Adevarul ne va elibera
Adevarul ne va elibera

Adevarul ne va elibera

@adevarulnevaelibera

Scenariul UFO: Ni se pregătește un Astro-Christ-messenger

Oamenii se trezesc tot mai rapid după fiecare ședință de anestezie globală. Este nevoie de o mizanscenă di granda care să-i adoarmă pe termen lung.

OZN înseamnă Obiect Zburător Neidentificat. Din momentul în care e identificat, nu mai e OZN: e cioară, aeroplan sau balon.

Când pe cerul Americii a apărut primul balon chinezesc, el a fost numit OZN doar vreme de câteva ore. După aceea, autoritățile și apoi presa și opinia publică i-au spus pe nume: balon.

În mod straniu, pe măsură ce s-au înmulțit aparițiile de „Obiecte Zburătoare Neidentificate”, în America și în toată lumea, a început să se prelungească și durata identificării lor.

Deși primul balon, doborât în largul coastelor Carolinei de Sud acum zece zile, a fost identificat ca „balon”, și încă „de spionaj”, pe când era în aer, toate celelalte obiecte doborâte sau reperate ulterior au rămas OZN-uri.

Trei în America, unul în Uruguay, unul în China, mai multe pe frontul din Ucraina.

Nimeni nu oferă nici o explicație. Ceață totală.

Ca la un semnal (ordin?), în presă și pe rețelele de socializare a început să vorbească despre Extratereștri. Serios sau în glumă. Se face bășcălie sau se aduc argumente. Fereastra Overton este deschisă larg. Dată de perete. Cât să încapă prin ea ditamai OZN-ul.

Colac peste pupăză:Pentagonul nu exclude că ar fi vorba de extratereștri.

*

Dan Diaconu a observat just că „narativa” războiului din Ucraina s-a epuizat uimitor de rapid.

Prin urmare, e nevoie de o nouă plăsmuire. De un nou scenariu pentru controlul populației, care să ducă la Noua Ordine Mondială.

Într-adevăr, scenariile se erodează cu o rapiditate tot mai mare. Populația se trezește din ce în ce mai repede din transă după fiecare nouă doză de anestezic NOM.

A fost nevoie de peste un deceniu pentru ca „Războiul împotriva Terorismului” să își piardă credibilitatea.

Pentru deșteptarea din coșmarurile „ISIS” și „Imigranții” a fost nevoie de jumătate din acest timp.

Trezirea din „Plandemie” a durat doi ani.

Iar trezirea din „Război”, mai puțin de un an.

(Dezmeticirea dintr-un scenariu nu înseamnă întreruperea lui. Ci doar trecerea sa în planul doi și înlocuirea cu o grozăvie mai mare, care să îl eclipseze.)

Era deci nevoie de ceva di granda. Copleșitor. Strivitor. De scenariul tuturor scenariilor: Vin Extratereștrii.

*

Conform folclorului SF hollywoodian, OZN (sau UFO) = ET.

Potrivit aceluiași folclor, extratereștrii sunt de două feluri: buni și răi. Prietenoși sau distrugători. Invadatori sau vizitatori sfioși.

Dar întotdeauna, fără excepție, posedă cunoștințe nemaivăzute despre lume și viață.

Tocmai aceste cunoștințe au permis civilizației lor superioare să supraviețuiască milenii, să treacă peste războaie, molime și alte crize planetare și să traverseze galaxiile până la noi.

Aceste cunoștințe le conferă Extratereștrilor un ascendent indiscutabil. O autoritate pe care Oamenii nu o pot contesta. În fața căreia, deci, trebuie să se Supună.

Dacă, după o serie de contacte preliminare, raportate de NASA și Pentagon și preluate cu entuziasm de presa mondială, ar pogorî pe Pământ în vizită de lucru, venit tocmai din galaxia Kyxx-666, Liderul unei astfel de civilizații, evident că El i-ar eclipsa pe toți liderii actuali ai lumii.

