Cornelius Florin Stoica: Chiar toți oamenii care manifestează pentru LIBERTATE în întreaga lume să fie conspiraționiști?

Am tot văzut comentarii în care unii spun "Sunteți inconștienți. De ce ați ieșit în stradă?" .

Pentru cine nu știe, România nu este singura țară în care au loc proteste din cauza implementării hârtiei verzi. Și cetățenii altor țări sunt inconștienți? Și aceia sunt conspiraționiști? Păi cum era aia cu "Vreau o țară că afară?"

Alții spun că " M-am va©cinat am voie la restaurant". Da? Cum ar fi fost să mergeți la un restaurant cu specific internațional iar ca să consumați în restaurant, ar fi trebuit să vă închinați lui Allah sau lui Buddha?

Cum ar fi fost să mergeți la medic și medicul să vă spună "Sunt ateu. Mergeți la biserică? Da? Atunci nu vă primesc".

Cum ar fi fost să mergeți la Poștă să vă ridicați pensiile sau alocațiile și să vă zică "Susțineți Iohannis? Nu? Atunci nu vă dăm banii".

Dacă până acum în anul 2021, s-a tot luptat cu discriminarea pe principii politice, religioase etc, iată că în anul 2021 s-a strecurat un principiu care dezbină oamenii. „Certificatul verde”.

Nu uitați că împărățiile acestea lumești sunt trecătoare. Să nu se întoarcă roata cândva.

https://www.activenews.ro/opin....ii/Cornelius-Florin-

Cornelius Florin Stoica: Chiar toți oamenii care manifestează pentru LIBERTATE în întreaga lume să fie conspiraționiști? | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Cornelius Florin Stoica: Chiar toți oamenii care manifestează pentru LIBERTATE în întreaga lume să fie conspiraționiști? | ActiveNews

Am tot văzut comentarii în care unii spun "Sunteți inconștienți. De ce ați ieșit în stradă?" . Pentru cine nu știe, România nu este