A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR

Nu există nicio îndoială că SARS-CoV 2 (care cauzează Covid-19) este creat de om, scrie Expose News, care prezintă dovezile. 

Guvernul SUA a finanțat ECO Health Alliance a lui Peter Daszak cu 61.491.183 dolari pentru a produce noi coronavirusuri infecțioase pentru oameni.

De asemenea, finanțează direct sau indirect Institutul de virologie din Wuhan cu sume în valoare de 7,4 milioane de dolari, pentru a crea noi coronavirusuri care sunt infecțioase pentru oameni.

În același timp, Institutul Național pentru Alergie și Boli Infecțioase l-a finanțat pe Ralph Baric cu 46.958.414 dolari pentru a produce noi coronavirusuri infecțioase pentru oameni.

Aceste sume totalizează peste 114 milioane de dolari în perioada 2000-2020, alocați pentru a produce noi coronavirusuri infecțioase pentru oameni.

Nu există nicio îndoială că SARS-CoV 2 (care cauzează Covid-19) este creat de om. Expose News prezintă dovezile. 

Expose prezintă o scurtă istorie a agenților patogeni creați de om, concepuți de Baric, Daszak, Zhengli și Moderna și finanțați de Fauci, NIH (National Institutes of Health), NIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) și guvernul SUA pentru a efectua cercetările necesare pentru crearea SARS, MERS și Covid-19:

#fauci #billgates #covid19 #plandemie

ARTICOLUL COMPLET: https://www.activenews.ro/covi....d/A-VENIT-BOMBA-Docu

A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

A VENIT BOMBA: Documente oficiale demonstrează că Anthony Fauci și Bill Gates sunt responsabili pentru dezvoltarea virusului COVID-19 într-un biolaborator. CRONOLOGIA FAPTELOR | ActiveNews

Nu există nicio îndoială că SARS-CoV 2 (care cauzează Covid-19) este creat de om, scrie Expose News, care prezintă dovezile. Guvernul