Concluzionând, un fost ministru al Sănătății a confirmat acum 2 zile că în prezent sunt internați 25% din vaccinați pe secțiile de terapie intensivă, la o rată de vaccinare de 30%.
Dar cu toate acestea, el încă mai vede eficiența vaccinului!
Mai țineți minte când Elena Merișoreanu ne spunea în urmă cu 3 săptămâni că jumătate din cei internați în spital la vremea respectivă erau vaccinați?
Unde este eficiența promisă de 95% a vaccinului salvator?

Iar dacă logica este corectă, atunci vom avea mai mulți vaccinați pe secțiile ATI decât persoane nevaccinate când vom ajunge la o rată a înțepării de 60%.
Eu sper să nu ajungem ca în Anglia, țară în care 80% din decedații ultimei luni au fost complet vaccinați, la o rată medie a vaccinării de 75%.

La început, ne-au păcălit și ne-au spus că nu ne vom infecta după vaccinare,dar când jumătate din vaccinații testați începeau să iasă pozitivi, au început să spună că vaccinul te protejează doar de internare și de deces.
Acum, ei spun că vaccinații sunt protejați doar de deces, văzând că paturile spitalele sunt ocupate de cei înțepați.
În curând, ne vor spune: " Dacă mori, o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții", așa cum se lăuda Alina Gorghiu în urmă cu 2 zile pe Facebook, vicepreședinta PNL.

Umpleți Piața Universității mâine de la ora 15.00 și luptați pentru viața voastră!
Libertate fără Certificate!