„Și țineți minte un lucru elementar. Electoratul USR de fapt reprezintă doar 5% din totalul populației din România. Repet: doar 5%. Sunt niște intenși foarte vocali, care prin istericale acoperă puternic spațiul comunicațional și ți se pare că sunt foarte mulți. E ca în poezioara aia pentru copii: iată gașca lui Baboi, dai în unu’, țipă doi.

De fapt, useriștii sunt doar 5% din românii adulți. În mod constant atâția apar atât în sondaje, cât la urne. Acuma, mai nou, chiar au început să se erodeze, să alunece sub 5%. Nu sunt pe creștere, din contră. Până și ai lor au început să se sature de trăirismele piticilor de grădină.Useriștii, tefeleii în general, de fapt nu reprezintă nici pe departe o voce majoritară, un curent semnificativ în societatea românească. Sunt doar niște bieți iresponsabili isterici care se dau cu fundul de pământ și zbiară. Ca niște copii răsfățați ce sunt.”

https://gandeste.org/analize-s....i-opinii/mirel-palad

Mirel Palada: „Hai, relaxați-vă. Există viață și dincolo de isterie.” - gandeste.org
Favicon 
gandeste.org

Mirel Palada: „Hai, relaxați-vă. Există viață și dincolo de isterie.” - gandeste.org

„Și țineți minte un lucru elementar. Electoratul USR de fapt reprezintă doar 5% din totalul populației din România. Repet: doar 5%. Sunt niște intenși foarte vocali, care prin istericale acoperă puternic spațiul comunicațional și ți se pare că sunt f