Natural News: Realitatea plasează vaccinurile în categoria unui holocaust.

15.600 de americani vor muri în fiecare săptămână până la Crăciun; iar "decesele prin vaccine” se accelerează, spun medicii independenti.

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) admite acum deschis că 15.600 de americani vor muri în fiecare săptămână până la Crăciun, relateaza publicatia "UK Daily Mail”
.
"De fapt, vaccinurile sunt pandemie. Când oamenilor li se injectează vaccinuri, li se „da” covid. Iar cand mor, se spune că au murit de covid în loc de vaccin”, explica ziarul.

CDC susține că acestea sunt "decese covid”, dar ele sunt de fapt decese prin vaccin. Vaccinurile Covid injectează oamenii cu proteine toxice cu vârf sau cu instrucțiunile ARNm pentru a produce nanoparticule de proteină cu vârf. Aceste particule provoacă leziuni vasculare, neurologice și reproductive pe scară largă. Efectele secundare ale acestor vaccinuri sunt identice cu „simptomele” covid .

"Natural News” a aflat că sistemul de alertă de avertizare timpurie al CDC, care este legat de spitalele din SUA, transmite un număr mare de semnale roșii care indică limita de vârf a unui val de decese în masă printre vaccinați. În panică, CDC și-a pus mașina de propagandă în viteză și a emis anunțuri care au fost preluate de mass-media controlată.

Previziunile viitoare de decese în masă sunt „sumbre”, scrie "Daily Mail”, care consemneaza recunoașterea șocantă că unul dintre „cele mai mari focare” de Omicron din SUA a avut loc printre cei „complet vaccinați:”
Exista temerea că „un val” de Omicron se îndreaptă spre țărmurile SUA. Regatul Unit a înregistrat joi cel mai mare total de cazuri intr-o zi – 78.610, iar 10.000 dintre aceste cazuri sunt confirmate ca Omicron.

Se crede că unul dintre cele mai mari focare din SUA ale variantei Omicron până în prezent este la Universitatea Cornell din Ithaca, New York, unde se crede că aproape toate cele 930 de cazuri din ultima săptămână aparțin acestei variante.

Toate cazurile confirmate de Omicron de la Universitatea Cornell sunt inregistrate la persoane complet vaccinate, iar unele dintre ele au primit și rapel. Până acum nu există niciun caz înregistrat de un american nevaccinat care să moară din cauza Omicron.

Mai degrabă, varianta Omicron - și anterior Delta - par să provoace decesul in randul vaccinaților,datorita faptului că cei vaccinați și-au distrus sistemul imunitar luând vaccinuri și injecții de rapel.

Cele 15.600 de decese pe săptămână despre care spune CDC că se vor inregistra în America până la Crăciun sunt de fapt decese ale persoanelor vaccinate care mor din doua cauze: 1) Sistemul imunitar distrus se ciocnește cu Omicron, 2) Efectele îmbunătățirii dependente de anticorpi cauzate de vaccinuri au ca rezultat o reacție hiperinflamatoare a organismului împotriva infecțiilor simple, cum ar fi gripa sezonieră.

Daca se anticipează că peste 60.000 de americani vor muri pe lună în timpul iernii, înseamnă că putem anticipa ca în jur de 200.000 de americani vor fi uciși de aceste vaccinuri înainte de primăvară.

Acest lucru este înrăutățit și mai mult de deficiențele de vitamina D la nivel național, care apar întotdeauna în timpul iernii, din cauza lipsei de lumină solară și a activității în aer liber (înrăutățită și mai mult de blocaje și carantine).

Deja aproape 400.000 de americani au decedat din cauza vaccinurilor, iar până în aprilie, numarul lor va depăși 600.000.

Prin estimări foarte conservatoare, analistul de pandemie Steve Kirsch apreciaza ca vaccinurile covid au ucis deja cel puțin 388.000 de americani. Cu 60.000 de morți în fiecare lună în sezonul de iarnă, se poate estima în mod foarte prudent că până la sfârșitul iernii 2021/2022, peste 600.000 de americani vor fi uciși de vaccinurile covid.

Acesta este echivalentul a peste zece războaie din Vietnam în c ce privește numărul de victime ale SUA. Sau aproximativ 200 de tragedii din 11 septembrie.

Ea plasează vaccinurile în categoria unui holocaust.

Totuși, presedintele Biden continuă să susțină în mod fals că toți cei care primesc un vaccin vor fi feriți de covid, desi datele arată clar că cei vaccinați sunt cei care mor.

În realitate, subliniaza" Natural News”, Kirsh și alți analiști sunt foarte conservatori cu aceste cifre.”După toate probabilitățile, ne apropiem de un milion de decese din cauza vaccinului în SUA chiar acum și aproape sigur vom depăși un milion de decese până în primăvara lui 2022. Jab-ul este o armă de depopulare, nu un vaccin”.

La nivel global, numărul total de decese prin vaccin va depăși probabil zece milioane de oameni până la jumătatea anului 2022, depasind numărul evreilor uciși de regimul nazist în al doilea război mondial.

"Cu toate acestea, ni se spune să continuăm să luăm vaccinuri, chiar dacă nu funcționează. Însuși faptul că nu funcționează, de fapt, este justificarea care ni se oferă pentru motivul pentru care trebuie să facem injecții de rapel”.

Un studio recent Bombshell descoperă că vaccinurile sunt practic inutile împotriva Omicron
Iar un alt studiu-bombă de la Universitatea Columbia – relatat de "NY Post” – constată că tulpina Omicron este aproape în întregime rezistentă la vaccinurile covid. Acest lucru înseamnă, de fapt, că vaccinurile covid sunt acum absolut inutile și nu oferă niciun fel de protecție. Cu toate acestea, au distrus sistemul imunitar al celor care au luat vaccinurile, lăsându-i vulnerabili la toate celelalte infecții (inclusiv gripa comună).

Tot "NY Post” scrie ca un studiu recent de la Universitatea Columbia afirma că varianta Omicron este „în mod semnificativ rezistentă” la vaccinuri și rapelurile ar putea să nu ajute prea mult, caci Omicron se răspândește și cazurile de COVID-19 cresc la nivel național.

Oamenii de știință își exprimă îngrijorarea în studiu că mutațiile „extensive” ale variantei pot „compromite foarte mult” vaccinul, chiar neutralizându-l.

Autorii studiului avertizeaza chiar că toți anticorpii de la vaccinurile actuale împotriva COVID-19 se pot "învechi” fără avertisment din cauza adaptării virale naturale: „Nu este prea exagerat să credem că acesta [COVID-19] se afla acum la doar o mutație-două distanta de starea de rezistența la anticorpii actuali.”
"Cu alte cuvinte, cei care au luat vaccinuri covid NU au beneficiat cu nimic, dar și-au asumat riscuri uriașe caci în acest proces s-a distrus sistemul imunitar. În plus, ei vor dezvolta acum cancere cu o rată de zece ori mai mare decât cea normală, datorită suprimării componentelor anticancer ale sistemului imunitar (inclusiv mecanismele de refacere a cromozomilor din nucleii celulari).”

În concluzie, scrie "Natural News”, "așa-numitul „vaccin” împotriva covidului este într-adevăr un atac de depopulare. Iar depopularea se accelerează”.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/opin....ii/Natural-News-Real

Natural News: Realitatea plasează vaccinurile în categoria unui holocaust | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

Natural News: Realitatea plasează vaccinurile în categoria unui holocaust | ActiveNews

15.600 de americani vor muri în fiecare săptămână până la Crăciun; iar "decesele prin vaccine” se accelerează, spun medicii independenti.&nbs