Tribunalul din Florența: "Vaccinurile COVID sunt experimentale și modifică ADN-ul!"
Sentință șoc a instanței din Florența împotriva vaccinurilor Covid: „Sunt experimentale și modifică ADN-ul". În plus, judecătorul definește obligația de vaccinare ca fiind „discriminatorie".
Tribunalul din Florența a emis o sentință care contrazice total versiunea oficială despre vaccinuri. Judecătorului Susanna Zanda de la secția civilă a Tribunalului Ordinar din Florența a suspendat prevederea Ordinului Psihologilor din Toscana care interzicea unui medic să își exercite profesia de psiholog pentru că nu era vaccinată. „Suspendarea exercitării profesiei riscă să compromită bunurile primare ale persoanei precum dreptul la întreținere și dreptul la muncă în temeiul art. 4 înțeles ca o expresie a libertății și demnității persoanei, garantată tocmai de libertatea de nevoi", este scris printre premise.
În contestarea obligaţiei de vaccinare , dispoziţia menţionează art. 32 alin.2 din Constituție: „După experiența nazi-fascismului, nu permite ca individul să fie sacrificat pentru un interes colectiv adevărat sau presupus și nici nu permite să fie supus unor teste medicale invazive asupra persoanei, fără consimțământul său liber și informat ". Dar acest lucru nu este de imaginat pentru judecător „ când componentele serurilor și mecanismul de funcționare a acestora este, ca și în speță, acoperite nu numai de secret comercial, ci și, de neînțeles, de „secret militar"" .
Textul prevederii contestă și faptul că până în prezent „componentele serurilor și efectele pe termen mediu și lung nu sunt cunoscute, așa cum au scris chiar producătorii, în timp ce se știe că pe termen scurt au provocat deja mii de decese și evenimente adverse grave ". Judecătorul se adresează, de asemenea , autorităților sanitare din Regiunea Toscana și Consiliului Ordinului Psihologilor din Toscana , deoarece „ nu pot ignora răspândirea infecțiilor, deși 80/90% din populație este vaccinată ".
Mai mult, ei sunt conștienți sau ar trebui să fie, de asemenea, conștienți de „ răspândirea contagiunii între vaccinați cu trei doze, a evenimentelor adverse, inclusiv grave și fatale, la subiecții vaccinați ". În acest sens, sunt citate „ datele publicate chiar de Ministerul Sănătății ". Și mai relevant este pasajul în care vaccinurile sunt denumite „tratamente experimentale de injecție atât de invazive încât să se insinueze în ADN-ul lui, modificându-l într-un mod care ar putea fi ireversibil, cu efecte momentan imprevizibile pentru viața și sănătatea lui ".
Din toate aceste motive se consideră că obligația de vaccinare la muncă "este complet discriminatorie și încalcă regulamentul european nr. 953/2021 autoexecutoriu care interzice discriminarea cetățenilor europeni pe baza statutului de vaccinare ", suspendă prevederea care interzice psihologului să lucreze pentru că nu este vaccinat.
#covid19 #vaccin #plandemie #florenta
https://www.ziuanews.ro/stiri/....tribunalul-din-flore
Crimes à la crise à la crème: Bomba ascunsă în tortul Marii Resetări
Evitați atingerea firului roșu de firul galben. Pericol de explozie. (Manual antitero)
Statele Unite trebuie să împiedice apropierea Rusiei de China. (Doctrina Kissinger)
Administrația Biden a încălcat principiul fundamental care guverna de decenii politica externă americană, definit de Henry Kissinger și denumit „Diplomația Triunghiulară”.
El nu permite ca relațiile dintre China și URSS/Rusia să fie mai bune decât relațiile Statelor Unite cu una dintre aceste puteri.
Altfel zis, Moscova și Beijingul nu trebuie să fie niciodată mai apropiate una de alta decât este Washingtonul de una dintre ele.
