ignorăm. Cu toate acestea, de fiecare dată când o ignorați, viața devine puțin mai dificilă. Poteca devine puțin mai abruptă și puțin mai puțin clară.

Așa că alege să asculți. Alege să ai încredere în tine și alege să-ți urmezi mereu inima. Fie ca călătoria ta să fie întotdeauna ghidată.


Ioana Damaschin

3 Blog posts

Comments