Ati vazut ce ni se pregateste?

”Asta nu este o restricționare, este doar o triere: dacă te-ai vaccinat, dacă ai trecut prin boală sau dacă te testezi (...) și la doctor dacă mergi ai nevoie de o astfel de măsură.

Aș merge pe ideea de a folosi certificatul verde și în magazine, da. Aș merge pe această idee!”, a spus Florin Cîțu.

Când eu vă spun să nu mai visați vise frumoase pentru că atunci când vă veți trezi, vă veți trezi că realitatea este un coșmar....

TREZIȚI-VĂ ODATĂ!

Nu are ce să caute în nicio lege vreun certificat care să condiționeze vreun drept sau libertate la nivel național sau să le anuleze!

Vi se pare că hârtia digitală oprește vreun virus, vreo moarte?

Nu mai mergeți pe sloganuri! Uitați-vă la ce ni se comunică zilnic și nu o mai țineți pe aia cu vacc te salvează pe tine sau pe cei din jur. Totul ține de noroc: poate că da, poate că nu, după cum ți-o fi norocul.

Dacă nu vom opri Camera Deputaților, nici prin cap nu vă trece cum vor exploata legea după aceea, cu privire la TOTI, indiferent ce scrie în ea.

Ăștia se bat acum care sunt mai slugarnici față de străinătăți în anularea drepturilor si libertăților condiționate de hartia digitală.

Nu de alta, să vă obisnuiasca cu următoarea condiționare, că treabă cu combaterea transmiterii virusului ăsta nu are introducerea prezentarii obligatorii a vreunui certificat.

#elenaradu

https://www.stiripesurse.ro/fl....orin-citu-lanseaza-b

Florin Cîțu lansează BOMBA: Certificat verde pentru a putea intra în magazine/VIDEO  - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri
Favicon 
www.stiripesurse.ro

Florin Cîțu lansează BOMBA: Certificat verde pentru a putea intra în magazine/VIDEO - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Premierul interimar Florin Cîțu susține că este adeptul utilizării certificatului verde în toate activitățile, inclusiv pentru intrarea în...