Administrația Biden, nu doar că a permis apropierea Rusiei de China: le-a aruncat literalmente una în brațele alteia.
Într-o analiză recentă, Dmitri Trenin, fost ofițer GRU și consilier pentru probleme externe și de securitate al lui Putin, constata că Rusiei nu i-au fost lăsate alternative de orientare geostrategică, tăindu-i-se practic toate punțile cu Occidentul:
„Pentru prima oară în istorie – spune Trenin - Rusia se confruntă cu un Occident unit, de la America de Nord, Uniunea Europeană și Marea Britanie, până la Japonia și Australia… Mai mult, nu mai există aliați în Vest către care Moscova să se mai poată întoarce. Până și state teoretic neutre, ca Finlanda, Suedia, Austria și Elveția, au renunțat la neutralitatea lor… Ruptura politică dintre Rusia și Occident este așadar totală și orice nouă normă a unor relații între ele nu poate apărea decât în urma unui război hibrid care va dura, ani, chiar decenii, de lupte.”
De la instalarea sa la Casa Albă, Joe Biden a continuat retorica belicoasă față de Rusia, adoptată de Partidul Democrat și de mașinăria de propagandă media încă din 2016, pentru a-l răsturna pe Donald Trump.
Din senin, în martie 2021, după nici două luni de mandat, Joe Biden îl numea pe Vladimir Putin „asasin” („killer”).
De aici, până la intenția fățișă de a-l răsturna pe Putin de la putere, din martie 2022, nu a mai fost decât un pas:https:
„Pentru numele lui Dumnezeu, omul acesta (Putin) nu mai trebuie să rămână la putere.”
Invadarea Ucrainei i-a venit ca o mănușă lui Biden. Era pretextul perfect pentru a duce până la capăt mandatul pentru care fusese pus la Casa Albă. Și care era, nici mai mult, nici mai puțin, decât „anihilarea Rusiei”.
Acest obiectiv al administrației Biden a fost deconspirat de Emmanuel Macron.
Potrivit documentarului „În culisele războiului diplomatic al lui Macron”, în timpul unei discuții cu Olaf Scholz și Mario Draghi, în trenul care îi ducea acasă după vizita la Kiev, liderul francez s-a distanțat de mesajul „anglo-saxon” (americano-britanic): „trebuie să anihilăm Rusia, să o slăbim pentru totdeauna”.
*
Nu o să comentez Războiul din Ucraina. Am făcut-o în alte rânduri.
Mă interesează acum doar două aspecte:
1. În ce măsură, după aproape cinci luni de război, în care SUA au sprijinit necondiționat și nelimitat regimul de la Kiev, Washingtonul se află mai aproape de obiectivul său: „aninhilarea Rusiei”;
2. Care sunt efectele războiului asupra ordinii lumii și a civilizației occidentale.
Primul rezultat al faptului că, în loc să păstreze o distanță diplomatică rezonabilă, Washingtonul s-a implicat până în gât în Războiul din Ucraina, folosindu-l ca pe o armă împotriva Moscovei, este crearea unui nou pol planetar de putere cu pondere covârșitoare.
Așa cum se întâmplă și în spațiu, când un astru de mari proporții intră în sfera de atracție a unui alt astru de dimensiuni asemănătoare, efectul nu este coliziunea, ci crearea unui corp ceresc dublu.
Masa și forța sa de atracție ale noului corp se dublează și ele. Cei doi aștri se prind într-o horă în care atrag toate corpurile situate la distanțe colosale.
Neghiobia americană care a împins Rusia și China una în brațele celeilalte a dus nu doar la crearea unei alianțe având forța însumată a celor două (ceea ce ar fi fost deja înspăimântător). A sporit și puterea de atracție a noului pol de putere.
Astfel, BRICS, a cărui integrare băltea de ani buni, s-a transformat în doar câteva luni într-o alternativă reală la G7, prin efectul coagulant al alianței Rusia-China.
