❌⛔❌ Dacă premierul CIUCĂ va îndrăzni să emită o decizie pentru numirea lui Raed ARAFAT în funcția de şef al DSU, ca să îi acopere infracțiunile pe care le-a săvârşit prin UZURPAREA ACESTEI FUNCȚII, va deveni COMPLICELE LUI ARAFAT❗

📌 Termenul de judecată, la care judecătorul de la C.A.Alba Iulia a decis să trimită solicitările mele la DSU, a fost în data de 14 februarie 2022.

📌 Pe baza explicațiilor pe care le-am scris în excepția lipsei calității de reprezentant pentru DSU a dr. Raed Arafat, AM SOLICITAT ca DSU să precizeze CARE SECRETAR DE STAT DIN M.A.I. a fost numit ŞEF AL DSU şi SĂ MENȚIONEZE CARE ESTE DECIZIA PRIM-MINISTRULUI emisă pentru numirea în această funcție, fiindcă eu am găsit în Monitoarele Oficiale DOAR decizia de numire a dr. Raed Arafat în funcția de secretar de stat în M.A.I.

📌 Aşa cum mie îmi era clar de anul trecut şi am tot explicat în postările mele de pe această pagină şi în petiția on-line (https://www.petitieonline.com/....de_ce_dr_raed_arafat Raed ARAFAT NU A PUTUT DOVEDI CĂ AR FI FOST NUMIT ÎN FUNCȚIA DE ŞEF AL DSU, ci a menționat doar decizia nr.20/2014, prin care premierul Ponta l-a numit pe Raed Arafat în funcția de secretar de stat în M.A.I., după ce l-a schimbat din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății.

📌 Priviți DATA la care Raed Arafat a trimis precizările în dosarul de la Curtea de Apel Alba Iulia (07.03.2022) şi GÂNDIȚI-VĂ DACĂ, după ce a constatat că nu reuşeşte să acopere inexistența unei decizii de numire în funcția de şef al DSU, ARAFAT AR MAI FI AVUT CURAJUL SĂ SEMNEZE SAU SĂ FACĂ CEVA ÎN LEGĂTURĂ CU VREO PRELUNGIRE A STĂRII DE ALERTĂ DUPĂ 8 MARTIE.

📌 Eu am zis de la sfârşitul lunii februarie că i-am stricat socotelile lui Arafat cu starea de alertă şi că, din cauza asta, apărea mai mult Rafila să comunice.
📌 Ba mai mult, după ce colonelul Gheorghiță a fost schimbat de la conducerea comitetului cu íńjećtárea, în 1 martie 2022, presupunerea mea este că el va fi numit şef al DSU.

👉🏻 Alte detalii am scris în postarea de ieri, 28.03.2022, unde am explicat că UN JUDECĂTOR CURAJOS de la Curtea de Apel Alba Iulia a constatat că DR. RAED ARAFAT NU ESTE ŞEFUL DSU, fiindcă NU A FOST NUMIT PRIN DECIZIE A VREUNUI PRIM-MINISTRU, deci, NU POATE SĂ REPREZINTE DSU ÎN PROCESUL CU MINE: https://www.facebook.com/38892....2984574813/posts/252
~~~~~~~~~
#MonaPetruț
~~~~~~~~~

UNIŢI PENTRU DREPTATE!
Luptăm pentru apărarea şi respectarea drepturilor cetăţenilor români, cât şi pentru stoparea si sancţionarea abuzurilor.