Art. 152 din insăși Constituția României, stabilește foarte clar care sunt limitele revizuirii Constituției, peste care nu se poate trece, ceea ce ii incurcă foarte tare pe veneticii ăștia, in planurile lor, de transformare a societății in noul-normal proiectat de secta geriatrică a psihopaților de la Davos.
Art. 152 – Limitele revizuirii
(1) Dispoziţiile prezentei Constituţii privind caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român, forma republicană de guvernământ, integritatea teritoriului, independenţa justiţiei, pluralismul politic şi limba oficială nu pot forma obiectul revizuirii.

(2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi făcută dacă are ca rezultat suprimarea drepturilor şi a libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor sau a garanţiilor acestora.

(3) Constituţia nu poate fi revizuită pe durata stării de asediu sau a stării de urgenţă şi nici în timp de război.

In aceleși timp, există o serie de alte articole din Constituție și Legea siguranței naționale care, coroborate cu art. 152 din legea fundamentală, ar trebui să facă din arhitectura instituțională și de siguranță națională a statului o fortăreață inexpugnabilă in fața asaltului furibund al desfăcătorilor de națiuni.Deci peste asta nu se poate trece. Decât cu tancul...

Să vedem cum pot adopta ei o revizuire de Constituție, care suprimă drepturile și libertăţile fundamentale ale cetăţenilor. Sau care atentează la caracterul naţional, independent, unitar şi indivizibil al statului român sau la integritatea teritoriului, dacă ne gândim că unul din punctele de pe agenda federalizării Europei, este regionalizarea (a se citi atomizarea) statelor naționale europene.

Bine... la extrem se poate orice...
Se declară falimentul total al statului (politic, economic, social, instituțional etc.) și am inchis prăvălia. Intrăm ori sub o guvernanță străină ori in dictatură militară sau plonjăm in anarhie totală și de aici scapă cine poate sau iși poate impune primatul forței intr-o societate dezintegrată..

Din perspectiva asta – desigur și a tot mai crescutei tensiuni creată de americani la granița Rusiei, parcă altfel se vede infigerea de către ocupantul militar a unui general activ la conducerea unui guvern de marionete. Și nu orice general, ci insăși șeful Statului Major, deci comandantul militar al Armatei, până in preziua numirii sale ca ministru „civil” al Apărări și de aici p.m. al guvernului României.

Și abia acum se vede, că poate nu intâmplător Johannis a declarat public că România este un „stat eșuat”, ci a fost o mutare calculată, cu intenție, anunțată „partenerilor” externi, de dislocare a fundației statului român....
Petre Caluian

image