Mai mult, noua atractivitate a BRICS face ca și alte țări cu potențial economic important să își manifeste intenția de a adera: Iranul, Argentina, Venezuela, Arabia Saudită.
(După cum se vede, majoritatea resurselor energetice convenționale pare să se grupeze în tabăra opusă Occidentului.)
Alt efect al coagulării polului de putere Rusia-China este reactivarea multora dintre dictatorii și liderii autoritari din lumea întreagă.
Acțiunile unora ca Maduro, Khamenei, bin Salman, Diaz-Canel, Ramaphosa, Lukașenko au crescut considerabil. Acești indivizi au ajuns curtați și flatarisiți de cancelarii care până acum îi tratau cu disprețul bogatului față de ruda ruptă în fund de la țară.
Mai mult, în urmă cu o săptămână, Vladimir Putin declara că sancțiunile occidentale grăbesc „procesul de unificare” dintre Rusia și Belarus.
În loc să slăbească, Rusia se umflă. Cu partea cea mai bogată din Ucraina și cu Belarusul, Putin e pe cale să-și refacă o mică Uniune Sovietică.
Nici din punct de vedere economic, Rusia nu stă prea prost.
JP Morgan constata zilele trecute că rezistența pe care Rusia o demonstrează în fața sancțiunilor occidentale depășește toate așteptările.
În ciuda eforturilor mașinii de război și a pierderilor provocate de sancțiuni (inclusiv confiscarea de bunuri și rezerve valutare) și de exodul companiilor străine, scăderea PIB-ului Rusiei va fi de numai 3,5% în 2022.
Mai mult, spune JP Morgan, atât sectorul manufacturier cât și cel al consumului economiei ruse par să se fi stabilizat după șocul inițial.
Rubla rusească este moneda cel mai bine cotată din lume.
Iar rușii au început să vândă pe ruble, în loc de dolari sau euro, nu doar gazele, ci și alte produse esențiale. Materii prime și alimente.
La rândul său, yuanul chinezesc se întărește și el pe piața financiară.
Lumea începe să fugă de dolar și de SWIFT (sistemul electronic de tranzacționare interbancară), după ce Federal Reserve a înghețat rezervele de dolari ale Rusiei. Și alte țări se tem că ar putea avea aceeași soartă.
În schimb, în mesajul adresat participanților la reuniunea BRICS 2022, Putin aanunțat crearea unei monede comune a BRICS și a unui sistem alternativ la SWIFT.
*
După cum se vede, operațiunea „anihilarea Rusiei” nu stă pe roze.
Mai mult, sancțiunile se întorc împotriva celor care le-au dictat.
Potrivit unui raport recent dat publicității de Goldman Sachs, șansele ca Occidentul să intre el în recesiune anul viitor sunt după cum urmează: 30% pentru Statele Unite, 40% pentru Zona Euro, 45% pentru Marea Britanie.
Dar aceste cifre pot fi aruncate oricând în aer de evenimente imprevizibile.
De pildă, potrivit JP Morgan, prețul petrolului poate ajunge la 380 de dolari pe baril, dacă Rusia decide să nu mai stea pasivă în fața sancțiunilor occidentale și trece la represalii. Adică reduce producția.
Prețul petrolului poate fi o armă importantă a lui Putin împotriva lui Biden. Americanii, aflați cu patru luni înaintea unor alegeri cruciale, sunt și așa în pragul exploziei sociale față de prețurile nemaivăzute de ei ale benzinei la pompă.
O altă armă împotriva lui Biden este propria sa neghiobie.
Luna trecută, în încercarea disperată (și nereușită) de a coborî prețurile la pompă, Biden a vândut din rezerva națională de urgență peste cinci milioane de barili de petrol.
Petrolul american, informează Reuters, a ajuns din rezerva federală în Europa, dar și în India și China. Adică în țări BRICS, care oricum cumpărau petrol ieftin din Rusia.
