Fetiță de 11 ani cu abces cerebral. Numărul infecțiilor intracraniene a crescut de 60 de ori de la implementarea vaccinurilor. Medicii cred că de vină ar putea fi o combinație de mască, seruri experimentale și teste nazale.

O majoretă în vârstă de 11 ani din SUA, spitalizată după ce a acuzat dureri mari de cap, a fost diagnosticată în același timp cu abces cerebral, sinuzită și abces dentar și a trebuit să fie supusă unei proceduri de drenare mecanică a creierului. Astfel de cazuri sunt din ce în ce mai frecvente, mai ales la copii, arată Steve Kirsch, fondator al Fundației pentru Cercetarea Siguranței Vaccinurilor și al Fondului pentru Tratamentul Timpuriu al COVID, pe plaforma sa de Substack.

Dacă înainte de vaccinare un neurochirurg trata un caz de abces cerebral pe an la copii, acum se confruntă cu cinci pe lună, în medie.

"Plouă, pur și simplu, cu infecții intracraniene,” a declarat, sub protecția anonimatului, un neurochirug pediatru dintr-un spital din Midwest. "Tocmai am rezolvat unul, și am operat 10-12 din octombrie încoace. Este ciudat, fiindcă sezonul este nepotrivit pentru astfel de infecții. De obicei le vedem primăvara, dar și atunci doar foarte puține. ORL-ul se confruntă cu o problemă similară de sinuzita severă la copii. I-am întrebat pe cei de la Infecțioase despre ce ar putea fi vorba dar ei doar ridică din umeri.”

Medicii cred că de vină ar putea fi o combinație de mască, seruri experimentale și teste nazale

Medicii nu sunt siguri dacă problema e dată doar de vaccinuri sau de o combinație de măști, seruri genetice și teste nazale: testele inițiază infecția, măștile împiedică eliminarea bacteriilor facilitând astfel sinuzita și deplasarea bacteriilor spre creier, iar așa-zisele vaccinuri slăbesc sistemul imunitar, împiedicând astfel organismul să lupte împotriva infecțiilor. Un neurochirurg a teoretizat că 60% din vină i-ar putea reveni așa-zisului vaccin iar 40% măștii.

Situația e cu atât mai neobișnuită cu cât numărul infecțiilor cerebrale a scăzut dramatic în ultimele decenii datorită avansurilor din medicină și unui mod de viață mai igienic. În rândul adulților, astfel de cazuri apar mai ales în rândul persoanelor imunocompromise și al celor care își administrează droguri intravenos dar la copii infecțiile cerebrale sunt în mod normal foarte rare fiindcă sistemul lor imunitar e mai puternic decât al adulților.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/stir....i/Fetita-de-11-ani-c

Fetiță de 11 ani cu abces cerebral. Numărul infecțiilor intracraniene a crescut de 60 de ori de la implementarea vaccinurilor. Medicii cred că de vină ar putea fi o combinație de mască, seruri experimentale și teste nazale | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Fetiță de 11 ani cu abces cerebral. Numărul infecțiilor intracraniene a crescut de 60 de ori de la implementarea vaccinurilor. Medicii cred că de vină ar putea fi o combinație de mască, seruri experimentale și teste nazale | ActiveNews

O majoretă în vârstă de 11 ani din SUA, spitalizată după ce a acuzat dureri mari de cap, a fost diagnosticată în același timp cu abces cerebral, sin