Trupa Depeche Mode în doliu. Claviaturistul ei, Andy Fletcher, a murit la 60 de ani din cauze rămase necunoscute. Soția lui: SUNT ÜBER-VACCINATĂ - Johnson & Johnson și un Pfizer pe deasupra.

Trupa Depeche Mode a anunțat decesul claviaturistului Andy Fletcher, în vârstă de 60 de ani. Fletcher a făcut parte din trupa de muzică electronică încă de la începuturile sale, în Basildon, Essex. În cei 40 de ani de carieră, trupa a înscris 54 de piese în Topul britanic UK Singles Charts, informează Daily Mail.

Într-o declarație făcută în această seară pe Twitter, trupa a declarat:

„Suntem șocați și cuprinși de o tristețe copleșitoare la moartea prematură a prietenului nostru drag, membru al familiei și coleg de trupă Andy 'Fletch' Fletcher.

Fletch a avut o adevărată inimă de aur și a fost întotdeauna acolo când aveai nevoie de sprijin, de o conversație animată, de un râs bun sau de o halbă rece.

Inimile noastre sunt alături de familia sa și vă rugăm să îi păstrați în gândurile voastre și să le respectați intimitatea în aceste momente dificile”.

Nu a fost oferită nici o dată despre cauza morții.

Soția lui, Grainne Fletcher, se lăuda însă pe contul personal de Instagram că a participat la testele pentru vaccinul Janssen în doză dublă după care a tras și un Pfizer:

„Feeling ÜBER vaccinated right now. Two Johnson & Johnson vaccines earlier this year (yes, TWO) topped up by a Pfizer booster shot yesterday. But we need to vaccinate the world. Let’s step it up.”

„Trebuie să vaccinăm lumea. Să ne grăbim.”, mai scria ea.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/stir....i/Trupa-Depeche-Mode

Trupa Depeche Mode în doliu. Claviaturistul ei, Andy Fletcher, a murit la 60 de ani din cauze rămase necunoscute. Soția lui: SUNT ÜBER-VACCINATĂ - Johnson & Johnson și un Pfizer pe deasupra | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Trupa Depeche Mode în doliu. Claviaturistul ei, Andy Fletcher, a murit la 60 de ani din cauze rămase necunoscute. Soția lui: SUNT ÜBER-VACCINATĂ - Johnson & Johnson și un Pfizer pe deasupra | ActiveNews

Legendara trupă Depeche Mode a anunțat decesul claviaturistului Andy Fletcher, la vârsta de 60 de ani. Trupa Depeche Mode a anunțat decesul claviatur