DOCUMENTAR: Victimele evreiești ale vaccinurilor Covid vorbesc.

„The Testimonies Project” (Proiectul „Mărturii”) este un proiect israelian creat pentru a le oferi o platformă tuturor celor care au fost afectați de vaccinurile împotriva Covid-19, precum și pentru a le face vocile auzite, deoarece presa din Israel, aservită intereselor vaccinării - ca și cea de limbă română din România -, nu acoperă poveștile lor de viață.

Platforma de mărturii este împărțită pe 7 secțiuni, în funcție de reacțiile adverse întîmpinate după injectarea cu serurile experimentale Covid: afecțiuni cardiace, afecțiuni neurologice, sângerări vaginale și avorturi, cheaguri de sânge, inflamații, afecțiuni dermatologice, declanșarea bolii (Covid-19).

În filmul de mai jos, aveți ocazia să urmăriți relatările despre vaccinare a numeroase persoane vătămate de serurile experimentale împotriva Covid-19. Acum oferim filmarea tradusă și în limba română de utilizatorul: Creștinul de azi.

Mulțumim!

#efecteadverse #vaccin #covid19

https://soucial.net/movies/watch/7/

The Testimonies Project
Favicon 
soucial.net

The Testimonies Project

The Testimonies Project was created to provide a platform for all those who were affected after getting the covid-19 vaccines, and to make sure their voices are heard, since they are not heard in the Israeli media.