Minunat! Desenatorul de chiloți Cătălin Botezatu și mare om, Sile Cămătaru salvează România de plandemie! Asta în condițiile în care UE a acordat 95 de milioane de euro pentru teste, bani refuzați de România! Daaa, este despre sănătate, împreună învingem plandemia! Hai, cumpărați teste de la Sile Cămătaru, originale, marca Botezatu! De firmă, ce mama dracului! Pentru cetățenii responsabili care își educă plozii să fie la fel de responsabili! Poate vă croiește Botezatu și niște botnite, să fiți și mai șmecheri! Mai face și el un ban cinstit, că e tare amărât, săracul de el!
Gata, nea Sile nu mai este interlop urmărit de poliție, acum i-a dat ayatollahul binecuvântarea, este Moș Crăciun și aduce daruri multe la fetițe și băieți!
Baaaaaa, imbecililor, plandemia este despre profit, șpăgi, contracte, licitații nu despre sănătatea voastră, cretinilor! Să vă băgați adânc testele, fascinurile și certificatul vostru de handicapați! Treziți-va dracului din prostie! Mâine, poimâine, o să vă dea Sile Cămătaru porția de fascin, în fiecare lună! Ca să nu crăpați de proști ce sunteți! Și voi încă mai așteptați ca poliția să facă ordine, să lichideze clanurile interlope, să lucreze pentru securitatea cetățeanului! Vă treziți din prostie? Cum să-l aresteze pe Sile, tocmai pe asta care luptă să vă salveze de nas înfundat? Nu, baaai cetățene, poliția îți dă ție amendă pentru că nu porți botnița regulamentar! Trăiască "democrația", "dreptatea" și prostia!

Alexandra Mihăescu Goldstein