„Vaccinul COVID reprezintă o AMENINȚARE mai mare pentru sănătatea și pregătirea militară a soldaților decât VIRUSUL însuși!”

Locotenent colonelul Theresa Long, medic în armata SUA, a relatat despre o multitudine de efecte adverse grave ale vaccinurilor asupra soldaților, precum și despre campania de intimidare pentru a-i forța pe militari să se lase vaccinați.

Lt.col. Theresa Long este un important medic, specialistă în medicina aerospațială, care a depus mărturie despre reacțiile adverse ale vaccinurilor în fața unei comisii de experți, într-o audiere organizată de senatorul Republican de Wisconsin Ron Johnson, în data de 2 noiembrie, la Washigton D.C., scrie LifeSiteNews.

Dr. Long a avertizat în repetate rânduri în legătură cu riscurile efectelor adverse reprezentate de vaccinurile ARNm, iar în septembrie a depus o depoziție sub prestare de jurământ împotriva măsurii obligativității vaccinării, impuse de administrația Biden.

La audierea din 2 noiembrie, care a durat 15 minute, dr. Long a relatat despre efectele adverse ale vaccinurilor cu care s-a confruntat în activitatea sa și a denunțat eforturile armatei americane de a le ascunde.

„Cred că vaccinul COVID reprezintă o mai mare amenințare pentru sănătatea și pregătirea militară a soldaților decât virusul însuși”, a declarat ea în fața comisiei.

Long și-a început mărturia prin a denunța presiunile la care au fost supuși soldații pentru a se vaccina, fiind amenințați că altfel li se retrage dreptul de a purta uniformă.

Dr. Long a condamnat această practică din armata SUA și a explicat că, pentru un militar, interzicerea dreptului de a mai purta uniformă echivalează cu o înfrângere pe câmpul de luptă și cu dezonoarea.

„Peste 200.000 de militari americani au refuzat vaccinul, însă armata merge mai departe, fără a se preocupa de daunele provocate stării de pregătire morală și militară”, a spus Long.

„Nu am pierdut niciodată 200.000 de soldați pe câmpul de luptă în doar câteva luni.”

În luna mai, Long a participat la un curs de „leadership” în medicină preventivă, organizat de US Army, ocazie cu care le-a prezentat înalților comandanți prezenți îngrijorările sale în legătură cu maniera precipitată în care vaccinurile au fost testate și apoi impuse soldaților.

„Am sărit peste doi ani de teste ale fazei a doua și peste trei ani de teste ale fazei a treia, nu am pierdut decât 12 soldați din serviciul activ din cauza COVID, și cu toate acestea vom risca sănătatea întregii forțe combatante cu un vaccin despre a cărui siguranță nu avem decât două luni de date?”, a întrebat dr. Long.

Răspunsul conducerii a fost: „Ai al dracu' de multă dreptate, colonele, de aceea le vei cere să se vaccineze la cât de mulți soldați poți, astfel încât să dispunem de suficient de multe date pentru a stabili dacă vaccinul este sigur”.

Long a fost șocată că conducerea armatei îi folosește pe soldați pe post de cobai.

„Soldații noștri reprezintă o avuție națională”, a declarat ea.

„Au privit gloanțele în față, au fost aruncați în aer de mine și bombe, au îndurat războaie nemiloase și prelungite, ratând nașterea copiilor lor. Au îndurat totul fără să cârtească, indiferent de sacrificii. Au făcut-o, indiferent de partidul politic sau de discursul public. Aceștia sunt războinici, nu șobolani de laborator!”

Apoi Long a relatat primul caz de efect advers cu care s-a confruntat. Acesta a survenit chiar la începutul vaccinării, când una dintre colegele ei, dornică să-și protejeze de COVID părinții vârstnici, s-a vaccinat. Curând, a resimțit febră, dureri acute și o pierdere totală a capacității de a-și mișca brațul pentru timp de o săptămână.

„Aceasta a fost prima dată când m-am uitat în sistemul de raportare a efectelor adverse ale vaccinurilor (VAERS) pentru a vedea dacă simptomele ei erau obișnuite”, a povestit Long.

„Ce am citit m-a oripilat”, a continuat medicul.

„Am descoperit că, în numai câteva luni de la începutul campaniei de vaccinare, VAERS a înregistrase deja mai multe decese provocate de toate vaccinurile luate la un loc, decât în oricare an din ultimul deceniu.”

Ulterior, Long a mers la Fort Benning, o bază militară de la frontiera dintre Alabama și Georgia. Acolo, a înregistrat mărturiile soldaților, care i-au spus că asupra lor s-au exercitat presiuni pentru a se vaccina.

„Am întâlnit numeroși soldați care mi-au relatat despre amenințările, coerciția și intimidarea la care erau supuși pentru a accepta să se vaccineze, în perioada în care vaccinul se afla încă sub autorizare de urgență”, și-a amintit ea, explicând că acest lucru „violează etica medicală, în special codul de la Nürnberg”.

Mult mai târziu, s-a informat în legătură cu efectele adverse și a fost șocată să afle că nu a existat nici o monitorizare a acestora.

„Când am trimis un e-mail Comandamentului de Sănătate Publică al Armatei și i-am adresat întrebări în legătură cu efectele adverse, epidemiologul mi-a răspuns prin e-mail spunându-mi că ei nu urmăresc și nu monitorizează efectele adverse.”