Imaginați-vă un Zelenski sideral, în fața căruia s-ar ploconi toată crema Omenirii.

Cum ar fi el strivit în brațe de Macron. Cum ar fi mirosit și mângâiat pe fund de Biden. Ce ochi dulci i-ar face Ursula. Cum până și dictatori zurbagii, ca Putin sau Xi, ar fi obligați să îi recunoască supremația și să își bage mințile-n cap, redevenind globaliștii cuminți de odinioară.

De la înălțimiea autorității strivitoare a civilizației multimilenare pe care o conduce, Liderul cosmic ar începe imediat să dea sfaturi. Ce trebuie să facă Oamenii pentru ca ei și planeta Pământ să supraviețuiască multe generații de-acum încolo și să fie fericiți.

Cu tradiționala amabilitate intergalactică, Musafirul stelar ne-ar explica pe-ndelete cum sunt lucrurile la el acasă, încât să le putem imita și noi aidoma:

- cum au fost desființate statele și frontierele după al-nu-știu-câtelea război planetar;

- cum toată lumea lor e condusă de un singur guvern, ceea ce a dus la dispariția războaielor;

- cum s-a renunțat la alegeri pentru că deveniseră sursă de corupție și scandal;

- cum la ei pe planetă sunt 14.291 de genuri iar fiecare persoană e liberă să se identifice cum poftește și să se împreuneze cu cine râvnește;

- cum a urmat apoi, firesc, desființarea familiilor și, în fine, a Moralei, atunci când s-a constatat că era o frână în calea progresului și civilizației;

- cum înmulțirea populației și controlul ei se fac științific în laborator, conform necesităților demografice și sociale;

- cum copiii sunt crescuți și educați de guvern, de la eprubetă și până la eutanasie;

- cum banii au fost desființați acum doi eoni și jumătate: totul e gratis, pe cartelă;

- cum Carbonul a fost identificat și la ei inamicul nr.1 al planetei, drept care acolo se mănâncă doar „flqrști” și „vrzkte”, adică un fel de greieri și o specie de lăptuci;

- cum toată lumea merge pe jos (dar mai mult stă închisă în casă și socializează pe rețeaua telepatică), cu excepția membrilor guvernului care merg cu nave cosmice;

- cum schimbarea climatică nu mai este de mult o problemă, dat fiind că după generații de stat în frig și pe întuneric oamenilor de acolo le-a crescut blană și au devenit nictalopi;

- cum toate bolile au fost eradicate cu ajutorul unui vaccin miraculos, a cărui rețetă e dispus să ne-o divulge pe gratis

- și câte astfel de minuni.

Ce om normal la cap i s-ar putea împotrivi unui astfel de Binefăcător?

*

Ultimele plăgi care au lovit omenirea au avut o puternică amprentă religioasă.

Plandemia a impus o ordine și un ritual care erau evident satanice: un creștinism răsturnat.

Schimbarea climatică, așa cum bine observa Tucker Carlson, nu este altceva decât o religie păgână.

Iar Războiul din Ucraina seamănă tot mai mult cu un război sfânt. Cu o cruciadă. Doar că fără cruce și fără Dumnezeu.

De aceea, e de presupus că și scenariul Extratereștrilor va fi religios sau nu va fi deloc.

Pogorând din stele cu tot tacâmul de efecte speciale, Liderul galactic va aduce Oamenilor un Mesaj izbăvitor. Buna Vestire: Mântuirea planetei. Raiul Galactic pe Pământ.

Cu o singură și infimă condiție: să ne supunem.

Fie că valul actual de OZN-uri este doar o repetiție, fie că scenariul a fost declanșat cu adevărat, un lucru pare tot mai plauzibil:

Ni se pregătește un Astro-Christ-messenger.

