Misterul pasagerului din zborul Istanbul - Hamburg al companiei Pegasus Airlines: La aterizare s-a constatat că era mort, la autopsie s-a constatat că avea Covid-19. La îmbarcare s-a constatat că era complet vaccinat, conform Daily Mail

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort în avion, lunea trecută, la aterizarea cursei Istanbul - Hamburg operate de compania „Pegasus Airlines”. Decedatul era de naționalitate rusă, locuia în landul german Schleswig-Holstein și cercetările ulterioare au demonstrat că era bolnav de Covid-19, iar asta în ciuda faptului că pașaportul de vaccinare este, de obicei, o condiție obligatorie pentru deplasarea în întreg spațiul U.E. Potrivit The Daily Mail, defunctul ar fi avut pașaport „verde” întrucât era „complet” vaccinat și, prin urmare, nu trebuia testat de Covid, presupunându-se a fi imun.

ACTUALIZARE 21:30 Un pasager al unei curse aeriene, care era „complet” vaccinat și infectat cu noul coronavirus, a fost găsit decedat în scaun după aterizare, informează The Daily Mail.

Echipajul Pegasus Airlines l-a găsit pe bărbatul de 51 de ani fără suflare pe scaun după ce cursa nr. 1043 dinspre Istanbul, Turcia, către Hamburg, Germania, a ajusns la destinație luni, 25 octombrie 2021. Avionul decolase din Istanbul în jurul orei 7.00 GMT (100 ora locală) și a ajuns la Hamburg la ora 120 GMT (130, ora locală).

Bărbatul, născut în Rusia și având reședința în landul german Schleswig-Holstein, a călătorit la bordul unui Airbus 320 și a decedat în timpul zborului. El a fost găsit fără suflare în scaun de către un membru al echipajului după ce toți ceilalți pasageri au coborât din aeronavă la Hamburg, în jurul orei 12.00 GMT, (13.00, ora Germaniei), potrivit presei locale.

Cauza oficială a morții bărbatului nu este clară, deși rapoartele locale au sugerat că acesta suferise și de o serie de boli grave anterioare, nespecificate. Cert este că analizele au descoperit că avea Covid-19 deși era dublu vaccinat cu un ser experimental Covid. Astfel încât este posibil ca moartea bărbatului să fi fost provocată de o reacție adversă la vaccin - reacțiile adverse frecvente se pot manifesta de la simpla infectare cu Covid până la atac cerebral sau infarct miocardic - sau de o „coincidență” ori de „comorbidități”, cum ar spune Valeriu Gheorghiță, dacă nu chiar de un certificat fals de vaccinare, cum ar spune Raed Arafat la unison cu epidemiologul-șef al Rusiei.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Conform deTV.us, pasagerul decedat a fost observat abia după aterizare, când toți ceilalți pasageri au părăsit Airbus-ul companiei „Pegasus Airlines” care venea de la Istanbul. Poliția din Hamburg a declarat că a demarat o anchetă privind decesul pentru a exclude o posibilă crimă. Până acum, nu există dovezi de neglijență din partea unor terți, anchetatorii presupunând că moartea a survenit din cauze naturale. La fel de bine un poet ar fi putut presupune că pasagerul a luat avionul pentru a se înălța la cer.

Însă, surpriză, în cursul investigațiilor a fost depistată și o infecție cu noul coronavirus în organismul defunctului. Din acest motiv, a fost informată și autoritatea sanitară. Cum de a putut bărbatul să plece cu avionul în ciuda faptului că era infectat este un subiect în curs de investigare, având în vedere că schema „completă” de vaccinare, dovada recuperării din boală sau un test negativ la zi sunt, de obicei, obligatorii înainte de călătorie.

Ne întrebăm și dacă a transmis sau nu infecția pasagerilor din jurul său care, probabil, se simțeau protejați de pașaportul lor Covid. De fapt, una dintre posibilele explicații este că și defunctul avea un pașaport de vaccinare și făcuse o „formă ușoară” a bolii ca reacție adversă la vaccinul Covid. Acuma, ușoară poate să-i mai fie doar țărâna!

https://www.activenews.ro/stir....i/Misterul-pasagerul

Misterul pasagerului din zborul Istanbul - Hamburg al companiei Pegasus Airlines: La aterizare s-a constatat că era mort, la autopsie s-a constatat că avea Covid-19. La îmbarcare s-a constatat că era complet vaccinat, conform Daily Mail | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Misterul pasagerului din zborul Istanbul - Hamburg al companiei Pegasus Airlines: La aterizare s-a constatat că era mort, la autopsie s-a constatat că avea Covid-19. La îmbarcare s-a constatat că era complet vaccinat, conform Daily Mail | ActiveNews

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost găsit mort în avion, lunea trecută, la aterizarea cursei Istanbul - Hamburg operate de compania „Pegasus Airli