Macron a favorizat Pfizer în detrimentul producatorului francez Valneva? Este ceea ce sugerează un senator parizian recunoscut pentru probitatea sa.

Apar suspiciuni grave că Emmauel Macron a favorizat laboratorul Pfizer în detrimentul industriei franceze, în special în detrimentul societății Valneva, cea care a dorit sa produca un vaccin bazat pe veche tehnologie a unui virus inactivat, cu mult mai sigură si verificata zeci de ani.

Este ceea ce sugerează cu argumente puternice fostul senator parizian de centru, Yves Pozzo di Borgo, când povestește o "bârfă" aflată la o cină importantă din Paris... Și, treptat, adevărul se dezvăluie în fața ochilor noștri. Cu cât trece mai mult timp, cu atât mai multe elemente se adună pentru a arăta că gestionarea crizei sanitare din Europa este dictată în primul rând de interesele laboratoarelor farmaceutice, scrie Le Courrier des Stratèges.

Fostul senator centrist de Paris, Yves Pozzo di Borgo, a avut amabilitatea de a acorda un interviu publicatiei citate, după ce a postat două "tweet"-uri explozive despre legăturile dintre Emmanuel Macron și industria farmaceutică. Potrivit acestuia, "un șef de laborator a fost convocat la Palatul Elysée pentru a i se transmite că nu fabrica sa nu va fi folosită pentru a produce vaccinul propus de compania Valneva, dar că poate produce fără probleme vaccinul Pfizer".

Ar trebui să concluzionăm că Emmanuel Macron a favorizat personal un operator global precum Pfizer în detrimentul unei companii franceze? Câtă marjă de manevră are fiecare ministru al Sănătății în domeniul vaccinării? Nimeni nu știe cu exactitate, dar încep să apară multe informații pe surse.

Actorii din "sistem" își pun acum în mod deschis întrebarea. Atunci când Yves Pozzo di Borgo, cunoscut pentru moderația sa, explică faptul că un proprietar de laborator a fost primit la Palatul Elysée doar pentru a i se interzice să producă alt tip de vaccinuri, dar i se recomandă să producă vaccinuri Pfizer, nu putem decât să ne întrebăm care sunt influențele ascunse asupra strategiei de vaccinare.

#covid19 #vaccin #pfizer

https://www.ziuanews.ro/dezval....uiri-investigatii/ma

Macron a favorizat Pfizer în detrimentul producatorului francez Valneva? Este ceea ce sugerează un senator parizian recunoscut pentru probitatea sa
Favicon 
www.ziuanews.ro

Macron a favorizat Pfizer în detrimentul producatorului francez Valneva? Este ceea ce sugerează un senator parizian recunoscut pentru probitatea sa

Apar suspiciuni grave că Emmauel Macron a favorizat laboratorul Pfizer în detrimentul industriei franceze, în special în detrimentul societății Valneva, cea care a dorit sa produca un vaccin bazat pe veche tehnologie a unui virus in