#ufo

https://www.activenews.ro/opin....ii/Scenariul-UFO-Ni-

Scenariul UFO: Ni se pregătește un Astro-Christ-messenger | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Scenariul UFO: Ni se pregătește un Astro-Christ-messenger | ActiveNews

Oamenii se trezesc tot mai rapid după fiecare ședință de anestezie globală. Este nevoie de o mizanscenă di granda care să-i adoarmă pe termen lung.

AVERTISMENT GLOBAL: Niște banale siropuri de tuse au ucis peste 300 de copii din Gambia, Indonezia și Uzbekistan. ATENȚIE, PĂRINȚI!

Organizația Mondială a Sănătății a solicitat „acțiuni imediate și concertate" pentru a proteja copiii de medicamentele contaminate, după ce anul trecut a avut loc o serie de decese de copii legate de siropurile pentru tuse, scrie The Guardian.

În 2022, peste 300 de copii - în principal cu vârste sub 5 ani - din Gambia, Indonezia și Uzbekistan au murit din cauza unor leziuni renale acute, în decese care au fost asociate cu medicamente contaminate, a precizat luni OMS într-o declarație. Medicamentele, siropuri pentru tuse eliberate fără prescripție medicală, aveau niveluri ridicate de dietilenglicol și etilenglicol.

„Acești contaminanți sunt substanțe chimice toxice folosite ca solvenți industriali și agenți antigel care pot fi fatale chiar și în cantități mici și nu ar trebui să se regăsească niciodată în medicamente", a precizat OMS. Pe lângă țările menționate mai sus, OMS a declarat luni pentru Reuters că Filipine, Timorul de Est, Senegal și Cambodgia ar putea fi afectate, deoarece este posibil ca acestea să aibă medicamentele la vânzare. Aceasta a făcut apel la acțiune în toate cele 194 de state membre ale sale pentru a preveni alte decese.

„Deoarece acestea nu sunt incidente izolate, OMS face apel la diverse părți interesate cheie implicate în lanțul de aprovizionare cu medicamente să ia măsuri imediate și coordonate", a declarat OMS. OMS a trimis deja alerte specifice privind produsele în octombrie și la începutul acestei luni, cerând ca medicamentele să fie retrase de pe rafturi, pentru siropurile pentru tuse fabricate de Maiden Pharmaceuticals din India și Marion Biotech, care sunt legate de decese în Gambia și, respectiv, Uzbekistan.

De asemenea, anul trecut a emis un avertisment pentru siropurile pentru tuse fabricate de patru producători indonezieni, PT Yarindo Farmatama, PT Universal Pharmaceutical, PT Konimex și PT AFI Pharma, care au fost vândute pe piața internă.

Companiile implicate fie au negat că produsele lor au fost contaminate, fie au refuzat să comenteze în timp ce investigațiile sunt în curs de desfășurare. OMS și-a reiterat apelul ca produsele semnalate mai sus să fie retrase din circulație și a solicitat, la scară mai largă, ca țările să se asigure că toate medicamentele puse în vânzare sunt aprobate de autoritățile competente. De asemenea, a cerut guvernelor și autorităților de reglementare să aloce resurse pentru a inspecta producătorii, să sporească supravegherea pieței și să ia măsuri acolo unde este necesar.

OMS a mai solicitat producătorilor să cumpere numai materii prime de la furnizori calificați, să își testeze mai amănunțit produsele și să păstreze înregistrări ale procesului. Furnizorii și distribuitorii ar trebui să verifice dacă există semne de falsificare și să distribuie sau să vândă numai medicamente autorizate pentru utilizare, a adăugat OMS.

