PRIMA MARE VICTORIE A POPORULUI DREPTCREDINCIOS: LOCUL DE MUNCĂ NU VA MAI FI RESTRICȚIONAT DE CERTIFICATUL VERDE! FELICITĂRI TUTUROR CARE AȚI FOST ÎN ACEASTĂ LUPTĂ!

Guvernanții au anunțat că dreptul la muncă nu va mai fi condiționat de Certificatul verde, ceea ce însemna instituirea obligativității vaccinării! Dreptul la muncă, un drept dat chiar de Dumnezeu, așa cum a spus ÎPS Teodosie, din învățătura biblică, transmițând un mesaj teribil clasei politice! Vrednic este, ÎPS Teodosie!

Meritul pentru această victorie este al poporului, care a reacționat masiv împotriva acestei nedreptăți, cu care puterea tiranică a amenințat România! Protestul din 21.12.2021 de la Parlament a fost expresia reacției masive la nivelul întregii societăți, iar rețelele sociale au pus o presiune uriașă pe partidele aflate la putere.

Degeaba vine acum Ciolacu să spună că reglementarea ar fi neconstituțională: știa și mai înainte că încalcă Constituția, și n-a renunțat!

PNȚCD s-a aflat în prima linie a contestării restricționării dreptului la muncă prin Certificatul verde, cu toate riscurile asumate!
Felicitări tuturor acelora care au militat neobosit, cu nădejdea în suflet!

Este o victorie cu mult mai mare decât ne putem imagina, în nicio altă țară europeană nu s-a reușit! De aceea să ne gândim mai adânc la Ziua Nașterii Domnului. Steaua minunată călătorește deja, chiar acum, spre Bethleemul ceresc! Să fim cu toții prezenți acolo, cu Magii de la Răsărit, să ne plecăm în fața Pruncului dumnezeiesc!

#covid19

Aurelian Pavelescu