Presa australiană a convins un bătrân din tribul aborigen să se vaccineze pentru a da exemplu australienilor. După șase zile, tribul a anunțat moartea subită a bărbatului

Un bătrân în vârstă de 65 de ani din tribul etnic australian aborigen Wakkawakka din statul Queensland, a murit după ce a primit o a doua doză de vaccin. Bătrânul tribului, Bevan Costello, fusese convins de Australian Broadcasting Corporation (ABC) să promoveze serul în comunitatea sa - făcându-și el însuși vaccinul, potrivit Free West Media.

Costello, din Cherbourg, a murit la șase zile după ce a primit a doua doză a vaccinului Covid, crezând că face ceea ce trebuie pentru poporul său. Oficialii din domeniul sănătății de la ABC și de la guvern îl convinseseră pe Costello să convingă aborigenii ezitanți să se vaccineze și să facă injecția.

ABC a anunțat că a făcut-o "pentru a se proteja pe sine și comunitatea sa", repetând scenariul obișnuit de vânzare a vaccinurilor din partea guvernului.

Așa cum ne-am obișnuit în ultimele luni, această poveste este aruncată în gaura memoriei mai repede decât Dunkaccino. ABC s-a distanțat de poveste și chiar de comunitatea în sine. Nimeni din mass-media mainstream nu a relatat povestea în Australia sau în afara ei. Free West Media a continuat:

Detaliile despre moartea unchiului Bevan în mass-media sunt puține. Pagina de Facebook a Consiliului Aborigen al Comitatului Cherbourg a postat două anunțuri la șase ore distanță unul de celălalt despre moartea sa, pe 14 și 15 septembrie. Primul a menționat "decesul său subit", în timp ce al doilea a descris-o ca fiind o "moarte subită".

Între timp, șeful Asociației Medicale Australiene din Queensland i-a amenințat pe cei nevaccinați cu amenzi, acuzații de fraudă și apartheid. "Viața va fi mizerabilă fără a fi vaccinat. Nu veți putea să vă ascundeți", a avertizat doctorul Chris Perry. La Channel 9 din Australia, el i-a numit "nebuni" pe cei care au decis să nu se vaccineze.

https://www.activenews.ro/stir....i/Presa-australiana-

Presa australiană a convins un bătrân din tribul aborigen să se vaccineze pentru a da exemplu australienilor. După șase zile, tribul a anunțat moartea subită a bărbatului | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Presa australiană a convins un bătrân din tribul aborigen să se vaccineze pentru a da exemplu australienilor. După șase zile, tribul a anunțat moartea subită a bărbatului | ActiveNews

Un bătrân în vârstă de 65 de ani din tribul etnic australian aborigen Wakkawakka din statul Queensland, a murit după ce a primit o a doua doză&nbs