#oms

https://www.activenews.ro/stir....i/AVERTISMENT-GLOBAL

AVERTISMENT GLOBAL: Niște banale siropuri de tuse au ucis peste 300 de copii din Gambia, Indonezia și Uzbekistan. ATENȚIE, PĂRINȚI! | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

AVERTISMENT GLOBAL: Niște banale siropuri de tuse au ucis peste 300 de copii din Gambia, Indonezia și Uzbekistan. ATENȚIE, PĂRINȚI! | ActiveNews

Organizația Mondială a Sănătății a solicitat „acțiuni imediate și concertate" pentru a proteja copiii de medicamentele contaminate, după ce anul

Klaus Schwab are Complexul lui Dumnezeu: Se consideră unul din cei 0,1% Aleși pe Pământ

Dacă vă întrebați cum arată viitorul Omenirii este suficient să priviți cum conduce Schwab Forumul Economic Mondial: ca un Papă sau ca un Rege, infailibil și despotic.

Klaus Schwab, președintele și fondatorul Forumului Economic Mondial, urmează să împlinească 85 de ani în martie. Cu toate acestea, el nu are nici o intenție să cedeze conducerea.

Spre deosebire de alte organizații din lume, statutul FEM prevede că Schwab este singurul care are prerogative să-l desemneze pe cel ce îi va urma la conducere.

Un articol publicat marți de Politico, citând surse apropiate conducerii FEM, susține însă că Schwab nu este câtuși de puțin dispus să ofere lămuriri în privința succesiunii la „tronul” organizației.

Ei îl descriu pe Klaus Schwab ca pe un individ despotic, care se comportă ca un papă sau ca un suveran absolut, fără nici un gând să se dea deoparte.

Una dintre sursele citate de Politico a afirmat:

„(Schwab) are complexul lui Dumnezeu și crede că face parte dintre cei 0,1% care reprezintă elita.”

Și sursa a adăugat:

„Dar nimeni nu este nemuritor. Este o nebunie că nu au un plan de succesiune pentru a consolida încrederea publicului (în FEM).”

Statutul Forumului Economic Mondial nu prevede o anumită lungime a mandatului președintelui, nici o vârstă maximă, nici condiții legate de starea de sănătate, care să impună predarea ștafetei.

O altă sursă susține că egoul hiper-umflat al lui Schwab îl va determina să încerce să controleze procesul succesiunii sale „de dincolo de mormânt”:

„Klaus și-a schimbat testamentul de mai multe ori pe an în ultimele decenii, așa că este pur și simplu imposibil de știut ce va decide în final.”

„Au existat foști șefi de stat care credeau că sunt în cărți (să preia conducerea FEM) în urmă cu 20 de ani”, spune sursa, dar toți acești candidați fie s-au săturat de atâta așteptat, fie au ieșit din grațiile lui Schwab.

După ce a consultat nu mai puțin de 29 de persoane, care îl cunosc bine pe Schwab și situația din interiorul FEM, Politico trage concluzia că există mari șanse ca unul dintre membrii familiei să preia conducerea, după modelul dinastiilor regale.

Cei doi copii ai lui Schwab, Nicole și Oliver, dețin deja posturi înalte în ierarhia FEM.

Alte persoane cu șanse la tronul FEM, după cum estimează Politico, sunt Christine Lagarde, actuala șefă a Băncii Centrale Europene, fostul ministru norvegian de Finanțe, Børge Brende, Phillip Rössler, sau fost ministru german al Economiei și Tehnologiei în guvernul Merkel.

Totul depinde de toanele cu care se scoală Suveranul și de modul în care pretendenții vor ști să i se bage pe sub piele Măriei Sale.

#schwab

https://www.activenews.ro/exte....rne/Klaus-Schwab-are

Klaus Schwab are Complexul lui Dumnezeu: Se consideră unul din cei 0,1% Aleși pe Pământ | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Klaus Schwab are Complexul lui Dumnezeu: Se consideră unul din cei 0,1% Aleși pe Pământ | ActiveNews

Dacă vă întrebați cum arată viitorul Omenirii este suficient să priviți cum conduce Schwab Forumul Economic Mondial: ca un Papă sau ca un Rege, infa

Elon Musk, primele reacții după discursul lui Schwab de la Davos: Cine se crede, Șeful Pământului?

