Ucraina reprezintă poate cea mai importantă bază de operații pentru Ocultă! Verificați următoarele:
- 2014 lovitură de stat în Ucraina finanțată și executată de Ocultă.
- 2014 Rusia se pregătește să atace bazele Ocultei din Ucraina și să răstoarne lovitura de stat punând înapoi puterea legitimă. În ultimul moment, Rusia renunță la atac și se mulțumește doar cu preluarea Crimeei.
- 2015 Rusia interzice companiilor și ONG-urilor care aparțin lui George Soros să mai activeze pe teritoriul său
- 2014-2022 în Ucraina se concentrează Batalioane de mercenari neo-naziști aflați direct în solda Ocultei (vezi cazul Batalionului „Azov”) și încadrați formal în Armata Ucrainei. Aceste unități paramilitare preiau în gestiune paza afacerilor Ocultei din Ucraina legate de traficul de copii, de femei, de organe etc, și asigură paza militară a liderilor politici ucraineni care aprobă ca roboții toate aceste afaceri ilegale.
- În Ucraina se construiesc mai multe laboratoare de cercetare și producție de arme bacteriologice cu fonduri provenite din afacerile ilegale. Probabil, planul Ocultei prevedea o nouă „pandemie” în care omenirea să fie pe bune otrăvită cu agenți patogeni creați în aceste laboratoare.
- Putin și Rusia intervine militar și distruge aceste laboratoare. De asemenea, Armata Rusă distruge bazele unităților paramilitare mercenare aflate direct în solda Ocultei. Rachetele și bombardamentele rusești au avut ca țintă asemenea locații.
- Acum, toate afacerile ilegale desfășurate de Ocultă în Ucraina sunt paralizate. Fondurile imense pe care le obțineau din această zonă prin tot traficul ilegal operat de acolo și supravegheat de mercenari sunt înghețate!
Cum încearcă Oculta să înlocuiască pierderile? Urmăriți știrile oficiale despre sumele alocate de anumite Guverne ocultiste ca „sprijin pentru Ucraina”! SUA au anunțat deja alocarea a 350 milioane dolari, dar pregătesc miliarde! Plus alte state. Unde vor ajunge banii aceștia? În Ucraina? NU! Rusia controlează complet spațiul aerian ucrainean. Orașele sunt încercuite, Armata Rusă este în Ucraina.
Banii vor fi alocați diferitelor corporații ocultiste care sprijină neo-nazismul și batalioanele de mercenari de pe tot Globul! Cine poate verifica dacă acești bani vor fi sau nu folosiți pentru Ucraina? Tehnic vorbind, ei nu pot ajunge în Ucraina sub nici o formă! Unde vor ajunge banii alocați de guvernele ocultiste în acest caz??? Gândiți!
În Lume există un singur război: războiul dus de patrioții din toate țările lumii împotriva Ocultei pentru eliberarea Omenirii de sub această tiranie!

P. S. - Anul trecut, în decembrie, Rusia (susținută și de alte state) a inițiat o rezoluție ONU de condamnare a neo-nazismului sub orice formă s-ar manifesta acesta. Rezoluția a fost adoptată cu două voturi CONTRA! Ghiciți care au fost cele două țări care au votat împotriva condamnării neo-nazismului! Da, ați ghicit, este vorba de SUA și Ucraina! VERIFICAȚI INFORMAȚIILE!