În schimb, Statele Unite, care stau pe o mare de petrol, ar putea cu ușurință să își sporească producția proprie, fapt care ar reduce aproape instantaneu prețurile interne și internaționale.
Și ar provoca pierderi substanțiale Rusiei.
Dar Biden nu face asta, pentru că și-ar călca în picioare „principiile verzi”.
Mai mult, același Biden se pregătește să anuleze măririle de taxe și tarife vamale impuse de Trump Chinei, care au redus o vreme dezechilibrul balanței comerciale dintre cele două țări.
Deschizând din nou larg porțile Americii în fața invaziei de produse chinezești, Biden dă o lovitură teribilă propriei economii simultan cu o mână de ajutor celui mai mare aliat al celui mai mare dușman al său. Cel pe care, chipurile, vrea să-l „anihileze”.
*
Cine pe cine anihilează?
Încă de la summit-ul NATO din martie, Joe Biden anunța foamete în SUA și în UE, explicând că sancțiunile costă scump pe toată lumea: sancționatori și sancționați.
Straniu este că Foametea provocată de sancțiuni este „ajutată” de o serie de evenimente misterioase. Cum ar fi sutele de incendii și alte accidente asemănătoare la fabricile de alimente din Statele Unite și din alte părți ale lumii.
Sau incendiile care mistuie lanurile de grâu din România.
Sauînchiderea fermelor din Olanda.
Ca și cum cineva ar ține cu tot dinadinsul să ne vadă cât mai repede mâncând gândaci și viermi în loc de fleici și vrăbioare.
Între timp, la orizont rânjesc și colții altor crize:
- sărăcia - din cauza inflației galopante care taie de la o lună la alta hălci întregi din veniturile oamenilor;
- criza energetică – în Polonia și Lituania cetățenii au fost îndemnați să adune vreascuri din pădure pentru a se încălzi și găti, în vreme ce Germania, stindardul UE și cea mai puternică economie europeană, își încurajează cetățenii să se spele mai puțin
- penuriile generale – distrugerea lanțurilor mondiale de aprovizionare afectează aprovizionarea cu mărfuri dintre cele mai diverse – de la lapte praf și tampoane la cipuri
- criza economică – sincopele în aprovizionare și explozia prețurilor la energie vor afecta toate domeniile economiei, provocând șomaj și recesiune la niveluri dramatice.
Ceea ce trăim noi acum, în bună măsură provocat în mod artificial de exacerbarea unei banale boli virale și de un război peste care se toarnă inept gaz peste foc, este mama tuturor crizelor. O criză multiplă în straturi suprapuse.
Un tort mai distrugător decât o bombă atomică. Crimes à la crise à la crème.
*
Un consilier al lui Joe Biden, care într-o emisiune a fost întrebat ce le spune americanilor nevoiți să plătească 5 dolari pe galonul de benzină (totuși, mai puțin de jumătate din prețul plătit de români), a răspuns:
„Este vorba despre viitorul Ordinii Liberale a Lumii și trebuie să rămânem fermi pe poziție.”
Deci asta era! Cum ar zice Petre Roman, „ei s-au demascat”.
Nici gând de eliberarea Ucrainei. Nici vorbă despre suveranitate și independență națională. Nici pomeneală despre dreptul unui popor de a-și decide singur soarta.
E vorba doar de ideologie și interese. „Anihilarea Rusiei” este un pretext. Cum a fost înainte (și va mai fi) COVID-ul. Și toate celelalte crize și pandemii care vor fi aduse pe capul nostru.
„Viitorul Ordinii Liberale a Lumii” trebuie plătit scump, pentru că oamenii nu îl acceptă de bunăvoie. Și atunci, trebuie să sufere. Rezistența trebuie să le fie distrusă puțin câte puțin. Criză cu criză. Oscior cu oscior. Încheietură cu încheietură. Ca la Jilava, Gherla, Aiud sau Pitești.
