Dr. Joseph Mercola: Ce trebuie să facem pentru a supraviețui Marii Resetări (II) - Planul este la vedere
Alături de Evenimentul 201, cele trei rapoarte ale Fundației Rockefeller (prezentate în prima parte) și multe altele dezvăluie planul cabalei globaliste. Tot ce trebuie să facem este să îl luăm în serios, scrie Dr. Joseph Mercola în partea a II-a a analizei sale, preluate de Lifesitenews.com, „Ce trebuie să facem pentru a supraviețui Marii Resetări”, pe care o oferim în traducere cititorilor Active News:
Planul este la vedere
Ei mută piesele de șah pe tabla globală de decenii pentru a crea scenariul în care ne aflăm în prezent, cu distrugerea și prăbușirea lanțurilor de aprovizionare, a producției alimentare, a infrastructurii și economiilor. Ei vor să distrugă toate sistemele vechi, declarându-le depășite, pentru ca să poată apoi institui noile lor sisteme de sclavie.
Și știu că oamenii nu vor accepta aceste sisteme de sclavie decât dacă vor fi săraci și disperați și nu vor avea de ales decât să se conformeze. Știind că acesta este planul, ce înseamnă acest lucru pentru noi? Înseamnă că trebuie a) să ne pregătim, astfel încât să nu devenim victime ale planului lor intenționat de distrugere, b) să le respingem planurile permanent și c) să construim sisteme paralele în afara controlului lor.
Pregătiri esențiale: gândiți-vă mai întâi la apă
Una dintre cele mai importante măsuri de precauție este să vă asigurați o sursă de apă potabilă, întrucât puteți supraviețui mai mult fără mâncare decât fără apă. O soluție ideală de luat în considerare, dacă aveți o gradină, este să vă instalați o cisternă mare unde să colectați apă de ploaie.
Având un acru întreg de pământ pe care cultiv hrană, am și un rezervor de 5.000 de galoane [aprox. 19000 litri] care adună apa de ploaie din jgheaburile de pe acoperișul meu. Acest lucru mă ajută în sistemul meu de irigare, dar este și o sursă considerabilă de apă într-o situație de urgență. O altă strategie este să instalați butoaie de ploaie conectate la jgheaburi. Am discutat despre aceasta și despre alte strategii în acest sens în articolul „Cum să vă asigurați aprovizionarea cu apă în situații de urgență”.
Sugestii privind aprovizionarea cu alimente
Când vine vorba de mâncare, majoritatea americanilor au un avantaj secret dat de faptul că au depozite de grăsime pentru luni de zile, ceea ce le va permite să postească perioade mai lungi de timp. Acestea fiind spuse, cu siguranță veți avea nevoie de mâncare mai devreme sau mai târziu, așa că vă recomandăm insistent să vă faceți aprovizionarea câtă vreme mai puteți.
Se pare că penuria de alimente va începe spre sfârșitul anului 2022. Dar chiar dacă va fi nevoie de mai mult ca să se ajungă la dezastru, inflația va ridica prețurile la cer, prin urmare, a cumpăra suplimentar acum vă poate ajuta să economisiți bani mai târziu.
Vă recomand să vă faceți aprovizionarea cu alimente sănătoase și hrănitoare pe care le mâncați în mod regulat. Astfel, vă puteți varia stocul. Din punctul meu de vedere, proteinele de origine animală sunt una dintre cele mai importante provizii, ceea ce înseamnă că veți avea nevoie de depozitare suplimentară în congelator. Probabil că va trebui să vă mai procurați un congelator pentru a păstra suficientă carne timp de trei până la șase luni pentru familia dvs.
Estențial în acest sens este să dispuneți de o sursă de alimentare de rezervă, deoarece există o mare probabilitate ca rețeaua de electricitate să cadă și să vă pierdeți investiția. Cea mai economică modalitate de a vă face provizii de carne ar fi să vă procurați carne tocată de bizoni, vită sau miel. Carnea tocată este mai puțin costisitoare și, ceea ce e mai important, ocupă cel mai puțin spațiu în congelator. Evitați carnea de porc și de pui din cauza conținutului ridicat de acid linoleic din aceasta.
O altă opțiune este conserva de vită, care are un termen de valabilitate lung și nu necesită congelare. Căutați variante în care sarea este singurul conservant. Conserva de vită Lehman este o astfel de opțiune.
Conservele de somon sălbatic din Alaska, de macrou și sardine sunt, de asemenea, opțiuni recomandate. Acestea conțin proteine și grăsimi sănătoase, fiind, în același timp, sărace în substanțe toxice provenite din poluanții din apă și în metale grele. Asigurați-vă însă că sunt conservate în apă, nu în ulei, deoarece puteți fi siguri că va fi un ulei de cea mai proastă calitate. Chiar dacă se pretinde că este „ulei de măsline”.
Alte alimente nutritive cu termen lung de valabilitate sunt:
– Seu, ghee [unt clarifiat] și ulei de cocos: Aceste grăsimi sănătoase sunt ideale pentru gătit și rămân stabile chiar și fără refrigerare.
