Trăim în cea mai mare minciună din istoria României, dar aceasta are un singur scop și anume impunerea vaccinării obligatorii a populației și a certificatului verde de vaccinare!
Pe lângă faptul că statul român este un stat eșuat, așa cum bine spunea Iohannis în urmă cu o săptămână, iată că acest stat este și cel mai mincinos și mai parșiv dintre toate.

Ieri a fost anunțată Apocalipsa în toată presa, raportându-se cei mai mulți morți și cele mai multe cazuri de infectați din ultimul an și jumatate.
Pe mine nu m-a surprins deloc tot ceea ce se întâmplă, fiindcă am anticipat din vară că vom trăi vremuri grele în această toamnă.
Totul era scris de atunci, iar după recenta vizită a Ursulei von der Leyen, Președinta Comisiei Europene am înțeles că s-au dat niște directive foarte clare guvernanților noștri, așa că nu voi fi prea impresionat nici dacă o să ajungem să avem toată România infectată într-o singură zi.

În loc ca guvernanții să se uite în grădina lor și să recunoască că în toată perioada pLandemică au instituit cele mai distructive măsuri și restricții care au falimentat economia, sistemul sanitar și învățământul românesc, contribuind direct la zădărnicirea combaterii bolilor, ei arată cu degetul în direcția celor 12 milioane de români nevaccinați.

Normal că o fac, doar toată isteria generată ieri le dă un motiv în plus guvernanților vânduți să le ceară parlamentarilor vaccinarea obligatorie a categoriilor profesionale, Cseke Attila, ministrul interimar al Sănătății, introducând în Parlament un proiect legislativ care prevede vaccinarea obligatorie a anumitor categorii profesionale.
La început vor fi obligați medicii și profesorii, ca în final să fie obligate toate categoriile profesionale să se vaccineze,invocându-se urgența adoptării acestui proiect de act normativ.
Uite de asta, proiectul vaccinării obligatorii a categoriilor profesionale va intra la vot în regim de urgență.
Cât de bine au lucrat la toată povestea, nu?

Normal, când raportezi din pix 442 morți infectați cu acest carcalac si 16743 cazuri de infectări într-o singură zi, ai putea să spui altceva?
Totul este o minciună, fiindcă în România mor în medie aprox 700-750 persoane zilnic și este imposibil ca 60% din totalul decedaților să moară într-o singură zi din cauza unui virus gripal, ținând cont că incidența globală a mortalității virusului chinezesc este de 0.23%, potrivit studiilor efectuate de universități prestigioase sau chiar de OMS.

În România, cineva raportează din burtă aceste cazuri de morți, iar în lipsa autopsiilor, din punct de vedere statistic este imposibil ca cei 442 morți de ieri să fi decedat din cauza unui virus gripal.
Dacă numărul de morți de ieri este similar cu numărul de morți înregistrat în aceeași zi a ultimilor ani, atunci e clar că morții de cancer, afecțiuni cardiovasculare, diabet, afecțiuni hepatice etc au fost dați ca fiind decedați cu acest virus chinezesc.

Procurorii ar trebui să investigheze ce se întâmplă în spitalele care fabrică pe bandă rulantă aceste certificate de deces, fiindcă ceea ce se întâmplă în prezent NU are nicio justificare.
Astfel, toți pacienții care mor în spital din cauza patologiilor cronice sunt raportați ca fiind infectați și trecuți pe certificatele de deces ca fiind morți cu virusul chinezesc, doar că aceste decese suspecte trebuie investigate URGENT.

Din punct de vedere statistic, este imposibil să ai atâția morți de o gripă sezonieră într-o singură zi.
Spre exemplu, Bulgaria, țara vecină care are o rată de vaccinare mai mică decât cea din România raportează în medie 2300 cazuri și 83 morți pe zi din cauza virusului, iar asta înseamnă două lucruri.
Fie în România, avem cel mai mincinos sistem de raportare al morților, fie avem cei mai incompetenți guvernanți din lume care nu au știut să gestioneze această situație medicală, ca atare ei ar trebui anchetați pe loc și judecați pentru că în urma deciziilor luate de ei, am ajuns într-un dezastru.

Este imposibil ca astăzi să avem de 8 ori mai multe cazuri de infectări și de morți într-o singură zi decât în aceeași zi a anului trecut, mai ales că în prezent avem 5.5 milioane de români vaccinați.
Situația ar fi trebuit să fie cel puțin mai bună decât anul trecut când în data de 12 octombrie 2020 aveam 2069 cazuri noi de infectări și 56 morți cu acest virus.
Nu cumva ar trebui să ne uităm în primul rând la orașele cele mai vaccinate din România ( București, Cluj, Timișoara) unde avem și cele mai multe cazuri de infectări?
Poate că nu este o coincidență că jumătate din persoanele vaccinate din România au ieșit pozitive în ultimele 9 luni de vaccinare.
Dacă nu mă credeți, citiți ediția de astăzi a ziarului Național, ca să vedeți cine poartă toată vina pentru numărul fabulos al infectărilor.

Oricum ar fi, pregătiți-vă pentru luptă, fiindcă parlamentarii sunt puși să voteze pașaportul verde de vaccinare și vaccinarea obligatorie a populației.
Totul se joacă în aceste zile!

Dumitru Balan