Acum ne-am lămurit. „Firul roșu” lipit de „firul galben”, Rusia împinsă în brațele Chinei, nu este eroarea unui artificier senil.
Este o sinucidere ritualică a Occidentului. O auto-detonare devastatoare, pusă la cale de Preoții Marii Resetări, care să creeze terenul viran pentru Noua Ordine.
#nom
https://www.activenews.ro/opin....ii/Crimes-%C3%A0-la-
Corneliu Vlad: Sfârșitul istoriei? Dimpotrivă. Deglobalizare. Două mari tabere vrăjmașe se pregătesc de o mare confruntare planetară
Gafa geopolitică memorabilă a sfârșitului de secol XX a comis-o politologul american Francis Fukuyama, în titlul faimoasei sale cărți publicată în 1992, adică exact în urma cu 30 de ani. "Sfârșitul istoriei", a exclamat atunci ditamai fostul sfetnic de taina al catorva presedinti ai SUA.
Fukuyama era pesemne euforizat de dispariția blocului politico-militar condus de Moscova, de dezmembrarea URSS și de tot mai problematicul sfârșit al războiului rece si prevedea dispariția claselor sociale, a războaielor, a statelor unitare, a conceptului de naționalitate. Pe planetă se va instaura atotputernicia democrației liberale și a pieței libere. Orice alt tip de guvernare va deveni improbabil.
Profeția lui Isaia părea să se împlinească: "Lupul vă locui împreună cu mielul, leopardul se va culca alături de ied, vițelul, puiul de leu și vițelul îngrășat vor fi împreună, iar un copil mic îi va conduce. Vaca și ursoaica vor paște împreună, puii lor vor sta culcați la un loc, iar leul va mânca paie ca boul. Sugarul se va juca lângă gaura cobrei, iar copilul înțărcat își va băga mâna în cuibul viperei. Ei nu vor face rău și nu vor distruge nimic pe tot muntele Meu cel sfânt, pentru că pământul va fi plin de cunoștința Domnului, așa cum apele acoperă adâncul mării.”
Și, azi mai putem adăuga: nu vor mai fi confruntări de tip Est-Vest, comunism-capitalism, suveranism-globalism, conservatorism-progresism, ci mai degrabă o "uniformizare".
Numai că la trei decenii după această proiecție de viitor mirific al omenirii, lucrurile stau exact pe dos.
Războiul rece nu s-a încheiat ori s-a prelungit într-altul mai imprevizibil, așadar mai periculos.
Țările din Tratatul de la Varșovia intră galopant în fostul bloc rival al NATO.
Estul și Vestul rămân înclestate în confruntare prin spațiul euroasiatic versus cel euroatlantic.
În țările foste comuniste se face procesul (simbolic) al comunismului, dar în universitățile americane sunt catedre de Marxism și un șef al UE dezvelește un bust al lui Marx.
Fukuyama insista pe marșul triumfal al democrației în lume și remarca rapiditatea cu care tot mai multe guverne de pretutindeni tind să adopte formula democrației liberale ca tip de conducere statală.
Iar politologii de astăzi, dar și oamenii politici, și din Vest, și din Est, prevăd instaurarea unor regimuri și practici autoritare nu doar în fostele state cu regimuri comuniste și în statele din fosta "lume a treia”, ci și în statele occidentale, cu democrații de vechime istorică.
Oricum, eșichierul geopolitic planetar a fost răsturnat iar piesele se reașează pe tablă alandala. Sau cu un anume schepsis?
În noua dezordine mondială se profilează tot două tabere, chiar dacă nu la fel de tranșant conturate ca în timpul războiul rece imediat postbelic.
Solidarizarea și acțiunile fiecăreia dintre ele sunt însă deficitare. Aliații sunt mânați de interese proprii și adesea diferite sau chiar opuse. Sunt mai degrabă "împotriva” cuiva sau a ceva, decât "pentru” ceva și sunt mânate de considerente conjuncturale.
