Bombă medicală. Un cercetător acuză: Vaccinul Pfizer atacă sângele uman creând cheaguri vizibile la microscop

Ce se întâmplă cu globulele roșii la contactul cu serul Pfizer/BioNTech - Comirnaty

La sfârșitul anului 2020, înainte chiar ca vaccinul Pfizer să fie lansat, oameni de știință și experți de top din întreaga lume au avertizat că serurile Covid de la Pfizer și Moderna prezintă un risc extrem de ridicat de a provoca cheaguri de sânge, miocardită și alte probleme cardiovasculare, scrie InfoWars.

Un an mai târziu, Pfizer și Moderna au fost obligate să emită avertizări care confirmă faptul că vaccinurile lor controversate pe bază de ARNm pot provoca, într-adevăr, o listă lungă de probleme, care nu se limitează doar la sistemul cardiovascular.

Recent, cercetătorul științific Dr. Richard Fleming, în colaborare cu Dr. Kevin W. McCairn, a testat, in vitro, vaccinul Covid-19 de la Pfizer pe probe proaspete de sânge uman și a făcut o serie de descoperiri șocante, care confirmă constatările comunității medicale.
 
Ce se întâmplă cu globulele roșii la contactul cu serul Pfizer/BioNTech - Comirnaty?
 
După ce s-a adăugat ser Covid de la Pfizer în probele de sânge, s-a observat cum globulele roșii au început să se subțieze, iar culoarea roșie a început să își piardă tot mai mult din intensitate - culoarea roșie fiind un indicator al oxigenului și hemoglobinei. Apoi, celulele au început să plutească împreună și să se aglomereze, indicând fie o pierdere de oxigen, fie o scădere a hemoglobinei. Toate acestea s-au petrecut în decurs de 1-2 minute.

Urmăriți succesiunea de imagini de mai jos, pentru a vedea ce au observat cercetătorii la microscop - capturi din prezentarea Dr. Richard Fleming.

Așa se văd globulele roșii la microscop în mod obișnuit:

 

Așa se văd globulele roșii când se introduce în sânge soluție salină sterilă - se observă culoarea roșie vibrantă, un indicator al capacității normale de a transporta oxigen: 


Așa arată globulele roșii după adăugarea serului Pfizer - se observă subțierea și aglomerarea lor: Se observă scăderea în intensitate a culorii roșii:


Imagine mărită de 40 de ori - s
e observă o decolorare puternică a zonelor afectate de vaccinul Pfizer: 


Nu în ultimul rând, s-a observat o contaminare semnificativă a serului Pfizer cu reziduuri.

 

CONCLUZII

Concluzia cercetătorului este că după injectarea vaccinului Pfizer, globulele roșii din sânge vor avea o capacitate semnificativ mai redusă de a transporta oxigenul - atât de necesar vieții - de la plămâni în organism.
 
Examinarea la microscop a globulelor roșii expuse la serul Covid dezvoltat de Pfizer-BioNTech a relevat următoarele:

   - Desaturarea oxigenului din globulele roșii;
   - Inițierea aglomerării/coagulării inflamator-trombotice

 

sursa: ActiveNews.ro


Papa Nicolau

1 Blog posts

Comments