Ionut Stoica shared a post  
3 yrs

🙄😲

3 yrs

OMS şi unele guverne au modificat politici în cazul Covid-19 pe baza unor date suspecte.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi guvernele unor ţări au modificat politici şi tratamente în cazul coronavirusului pe baza datelor eronate furnizate de o firmă de analize puţin cunoscută din SUA, situaţie care generează dubii şi asupra studiilor unor reviste prestigioase.

O investigaţie efectuată de cotidianul The Guardian relevă că firma de analizare a datelor medicale Surgisphere, cu sediul în SUA, printre angajaţii căreia figurează un scriitor de literatură ştiinţifico-fantastică şi un model pentru conţinut destinat adulţilor, a furnizat date pentru numeroase studii despre Covid-19, dar până acum nu a putut explica în mod adecvat sursele datelor ori metodologia, citează Mediafax.

Datele pe care compania pretindea că le-a obţinut de la peste o mie de spitale din întreaga lume au format baza unor articole ştiinţifice care au condus la modificări ale politicilor privind tratamentele în cazul Covid-19 în ţări latino-americane.

De asemenea, datele au condus la decizia OMS şi a unor institute de cercetare din diverse ţări de oprire a testelor cu medicamentul controversat hidroxiclorochină.

https://marketpedia.ro/oms-si-....unele-guverne-au-mod

OMS şi unele guverne au modificat politici în cazul Covid-19 pe baza unor date suspecte - MARKᴇᴛPEDIA.ro
marketpedia.ro

OMS şi unele guverne au modificat politici în cazul Covid-19 pe baza unor date suspecte - MARKᴇᴛPEDIA.ro

Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi guvernele unor ţări au modificat politici şi tratamente în cazul coronavirusului pe baza datelor eronate furnizate de o