Nici tabăra instituțiilor occidentale, grupate în NATO, UE, Parteneriatul Pacificului Albastru nou creat etc., nici cea în a cărei componență intră Organizația pentru Cooperare de la Shanghai (OCS) , BRICS, Uniunea Economica Euroasiatica etc. nu au coerența de bloc a NATO și Tratatului de la Varșovia/CAER din timpul războiului rece. Le ține impreună opoziția față de un competitor/rival/inamic comun și mai puțin de un proiect comun.
Criza ucraineană extinde "fără limite” relațiile ruso-chineze. Iar săptămânalul "Newsweek” scrie că "În Est, blocurile axate pe economie și securitate conduse de Beijing și Moscova caută să-și atragă noi membri, inclusiv Iranul și Arabia Saudită, doi rivali influenți din Orientul Mijlociu al căror interes de a susține cooperarea pe acest nou front ar putea avea un impact semnificativ asupra echilibrului geopolitic global”.
În jurul celor două superputeri nonooccidentale se structurează în principal două constructuri interstatale: OCS și BRICS. OCS, este o coaliție politică, economică și militară, în care intră China, Rusia, Kazahstan, Kârgâzstan și Tadjikistan, India și Pakistan, iar BRICS cuprinde puteri economice emergente - Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud.
„BRICS și OCS împărtășesc o calitate ideologică importantă: ambele sunt concentrate pe multipolaritate, spune politologul Matthew Neapole, colaborator la Institutul Macdonald-Laurier din Canada. „Amândoua încearcă să acționeze ca multiplicatori de forță pentru impulsul catre multipolaritate, prin alternative (adică, în valută sau bancar). Ar putea, teoretic, să faciliteze legăturile economice și să ocupe golurile create de sancțiunile impuse Rusiei de instituțiile americane”.
Iranul a anunțat că va încerca și el să se alăture BRICS. Și Arabia Saudită a luat în considerare aderarea la BRICS, după ce, alături de Argentina, Egipt, Indonezia, Kazahstan, Nigeria, Senegal, Tailanda și Emiratele Arabe Unite, a participat la o discuție „BRICS+”, la invitația Chinei.
În cealaltă tabără, "conflictul din Ucraina a demonstrat că în relațiile țărilor Alianței Nord-Atlantice cu Rusia nu există unitate de poziții”, scrie publicația britanică "The Sunday Times”, care vede statele membre NATO în trei grupuri.
În primul s-au regrupat ”ulii”, unde pot fi incluse țări care au graniță cu Rusia, în special Polonia. Ei vor ca Alianța să adopte toate măsurile posibile pentru ca Ucraina să recâștige controlul asupra Donbassului și Crimeii, ”dar și să creeze condiții pentru schimbarea puterii în Rusia”.
Grupul "porumbeilor” vrea încetarea focului în Ucraina și admite concesii făcute Rusiei (Crimeea și Donbassul), dar cu revenire la granițele de dinaintea operațiunii speciale.
Și mai sunt "struții”, adică statele care nu prea dau atenție conflictului din Ucraina. De exemplu, țările din sudul Europei: susțin documentele adoptate de Alianță, dar nu sunt prea interesate de situația creată.
Globalizare sau deglobalizare?
https://www.activenews.ro/exte....rne/Corneliu-Vlad-Sf
Rocket League has surprised PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S, PC, and Nintendo Switch players with new NFL content. Unfortunately, the NFL content is restrained to just beauty items, and it is not free.
https://www.lolga.com/
Cristian Niculescu: UN ASASINAT ABE RANT
Ați aflat sigur despre asasinarea fostului premier japonez Shinzo Abe, sub un pretext religios bizar, invocat de criminal.
