Papa Nicolau    shared a  post
6 w

Video viral: O femeie a „prezis” o pandemie de Covid în 2019, avertizând asupra tiraniei globale și a obligativității vaccinării.

Un videoclip încărcat pe YouTube pe 20 septembrie 2019 devine viral după ce predicțiile făcute în postare au ajuns să se adeverească în următorii doi ani, arată InfoWars.

Videoclipul a fost filmat cu aproape patru luni înainte ca Organizația Mondială a Sănătății să anunțe pentru prima dată că o pneumonie misterioasă cauzată de coronavirus s-a răspândit în Wuhan, China.

Postat de canalul de YouTube Cabin Talk, o femeie pe nume Claudia le-a spus urmăritorilor săi: „Ei plănuiesc o pandemie, sunt foarte sigură de asta”.

„În primul rând, Bill Gates a spus că va exista o pandemie și că vor muri cel puțin 38 de milioane de oameni”, a adăugat ea.

În continuare, Claudia le-a vorbit telespectatorilor ei despre un ordin executiv al lui Trump din 2019 prin care se iniția un grup de lucru dedicat producerii rapide de vaccinuri (a flu vaccine taskforce) în eventualitatea izbucnirii unui virus.

„Cât de clar mai poate să devină faptul că în curând vom avea vaccinuri obligatorii pentru adulți?”, a întrebat YouTuber-ița. „Acesta este punctul în care ne aflăm în această țară și, dacă va exista o pandemie pe undeva, va fi totul global. Pentru că știți ce se va întâmpla? Toate țările vor spune că trebuie să ne unim, pentru că, prin intermediul avioanelor, virușii pot călători extrem de repede și vom implementa la nivel global aceleași legi nenorocite, care vor face ca vaccinuri obligatorii cu rahaturi toxice să fie introduse în corpurile noastre, care nu au fost deloc dovedite ca fiind eficiente sau sigure.”

Ea a precizat că statul California le-a dat deja legislatorilor puterea de a institui legea marțială în cazul în care o epidemie de orice fel ar fi considerată o amenințare suficient de mare pentru a justifica o astfel de măsură.

„Asta este ceea ce se va întâmpla la nivel global dacă nu ne trezim”, a avertizat Claudia. „Adică, sincer, ce altceva mai trebuie să știți?”.

Gazda Cabin Talk le-a spus oamenilor că Big Pharma le oferă deja bonusuri medicilor pentru a le administra copiilor o cantitate exagerată de vaccinuri potențial periculoase.

„Dacă ar exista un loc pe glob în care să mă duc pentru că este mai bine, m-aș duce”, a explicat ea. „Dar acesta este epicentrul. Statele Unite ale Americii, corporate inc. este epicentrul problemei. Dacă noi, cu toții, nu ne opunem acestui rahat total, atunci lăsați-o baltă, va fi sfârșitul jocului.”

Femeia a continuat, spunând: „Nu-mi pasă dacă credeți sau nu în vaccinuri, dacă credeți că sunt bune și sigure și că au vindecat nenorocita de ciumă. Nu-mi pasă! Ceea ce vreau este să pot decide asupra corpului meu, asupra a ceea ce intră în corpul meu! Dacă vreți să vă faceți vaccinurile, dați-i drumul, faceți-vă praf. Dar, vreau să decid dacă vreau să am așa ceva în corpul meu și părinții ar trebui să poată decide dacă intră în corpul copiilor lor.”

„Nu avem prea mult timp”, a spus cu acuratețe Claudia, în încheierea videoclipului său. „Hotărăște-te astăzi și luptă pentru drepturile tale!”

„Prezicătoarea” de pe YouTube a întrebat cum poate guvernul să impună ceva care implică riscul de deces, mai ales în cazul copiilor.

Cu toate acestea, oricât de vizionar ar părea videoclipul femeii la jumătatea anului 2021, agenda eugenistă globalistă a fost expusă public de zeci de ani.

Constatările făcute de fondatorul InfoWars după ce a citit chiar documentele elitei sunt cele care i-au atras porecla de „Oracolul din Austin”.

Încă din 2010, Jones și-a avertizat publicul cu privire la agenda globalistă de a folosi o armă biologică artificială pentru a instaura o nouă eră de guvernare globală și o monedă mondială unică.

De la vaccinurile obligatorii și cărțile de identitate biometrice, până la pașapoartele de vaccinare și lockdown-urile impuse de guvern, actualul asalt asupra umanității a fost detaliat la fiecare pas de Infowars.com.

Vedeți in articolul complet câteva dintre cele mai uimitoare predicții pandemice ale lui Alex Jones: https://www.activenews.ro/stir....i/Video-viral-O-feme