Elon Musk l-a criticat pe Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial (WEF), după ce Schwab a vorbit despre o încercare de a "stăpâni viitorul" la summitul WEF, relatează Rebel News.

"Ne confruntăm cu atât de multe crize simultan. De ce este nevoie pentru a stăpâni viitorul? Cred că a avea o platformă, în care să fie implicate toate părțile interesate ale societății globale; guvernele, mediul de afaceri, societatea civilă, tânăra generație, și aș putea continua, cred că este un prim pas pentru a face față tuturor provocărilor”, a spus Schwab, la Davos.

Musk a intrat pe Twitter pentru a-și exprima nemulțumirea față de comentariile lui Schwab, spunând: "'Stăpânirea viitorului' nu sună deloc amenințător. Cum de există Forumul Economic Mondial? Încearcă să fie șeful Pământului!"?".

https://www.activenews.ro/stir....i/Elon-Musk-primele-

Elon Musk, primele reacții după discursul lui Schwab de la Davos: Cine se crede, Șeful Pământului? | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Elon Musk, primele reacții după discursul lui Schwab de la Davos: Cine se crede, Șeful Pământului? | ActiveNews

Elon Musk l-a criticat pe Klaus Schwab, președintele Forumului Economic Mondial (WEF), după ce Schwab a vorbit despre o încercare de a "stăpâni v

Interzicerea Aragazelor: Ce se urmărește de fapt?

ntregul Occident pare să fi descoperit peste noapte „efectul nociv al Aragazului asupra Omului”. Familiara mașină de gătit din bucătărie e pe punctul de a fi aruncată în ilegalitate. Dar miza este cu totul alta decât pare.

O analiză de Kit Knightly de la Off-Guardian pe care am tradus-o pentru cititorii ActiveNews.

*

Administrația Biden intenționează să interzică aragazele, numindu-le un „pericol ascuns”.

Deși vestea e suficient de proastă, o analiză mai profundă arată – ca de obicei – că în realitate este vorba de ceva și mai grav decât ne spun ei.

Dezbaterea legată de aragaze și de „reglementarea calității aerului interior” poate fi un cal troian menit să ne bage în case o tehnologie de supraveghere și mai „inteligentă”.

Să vedem:

Sunt periculoase Aragazele?

Ei bine, dacă e să ne luăm dupăAlexandria Ocasio Cortez, New Scientist și alte o sumedenie de opinii și de experți care au început să vorbească pe această temă în ultimele zile, da.

Săptămâna trecută, articole aproape identice ale National Review, Bloomberg și CNN anunțau cum va iniția Comisia americană pentru Securitatea Produselor de Consum „dezbateri publice despre pericolele aragazelor în această iarnă”.

Articolele susțin că:

Emisiile au fost legate de boli, probleme cardiovasculare, cancere și alte probleme de sănătate. Peste 12% din cazurile actuale de astm la copii sunt legate de utilizarea aragazului, potrivit unui studiu publicat luna trecută de International Journal of Environmental Research and Public Health.

Este momentul potrivit să vorbim de expresia „legat de”. Merită să o căutați în orice publicație mainstream. Ziariștii o adoră deoarece implică o cauzalitate fără a o afirma ca atare.

Țineți cont că 100% din crimele în serie au fost legate de băutul apei și de purtatul pantofilor de către asasini.

Dacă această folosire manipulatorie a limbajului nu este o probă suficientă a unui program, graba cu care a fost amestecată și chestiunea rasismului o dovedește cu siguranță: 

Senatorul Cory Booker (Democrat, New Jersey) și reprezentantul Don Beyer (Democrat, Virginia) au adresat o scrisoare agenției luna trecută cerând comisiei să abordeze problema și calificând emisiile nocive drept „poveri suplimentare” pentru negri, latino și gospodăriile cu venituri mici.

Vor interzice Aragazele?

Probabil că nu.