Medicul american s-a referit apoi la campania asemănătoare uneia de marketing și publicitate pentru promovarea vaccinării în rândurile angajaților militari sanitari.

„Am primit un e-mail care încuraja personalul sanitar militar să se vaccineze: «puneți-vă un autocolant pe uniformă și afișați-l pe rețelele sociale cu haștagul VACCINUL E SIGUR sau cu haștagul VACCINAȚI-VĂ!»”, a relatat Long.

„Acest lucru m-a deranjat, deoarece mi se părea că profesioniștii din sănătate erau folosiți ca niște agenți de marketing ai companiilor farmaceutice”, a adăugat ea, precizând că o astfel de campanie contravine flagrant reglementărilor Departamentului Apărării (DOD).

„Mulți ar putea să spună că nu este decât de un mesaj util de sănătate publică, însă eu spun că este vorba de o încălcare a (regulamentului) DOD I, care interzice publicitatea pentru un produs civil.”

Long a spus și că scopul companiilor farmaceutice este de a face profit.

„Da, aceste vaccinuri sunt un produs comercial! Companiile farmaceutice nu sunt organizații caritabile, se află pe piață pentru a face profit, și asta și fac.”

Long a povestit și despre un al doilea caz de efecte adverse în luna mai, când s-a întâlnit cu o tânără care se antrena pentru școala de soldați de elită.

„Era tot ce ne-am fi putut dori de la o femeie războinică”, și-a amintit Long.

Tânăra i-a mărturisit doctoriței că este singura din clasa ei care nu s-a vaccinat, deoarece era îngrijorată de efectele adverse ale vaccinurilor asupra fertilității sale.

Ea i-a relatat și despre hărțuirea și intimidările la care soldații sunt supuși pentru a se vaccina. În cele din urmă, a cedat presiunilor și s-a vaccinat.

Ulterior a contactat-o pe Long pentru a-i spune că efectele adverse au împiedicat-o să își încheie cursurile.

La finalul mărturiei sale, Long a relatat cazul a trei piloți, pe care a fost obligată să-i rețină la sol din cauza efectelor adverse ale vaccinurilor.

Doi dintre ei sufereau de pericardită și miocardită, iar al treilea avea simptome similare pilotului agricol Cody Flint, diagnosticat cu Fistula Perilimfatică, și care a depus mărturie în acea zi.

Long a criticat cu asprime faptul că campania de vaccinare nu este întreruptă în ciuda riscurilor de miocardită la tineri.

„În iunie 2021, CDC a anunțat că organizează o întrunire de urgență pentru a discuta numărul de cazuri neașteptat de mare de miocardite la cei cu vârste între 16 și 24 de ani. În ciuda acestui anunț, armata nici măcar nu și-a întrerupt activitatea de vaccinare. De ce?”

Ea a afirmat că toate apelurile sale de a obține de la soldați un consimțământ în deplină cunoștință de cauză înainte de vaccinare au fost ignorate sistematic.

„Am făcut numeroase demersuri pentru a-i determina pe comandanții medicali să îi informeze măcar pe soldați în legătură cu riscurile. Conducerea a ignorat îngrijorările mele.”

De asemenea, Long a mai relatat că ea însăși a fost victima cenzurii, atunci când și-a informat superiorii că a imobilizat la sol trei piloți cu efecte adverse grave după vaccinare.

„După ce i-am raportat comandantului îngrijorările mele că în acea dimineață a trebuit să imobilizez la sol cei trei piloți, în ziua următoare lista cu pacienții mei a fost anulată, dosarele mi-au fost luate pentru examinare și am fost anunțată că nu voi mai avea dreptul de a examina pacienți în stare acută, ci numai piloți în bună stare fizică, gata de zbor.”

Long și-a încheiat mărturia subliniind importanța „disidentului onest”, adică a persoanei care are o opinie contrară „pentru a împiedica gândirea de turmă”.

„Pacienții au dreptul la o a doua opinie în legătură cu îngrijirea medicală care li se acordă. Ce se întâmplă însă atunci când birocrații impun să nu existe nici o opinie disidentă?”

Apoi, dr. Long a comparat companiile farmaceutice cu niște piloți care nu întrunesc condițiile pentru a pilota, iar pe americani cu pasagerii din avioanele lor:

„Erorile medicale ucid zilnic echivalentul a trei avioane Boeing 747 complet pline cu pasageri, Medicina nu este perfectă. Medicii nu sunt perfecți. Acest vaccin nu este perfect. Și cu toate acestea îi obligăm pe toți americanii să se suie la bordul unui singur avion, pilotat de birocrați și administratori care nu au capacitatea de a pilota avionul.”

„Toți aceștia ar trebui să fie imobilizați la sol.”

VIDEO in articol: https://www.activenews.ro/covi....d-dezvaluiri-covid/%

„Vaccinul COVID reprezintă o AMENINȚARE mai mare pentru sănătatea și pregătirea militară a soldaților decât VIRUSUL însuși!” - VIDEO | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

„Vaccinul COVID reprezintă o AMENINȚARE mai mare pentru sănătatea și pregătirea militară a soldaților decât VIRUSUL însuși!” - VIDEO | ActiveNews

Locotenent colonelul Theresa Long, medic în armata SUA, a relatat despre o multitudine de efecte adverse grave ale vaccinurilor asupra soldaților, pre