Este premierul cu care Japonia a petrecut primele 6 luni de pandileală. În acest timp a refuzat să aplice restricții precum cele impuse în țările speriate de carcalac.
A refuzat carantina și a respins instaurarea stării de alertă, la care Abe a cedat doar în urma unor presiuni imense din partea propriului partid.
A testat populația doar în cazurile cu simptome clare.
A lăsat libere discuțiile publice despre tratarea carcalacului cu medicamente.
Doctorul japonez Satoshi Ōmura este inventatorul ivermectinei. Încă din mandatul lui Abe medicii japonezi au propus și apoi aplicat cu succes medicația cu ivermectină.
A lăsat oamenii să circule și economia deschisă.
Japonia a fost total diferită în politicile anticarcalac, față de lumea crizată.
N-a urmat indicațiile prețioase ale OMS. Datorită și disciplinei populației, Japoniei i-a ieșit.
În luna mai 2020, Shinzo Abe anunța victoria modelului japonez și ridica starea de urgență, după doar 7 (șapte) săptămâni. Un exemplu foarte, foarte prost pentru promotorii pandilelii planetare.
În 28 August 2020 premierul a anunțat brusc că se retrage, din motive de sănătate. Dar a rămas președintele partidului de guvernare, până în octombrie 2021. După ce Abe a renunțat la șefia guvernului, Japonia a continuat să facă opinie separată, inclusiv după apariția injecțiilor.
A interzis transfuziile de sânge de la capsați. Medicii au continuat să vorbească public protratament și anticapsare. În Japonia nu există medici conspiraționiști, breasla discută public și liber pro și contra chestiunilor de pandileală.
În 8 iulie 2022 un asasin izolat l-a împușcat mortal pe Shinzo Abe, aparent dintr-o răzbunare personală: mama sa falimentase din cauza unei donații făcute unei biserici promovate de fostul premier.
Toți liderii lumii care s-au conformat exemplar dictaturii sanitare sunt bine-merci. Din contră, cine a cârtit și-a pierdut puterea și chiar viața. Pe Trump l-au făcut la voturi în alegeri, Magufuli al Tanzaniei a murit suspect, Lukașenko din Belarus e băgat în găleată cu inamicul public Putin, Modi al Indiei pățește necaz după necaz economic, în Egiptul lui El Sisi rechini iviți din senin s-au apucat de măcelărit turiști, brazilianul Bolsonaro e anchetat pentru zădărnicirea combaterii pandilelii și nici Obrador din Mexic nu se simte prea bine. Toți ăștia sunt lideri conspiraționiști, categorie în care îl bag și pe Shinzo Abe.
#japonia #shinzoabe
https://www.activenews.ro/opin....ii/Cristian-Niculesc
Unlike many other thermoplastics, polycarbonate can undergo large plastic deformations without cracking or breaking. Thus, it can not only be thermoformed but also processed and formed at room or slightly elevated temperatures using standard forming equipment.http://www.teseidg.com/omay-pc....-film/other-industri
Unlike many other thermoplastics, polycarbonate can undergo large plastic deformations without cracking or breaking. Thus, it can not only be thermoformed but also processed and formed at room or slightly elevated temperatures using standard forming equipment.http://www.teseidg.com/omay-pc....-film/other-industri
http://www.pvcpetsheet.com/pet....-film-sheet/matt-rig is among those plastics which are an important part of your everyday life. You find the polymer used in packaging, fabrics, films to molded parts for automotive, electronics and many more. For all the applications demanding lightweight and impact-resistant material, PET is of your choice. Also do not forget, PET is one of the most recycled thermoplastics as well.
http://www.pvcpetsheet.com/pet....-film-sheet/matt-rig is among those plastics which are an important part of your everyday life. You find the polymer used in packaging, fabrics, films to molded parts for automotive, electronics and many more. For all the applications demanding lightweight and impact-resistant material, PET is of your choice. Also do not forget, PET is one of the most recycled thermoplastics as well.