SI EU SUNT NOVAK DJOKOVIC!

Chapeau bas/ JOS PALARIA, Novak Djokovic si Serbia!

Problemele produse de Novak Djokovic la nivel mondial sunt grave pt "oculta mondiala" , intrucat multi oameni incep sa isi puna intrebari.

Problematica nu trebuie privita din punct de vedere romanesc, întrucât aici, pe meleagurile mioritice, noi, cei care am luat atitudine inca din martie 2020, nu ne-am lasat si am adus la cunostinta publicului si cealaltă parte de adevar.

Trebuie sa intelegeti ca in tari ca Australia, Canada, Austria, Italia si lista continuă, discursurile de tipul celor pe care le am eu, NU EXISTA. SUNT INTERZISE. Sa le faci din Parlament???? NICIODATĂ!

Acolo, poporul are incredere in Guvern, autoritati si crede in buna-credință a lor. Ei nu stiu ce este aceea dictatura , noi de abia am iesit dintr-una extrem de indelungata, care inca isi mai intinde tentaculele mafiote. Noi simțim dictatura, avem in ADN detector de dictatura si destul curaj cat sa reactionam. La fel, sârbii.

Cazul Novak Djokovic a adus in atenția mondiala, ceea ce nu se dorea: EXISTA OAMENI CARE NU SE VACCINEAZA SI NICI NU O VOR FACE! INDIFERENT LA CE VOR TREBUI SA RENUNTE! PENTRU CA SUNT OAMENI CU PRINCIPII, CU CREDINTA IN DUMNEZEU, CU VERTICALITATE SI CU PUTERE DE A DISCERNE INTRE BINE SI RAU, OAMENI CARE SUNT CAPABILI SA HOTĂRASCĂ SINGURI PENTRU EI ÎNȘIȘI, SA ISI ASUME, nu sa lase hotararile personale pe seama politicienilor.

Cazul Novak Djokovic a facut sa existe semne de intrebare in randul celor care dorm, care cred in Guverne ca in DUMNEZEU, ( sa ne fereasca Cel de Sus), de fapt, oricum prin tarile acestea DUMNEZEU este aproape interzis.

Deodata, apare un om care arata lumii intregi ca exista si altfel de oameni, cu aceleași drepturi ca si ceilalți, dar cu opinii si alegeri diferite, care aduc in prim-plan legislatie internaționala care interzice obligativitatea unui act medical sau constrangere la un act medical pt a avea o viata normala. Chiar daca reactia majoritatii acestei tari a fost potrivnica lui Novak, totusi, o mare parte din ei au inceput sa ia contact cu o alta realitate: cea interzisa, si au inceput sa isi puna întrebări.

Mai mult decat atat, actiunea Guvernului Australian a denotat ca in aceasta tara NU EXISTA DEMOCRATIE, NU EXISTA STAT DE DREPT, CA ACOLO S-A INSTAURAT O DICTATURA DE TIP NAZIST. Iar aceasta dictatura se raspandeste la nivel mondial.

De ce au incalcat o decizie judecatoreasca ministri din Australia? PENTRU CĂ POT! Pentru ca justitia nu mai exista decat pt oameni principiali, demni, onorabili.(va aminteste de ceva de pe aici?) Pentru ca Novak, NUMARUL 1 MONDIAL ATP, cel care a castigat de 9 ori Australian Open, AVEA CELE MAI MARI SANSE SA CASTIGE AUSTRALIAN OPEN!

Si atunci, cum puteai tu, oculta mondiala, cea care spui ca fara vaccinare anticovid nu poti trai, ca nu poti sa profesezi fara vaccinare anticovid, sa suporti ca acest mare turneu de tenis sa fie castigat de un NEVACCINAT? Asa ca au eliminat aceasta posibilitate!

Cand vad tot felul de inculti care fac pe jurnalistii sportivi, mai ales, pe la speluncile tv propagandistice ale vaccinarii, ca spun ca oricum Novak nu ar fi castigat ca era obosit, imi vine sa ii trimit la reeducare: de unde stii tu ce poate omul asta? Daca era vaccinat,nu era obosit? Ba mai mult, incultilor,dacă era vaccinat, avea toate sansele sa ii crape inima.

Va mira atitudinea "colegilor " tenismeni? Niste nulitati in educatie, oameni fara de principii, lași si oportuniști, fara pic de curaj si onoare, care nu au stiut cum sa scape de pericolul public nr. 1, cel care statea in calea lor, cel mai de temut adversar! Nu va mai faceti idoli falsi!

Nu pot decat sa spun ca sunt mandra de Novak Djokovic!

Mai mult, atitudinea Guvernului, Președintelui sârb, a poporului sârb este magnifica, demna, onoranta si da palme peste față si ceafa celor din România!

Pentru ca ei l-au aparat pe Novak, ei, o țară mica, dar demna, a stat in picioare in fața unor scelerati, dictatori si nazisti, care au renuntat la Dumnezeu!

Ma bucur din suflet si ma onorează ca o parte din mine are radacini comune cu ale acestui mare luptator!

Novak Djokovic este simbolul mondial al demnitatii, verticalitatii, onoarei, luptei pentru egalitate de sanse, pentru drepturi si libertati cetatenesti, pt eliberarea de sub ocupatia neonazista! Novak a demonstrat ca se poate! Novak a demonstrat ca justitia umana a fost îngropată si ca democratia nu exista in așa-zisele tari evoluate! Evoluate in ce? In incultura si nazism?

Ii mulțumesc acestui MARE LUPTATOR pentru rezistenta, lupta si devotament!
Mulțumesc poporului sarb si conducătorilor lui pentru lectia de patriotism data, pentru demnitate si onoare, lectie servita cu eleganta, mai ales vecinilor lor!

Novak Djokovic este de fapt CÂȘTIGĂTORUL TURNEULUI SI AL INIMILOR NOASTRE!

SI EU SUNT NOVAK DJOKOVIC!

#dianasosoaca #covid19 #plandemie #vaccin

image