Luând în considerare că, potrivit Bloomberg, 40% dintre gospodăriile americane folosesc aragazele la gătit, o interdicție ar fi irealizabilă și nebunească.

Nu poți incrimina 40% din țară. Ar fi o măsură aproape imposibil de aplicat.

Ar putea încerca, poate, o„eliminare progresivă” cum au de gând să facă în California cu mașinile pe benzină.

Dar cel mai probabil este că de la bun început ei nu și-au propus să interzică aragazele.

Atunci, ce este cu toată această tevatură?

Pare să fie vorba despre o momeală clasică. Stabilindu-se că există o „problemă”, autoritățile propun o soluție pe care nu au nici o intenție să o aplice (cu cât mai nebunească, cu atât mai bine).

Atunci când această măsură va fi inevitabil respinsă de opinia publică, guvernul va propune – sau va plăti un ONG să îi propună – o soluție „de compromis”.

Evident că nu va fi nici un compromis, ci exact ce aveau de gând să facă de la bun început.

Totuși, toată tevatura va fi vândută presei ca o mare victorie pentru nu-știu-ce partid de opoziție și ca o dovadă că „sistemul funcționează”.

În mod grăitor, exact când scriu aceste rânduri, Biden a „exclus o interdicție (a aragazelor) din cauza unei reacții ostile puternice”, iar Vox a folosit deja din belșug termenul„compromis”.

Cum va arăta exact „compromisul”nu este clar de la prima vedere. Trebuie făcute câteva săpături.

Un indiciu se găsește în articolul din National Review (sublinierea ne aparține):

Asociația Producătorilor de Aparate Electrocasnice susține că gătitul produce emisii nocive indiferent de tipul de aparat de gătit folosit. „Dezbaterea ar trebui să fie despre ventilație, nu despre un tip sau altul de tehnologie”, a declarat pentru Bloomberg Jill Notini, vicepreședinte al asociației.

„Interzicerea unui tip de aparat de gătit nu rezolvă problema calității generale a aerului interior. Este posibil să avem nevoie de niște schimbări de comportament, este posibil să fie nevoie ca oamenii să își deschidă hota atunci când gătesc.”

Și veți descoperi un alt indiciu în rezumatul studiului oficial „Gătitul fără gaz, poluarea aerului în gospodărie și astmul: Un risc pentru copii prea puțin cunoscut”, publicat în Journal of Environmental Science, în aprilie 2021.

Impactul (gătitului cu gaz) asupra copiilor poate fi substanțial deoarece (...) calitatea aerului interior nu este reglementată.

„Dezbaterea ar trebui să fie despre ventilație”, deoarece „gătitul produce emisii nocive indiferent de tipul de aparat de gătit folosit” și o interdicție „nu ar rezolva problema calității generale a aerului interior”, care încă „nu este reglementată”.

Înțelegeți unde vor să ajungă?

NU E VORBA de aragaze, NICI de astm – este vorba de „POLUAREA AERULUI INTERIOR”. Și, mai important, de modul în care intenționează să o „reglementeze”.

Într-o mostră de coincidență uimitoare cu care ne-am obișnuit atât de mult în geopolitica modernă, taman când Statele Unite discută despre calitatea aerului din cauza aragazelor , alte țări din lume fac la fel, din motive total diferite.

Singapore are și el în vedere noi reglementări privind calitatea aerului interior, dar din cauza formaldehidei.

Luna trecută, The Conversation a publicat mai multe articole în care susținea că „poluarea aerului interior ucide”. Iar Sir Chris Whitty, Medicul Șef al Marii Britanii a „cerut acțiuni concrete împotriva poluării aerului interior”.

Lunea trecută, în secțiunea mondenă a ziarului The Guardian, într-un articol chipurile despre lumânările parfumate, calitatea aerului din casă a fost numită o „preocupare constantă”.

