CE ESTE SHEDDING, CONTAMINEREA NECAPSAȚILOR DE CĂTRE CAPSAȚI ȘI CE PUTEM FACE CA SĂ MICȘORĂM RISCURILE

Vă amintiți acuzațiile că noi eram periculoși pentru ceilalți, că nu eram capsați și îi contaminam cu carcalac.

Azi, nu se discută destul despre cum este invers: capsații transmit proteina spike celor necapsați din jurul lor, cu care sunt în contact îndelungat în același mediu. Se numește shedding și mulți necapsați ignoră fenomenul.

De ce? Simplu: fiindcă avem rude apropiate cu care locuim sau prieteni cu care ne vedem des, ne strângem mâna și ne îmbrățișăm, cu riscul de primi minunatul arenemesager. Nu mai vorbesc despre relațiile sexuale dintre un capsat și un necapsat. Dar preferăm să nu ne gândim la asta findcă deja e prea mult. Ar însemna ca membrii aceleiași familii să trăiască separat.

Dar asta e realitatea, magia serului se poate transmite.
Cum funcționează?

Este o minciună că mecanismul de producere a proteinelor rămâne în organismul capsatului. Călătorește în tot corpul, prin limfă și fluxul sanguin. Capsații elimină proteina spike prin respirație, excremente, secreții (proteinele se găsesc în glandele sudoripare). De ce se produce eliminarea?

Fiindcă organismul înțepatului încearcă să se detoxifice.

Mult huliții și vânații America’s Frontline Doctors au cercetat și avertizat repetat despre shedding, răspândirea spike printre oamenii sănătoși, necapsați. Doctorii conspiraționiști au studiat chiar documentele Faizăr, în care gigantul farma recunoaște acest mecanism de shedding, „prin inhalare sau contact cu pielea”...

#shedding #covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/opin....ii/CE-ESTE-SHEDDING-

CE ESTE SHEDDING, CONTAMINEREA NECAPSAȚILOR DE CĂTRE CAPSAȚI ȘI CE PUTEM FACE CA SĂ MICȘORĂM RISCURILE | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

CE ESTE SHEDDING, CONTAMINEREA NECAPSAȚILOR DE CĂTRE CAPSAȚI ȘI CE PUTEM FACE CA SĂ MICȘORĂM RISCURILE | ActiveNews

Vă amintiți acuzațiile că noi eram periculoși pentru ceilalți, că nu eram capsați și îi contaminam cu carcalac. Azi, nu se discută de