Ionel Stoica:
Vreau să vedeți cum arată o amplă operațiune securistică online marca PNL Sector 1, organizație condusă de deputatul Sebastian Burduja. Ce vedeți în scurtul video sunt sute de pagini depuse de consilierii PNL Sector 1 în plângerea disciplinară făcută împotriva mea. Sunt capturi de pe postările mele de pe Facebook, comentarii făcute de mine pe pagina personală sau pe alte pagini, dar și alte sute de comentarii făcute de diferite persoane – prieteni sau dușmani (of, viața mea), jurnaliști, politicieni, membri în ONG-uri, persoane interesate de justiție și situația din Sectorul 1. Practic, cam tot ce am scris pe Facebook în ultimele 4-5 luni. Trageți singuri concluziile, după ce vedeți imaginile, unii dintre voi vă veți recunoaște în monitorizarea PNL Sector 1, înregistrarea este grăitoare, am încercat să dau cât mai încet paginile. Repet, sunt sute de file!

Primul volum, vreo 200 de pagini, este parte din plângerile inițiale (din disperare, au făcut până și o sesizare la ANFP, dar a fost redirecționată la Primăria Sectorului 1), al doilea, un pic mai gros, un update la zi, practic, l-am primit săptămâna trecută, când a avut loc prima înfățișare la Comisia de disciplină. Știți povestea, sunt nemulțumiți de postările mele pe Facebook, în general, cele care priveau poziția lor în cazul Romprest, reorganizarea unor instituții subordonate, rectificarea bugetară, activitatea lor în consiliul local etc- vor să fiu sancționat disciplinar pentru ce am scris. Înțeleg că vor să-și angajeze și un avocat să fie prezent la audierile din Comisia din disciplină, eu o să mă apăr singur, dar mă gândesc serios să cer Comisiei să transmită întreaga ședință live, pe Facebook, să vadă toată lumea cum se încearcă să mi se încalce dreptul la libertatea de exprimare. Teoretic, ședințele sunt publice, poate veni oricine, dar totul se înregistrează, nu am nimic de ascuns. Următorul termen o să aibă loc săptămâna viitoare, vă țin la curent, poate fac și un livetext, ca-n vremurile bune. Nu vreau să mă victimizez în niciun fel, știu că adevărul este de partea mea, dar voiam să vedeți cu ce se ocupă urmașii Brătienilor din Sectorul 1. Sesizări similare au făcut și consilierii PSD Sector 1, conduși de facto de Dan Tudorache. O să vă țin la curent cu plângerile făcute împotriva mea de frăția diamantelor. Nu-mi este frică nici de PNL, nici de PSD.

Dar să facem cunoștință cu consilierii PNL Sector 1 care au semnat documentele pentru hărțuirea mea politică: viceprimarul Ramona Porumb, Dinu Gheorghe, Adrian Oianu - Consilier Sector 1, Dan Podaru - Consilier Local PNL Sectorul 1, Daniel Ciungu și Raluca Haliț.

PS: Am făcut această postare după ce consilierul local PNL, Dan Podaru, fost fondator USB și fost consilier al primarului Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), a prezentat într-un interviu pentru ziarul „Evenimentul Zilei”, deținut de Dan Andronic - 3 ani de închisoare cu suspendare în dosarul Ferma Băneasa- o parte din corespondența purtată cu Comisia de disciplină în cazul meu. Din punctul meu de vedere, se încearcă să se pună presiune mediatică pe membrii acestei comisii, lucru de neacceptat, iar din acest motiv am decis să public imaginile cu monitorizarea PNL Sector 1.