- Supa de vită organică și/sau pudră de colagen: Supa de vită este o sursă ideală de colagen, dar pulberea de colagen organică, provenind de la vite hrănite cu iarbă, va rămâne proaspătă mai mult timp. Colagenul este cea mai comună și mai abundentă proteină a corpului nostru și este necesară pentru sănătatea oaselor, integritatea țesuturilor și repararea lor.
- Proteinele din zer: Proteina din zer este bogată în leucină, care ajută la stimularea sintezei proteinelor musculare, menținând astfel mușchii sănătoși. Fără o sursă obișnuită de carne, poate fi dificil să obținem suficientă leucină pentru a ne menține proteinele musculare doar din alimentație. Din fericire, zerul poate fi depozitat cu ușurință și poate servi ca resursă pentru a ne păstra masa musculară.
Orez: Orezul este un produs de bază fără gluten care poate fi păstrat pentru perioade lungi de timp. Orezul alb (preferatul meu este basmati) este mai preferabil față de orezul brun, deoarece antinutrienții din orezul brun îi scade calitatea de sursă curată de carbohidrați. Este recomandabil să introduceți punga într-o găleată alimentară împreună cu un absorbant sau două de oxigen și să vă asigurați că capacul este sigilat bine.
Mierea: Pe lângă faptul că este un îndulcitor natural, mierea locală nealterată are și beneficii pentru sănătate. De exemplu, este un medicament eficient pentru tuse și poate ajuta la combaterea infecțiilor respiratorii și bacteriene, inclusiv a bacteriilor rezistente la antibiotice.
Nuci macadamia: Nucile sunt frecvent recomandate ca sursă bogată de fibre, proteine și grăsimi sănătoase. Ele vor rămâne proaspete pentru o perioadă lungă de timp fără refrigerare, cu condiția să fie păstrate într-o pungă sau recipient sigilate. Pe de altă parte, aceasta poate să nu fie o idee bună, deoarece toate nucile, cu excepția celor macadamia, au niveluri foarte ridicate ale grăsimii periculoase acid linoleic. Așadar, păstrarea oricăror nuci nu ar fi de ajutor, deoarece veți putea avea la îndemână doar aproximativ cinci pe zi.
De asemenea, recomand să vă procurați suplimente nutritive, cum sunt complexul de nutrienți proveniți din organe de vită, minerale esențiale, omega-3, vitamina K2, magneziu, complexul de vitamine B și astaxantina.
Cultivarea propriilor legume
Când vine vorba de fructe și legume, mulți nu vor putea să cultive cu succes ceea ce au nevoie în propria grădină. Este nevoie de ceva cunoștințe. Nu poți să arunci niște semințe în pământ și să te aștepți să crească mâncare. Trebuie să plantezi în perioada potrivită a anului, să uzi și să plivești constant și așa mai departe.
Cu siguranță, vă încurajez să cultivați tot ce puteți, doar să fiți realiști în privința aceasta și să nu vă bazați pe ceva care poate să nu vă țină în viață într-o situație de urgență reală. O excepție o reprezintă lăstarii. Practic oricine poate cultiva lăstari, chiar și în interior, în spații mici, și oferă nutrienți bogați care pot fi recoltați mai degrabă într-un termen de zile decât de săptămâni sau luni.
Anumite culturi, cum sunt moringa și maniocul, sunt extrem de rezistente la secetă, fără a necesita aproape deloc atenție, astfel că pot fi o opțiune bună pentru cine este la început. Moringa este un adevărat superaliment și puteți mânca frunzele, fie proaspete, fie uscate, precum și semințele, dar este un copac subtropical care are nevoie de un climat cald. De asemenea, puteți cultiva ierburi proaspete pentru a vă condimenta mâncărurile.
Credeți cabala atunci când vă spune că va fi penurie și inflație în masă și pregătiți-vă în consecință.
În afară de a vă face stocuri de legume și fructe și fructe de pădure conservate sau liofilizate, o altă soluție este de a vă crea relații cu fermierii locali. Începeți să frecventați piețele fermierilor și intrați în legătură cu oameni care cultivă ei înșiși. Recomand să le vizitați ferma pentru a vă asigura că este ceva adevărat, deoarece unii cumpără alimentele din același loc de unde se aprovizionează magazinele alimentare și apoi le revând în piețele de fermieri.
În interviu, trec în revistă și alte strategii de pregătire pe care le consider importante, cum sunt să vă asigurați o expunere suficientă și sănătoasă la soare, ceea ce înseamnă nutriție gratuită (dacă stați suficient la soare, nu trebuie să mai plătiți pentru vitamina D, melatonină sau pentru suplimente cu antioxidanți) și să ieșiți neapărat din zonele urbane aglomerate. Pregătite sau nu, orașele dens populate vor fi cele mai periculoase zone de pe pământ odată ce hrana, electricitatea și banii se vor împuțina.
Mesajul se află în rapoartele Fundației Rockefeller și ale Forumului Economic Mondial. Prăbușirea economiei și a sistemului nostru alimentar sunt inevitabile, deoarece sunt intenționate. Așa că alegeți să credeți cabala atunci când vă spune că va fi penurie și inflație în masă și pregătiți-vă în mod corespunzător.
https://www.activenews.ro/opin....ii/Dr.-Joseph-Mercol