Cu câteva zile în urmă, revista canadiană „independentă” The Tyee, dar care primește fonduri de la guvernul canadian, a publicat un editorial intitulat: „Avem nevoie de o revoluție a aerului interior”, care încearcă să lege calitatea aerului interior de „combaterea COVID” (neuitând să ridice în slăvi vaccinul).

Tot acum câteva zile, Irish Times a publicat un articol despre pericolele unei proaste calități a aerului din casă.

Într-un moment care pare extrem de oportun, companiile de tehnologie a igienei aerului AeroClean și Molekule, lideri de piață în domeniul purificatorilor de aer, au finalizat procesul de fuziune.

Zilele trecute s-a anunțat și că IKEA va comercializa propriile aparate de monitorizare a calității aerului interior, în același timp cu Samsung care și-a lansat noul „purificator de aer inteligent”.

Iar gigantul tehnologic chinez Xiaomi a publicat un comunicat de presă despre noua lui tehnologie inteligentă de monitorizare a calității aerului.

O analiză recentă prevede că piața mondială a tehnologiilor de supraveghere a calității aerului va ajunge la aproape 6 miliarde de dolari în următorii trei ani.

Dar sunt convins că toate acestea sunt coincidențe.

Spre ce ne îndreptăm?

Din punctul meu de vedere, spre o nouă tehnologie „smart” care va apărea pentru a monitoriza calitatea aerului interior și emisiile de CO2 din spațiile închise.

Un fel de contoare inteligente, cum sunt cele pentru electricitate sau apă, dar acestea vor măsura aerul din casele noastre.

Interesant este că Forumul Economic Mondial e de acord cu mine: a publicat pe site-ul său în iulie trecut un articol cu titlul: „Poluarea aerului interior: Ce o produce și cum se poate combate”, și care afirmă:

Elementele poluante ale aerului interior pot fi detectate acum cu senzori mai preciși, mai eficienți și de dimensiuni mai mici, grație progreselor realizate în tehnologia senzorilor de mediu.

Drept urmare, sistemele caselor inteligente ar putea folosi în curând senzori ca aceștia pentru a supraveghea calitatea aerului interior și a avertiza sistemul de ventilație că au fost atinse niveluri periculoase.

Când vor face „pasul înapoi” de la interzicerea aragazelor, ei vor promova un nou proiect de lege care va face ca„monitoarele de aer inteligente” să fie obligatorii în toate casele, hotelurile și spațiile locative nou construite.

Asemenea contoarelor inteligente de electricitate, monitoarele inteligente ale aerului vor fi aproape cu siguranță folosite pentru a culege cantități uriașe de informații și să ofere statelor sau companiilor posibilitatea de a vă CONTROLA CASA.

Dacă „aerul interior” din casa voastră nu este suficient de „curat”, dacă folosiți prea mult aragazul, ardeți prea multe lumânări parfumate sau emiteți prea mult CO2, așteptați-vă să fiți penalizați într-un fel sau altul, până când veți învăța să fiți mai responsabili!

Mai multă tehnologie inteligentă, mai multă supraveghere și, în cele din urmă, mai mult control.

Chiar dacă este posibil ca dezbaterea despre interzicerea aragazelor să se soldeze cu taxe și amenzi suplimentare sau alte escrocherii care să vă mai fure din bani, toate indiciile sunt că e vorba de ceva mult mai sinistru.

Între timp, așteptați-vă să vedeți articole și studii despre aragazele care distrug climatul sau despre proasta calitate a aerului care agravează COVID-ul.

Obișnuita rețetă a presei plătite să promoveze Noua Normalitate.

https://www.activenews.ro/opin....ii/Interzicerea-Arag

Interzicerea Aragazelor: Ce se urmărește de fapt? | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Interzicerea Aragazelor: Ce se urmărește de fapt? | ActiveNews

Întregul Occident pare să fi descoperit peste noapte „efectul nociv al Aragazului asupra Omului”. Familiara mașină de gătit din bucătărie e pe punct