Conspirații? Sunteți siguri?

Ar cam fi cazul să vă gândiți mai bine, după ce citiți niște informații de pe site -ul UE (nu SF uri spuse de unul sau altul).

Morți, spitale, teamă instaurată. Și salvarea tuturor: vacc impus, dar nu așa ... simplu, cu hârtie la mână, digitalizată.

Mulți aplaudați frenetic, ați salvat și v-ați salvat. Ați obținut hârtia electronică și vreți să o aibă toți. Numai așa ești cetățean model și arăți că îți pasă de aproapele tău, nu?

Acum faceți o pauză și gândiți!

Încă aveți posibilitatea să gândiți, folosiți-vă mintea cât mai aveți posibilitatea să o faceți.

De ce atâția morți și haos în spitale? S-a făcut ceva în mod real să se preîntâmpine asta? Dacă ați fi sinceri cu voi, cam nu.

S-a susținut numai vacc și hârtia digitală, aia e salvarea voastră. Nu atât vacc (că vedem că nu se pupă cu ce au zis), cât hârtia digitală.

Vă prinserăți cât sunteți de manipulați?
Nu? Bun, să vă mai explic.

Digitalizarea, ura!!!! Ce bine. Stăm acasă rezolvăm tot cu un click. Comoditate, normal.

Și uite ce frumos este prezentat: https://ec.europa.eu/info/stra....tegy/priorities-2019

Identitate digitală, e bine domne, ne scapă de multe drumuri. Să se digitalizeze tot.

Mai luați o pauză de gândire iar. Citiți mai cu atenție.
Digitizat tot, inclusiv tot ce ține de viața voastră privată, inclusiv cardurile bancare.

Ați sesizat? Nu, normal. Vedeți poza pusă de Comisia Europeană pe pagina ei de Facebook.

Sesizarați că e și cardul bancar acolo? Vacc sau nu, cardul tău bancar tot în certificatul ăla digital de identitate UE va fi.

E spre binele tău nu? Normal, că doar îți spune Comisia Europeană că poți să CONTROLEZI cantitatea de date pe care o sharuiești.

Fă iar o pauză, gândește!
CONTROL? Cine poate să controleze totul? Nu ăla de deține sistemul digital? Ești tu ăla? Nu prea. E ”statul”. Păi când se supără statul care controlează sistemul digital, nu îți oprește robinetul de la card? Când te duci să îți iei pâine, pauză! Ai fost cetățean rău și nu te-ai conformat.

Clima, poluarea, rău domne, rău pentru planetă. Să o facem verde! Fără poluare! Știți ce se discută pe la UE? Că să ai o cantitate de CO2 alocată și când o consumi: stai în banca ta! Te plimbași cu mașina, tranvaiul, avionul = o cantitate de CO2. Ti-ai depășit cota de CO2? Stai acasă!
Cum se poate urmări consumul? Cu cardul de identitate digitală, normal.

Astea sunt numai câteva exemple ca să înțelegeți ce aplaudați.

Aaa, să ne ducem puțin mai în urmă, pe la începutul lui 2018: folosirea cipurilor implantate pentru lucrători (pe site ul Parlamentului European e, nu e de la mine: https://www.europarl.europa.eu..../RegData/etudes/STUD

Conspirație? Serios? Păi e oficial pe site-urile lor. Dar dacă te-au manipulat bine că e o simplă conspirație, normal că nu mai gândești.

GÂNDEȘTE CÂT ÎNCĂ MAI POȚI!

Și-acum să revenim: certificatul verde, te prinseși că e tot digital și intră tot în Identitatea Digitală?

Înțelegi acum că nu are treabă nici cu pandemia, nici cu virusul și nici cu starea ta de sănătate sau a altuia?

Înțelegi că ești manipulat și tu aplauzi să se implementeze ceea ce îți va face ție rău?

Certificat de identitate digitală UE (UE Wallet) aia aplauzi și aia susții să se implementeze. Deja se vorbeste de el prin Parlamentul European.
Pe lângă dovada vacc de acum pe care ți-o bagă pe gât manipulându-te și folosindu-se de emoția pe care ți-o generează că îți arată zilnic numai morții și nenorocirile (chiar dacă procentul este extrem de mic per total populație, dar nu îți mai lasă timp să gândești pentru că din oră în oră numai asta vezi și auzi), va trebui să ai multe alte dovezi care se introduc pe parcurs ca să poți să lucrezi și să ai ce mânca.

Nu vei vrea să le accepți și pe alea? Ghinion! Nu vei mai avea cum să te opui. Ai acceptat prima dovadă care ți se impune, ai acceptat implementarea infrastructurii. Ai acceptat și te-ai conformat deja cu privire la tot.

Vă zic demult, NU VĂ MAI LĂSAȚI MANIPULAȚI! Fiți capabili să vedeți dincolo de ziua de mâine, pentru a putea să vedeți la ce puneți umărul să vă faceți voi singuri rău.

Vacc cu dovadă digitală - certificatul verde - este primul criteriu.
Vor urma multe altele, acesta este numai precedentul.

TREZEȘTE-TE ȘI ÎNȚELEGE: ceea ce tu vrei sa îi impui altuia azi, ți se va impune ție cu vârf și îndesat pe viitor și atunci nu mai ai cum să te opui.

DOVADA DIGITALĂ - o accepți , o susții, insiști să i se impună altuia acum?

Insiști să ți se impună ține pe viitor pentru orice.

PS: Solutii inovatoare in pandemie: aplicații naționale, supercalculatoare, sateliți - ce treabă au cu pandemia? (de pe site-ul Comisiei Europene, da?)
Citiți aici: https://ec.europa.eu/info/live....-work-travel-eu/coro

Aici gasiti pe larg de certificatul verde cu sisteme, cu manuale, cu seturi de date (timp sa aveti sa intrai pe toate link urile din fiecare pagina, probabil pe multe nu le-am deschis nici eu. E totul public. Insa, cine sa citeasca?): https://ec.europa.eu/health/ehealth/covid-19_ro
#elenaradu

Identitatea digitală europeană | Comisia Europeană
Favicon 
ec.europa.eu

Identitatea digitală europeană | Comisia Europeană

Identitatea digitală europeană va fi disponibilă pentru toți cei care doresc să se identifice electronic pentru a accesa servicii publice și private...