Ooooo, Canada, țară cu guvernanți cretini! Ce ai fost și ce ajuns, draga mea Canada!

Astăzi, noi canadienii sărbătorim Ziua Recunoștinței, adică, cum fac eu mișto, ziua curcanului! De obicei, această zi se sărbătorește în familie, cu prietenii, cu toți cei dragi alături! Asta în vremuri normale, în vremurile marca guvid, se trezesc niște imbecili de "specialiști" să mănânce, în loc de curcan, niște rahat, că, doar pentru asta sunt plătiți.
Lumeee, lumeee, madam fas, mare specialistă din cadrul serviciului de "sănătate" publică din provincia Ontario, ne sugerează să mâncăm curcanul afară, pe șanț, dacă în familie sunt copii nefascinati, să le cerem musafirilor proba de "imunizare", a se citi cretinizare, să purtăm mască în casă, dacă toată lumea este fascinată și un oaspete nu este fascinat! A uitat, idioata asta de "mare" "specialistă" să ne spună să purtăm mască și mănuși, când tăiem curcanul, să folosim dezinfectant la cuțite, furculițe, chiar și pe curcan să dăm, ca nu cumva vreun guvid mai periculos să sară din curul bietei păsări, să purtăm neapărat mască atunci când ne ghiftuim cu zburătoarea, ca nu cumva, atunci când deschidem gura să sară guvidul și să ne bage în boală, în ATI, și alte mizerii, marca plandemia, isteria și regia. De asemenea, pentru o maximă protecție, masca trebuie purtata chiar și atunci când unii vor dori ca, după o cină copioasă, să facă o partidă de amor sănătoasă! Mult mai sănătoasă decât înțeparea cu jdemii de grămăjoare "superbe"! Deh, maică, nici sexul nu mai este ce-a fost! Mama lui de virus "periculos", dacă intră pe vreo gaură, din alea neprotejate de sfânta mască?
As vrea să pot să fiu invizibilă, să mă duc din casă în casă să vad câți tâmpiți respectă imbecilitățile astea de "măsuri"! Bine, sunt mulți cotcodaci și pe la noi care se închină în fața "specialiștilor" a morfinelor din linia întâi (vreo 30.000 de cadre medicale și-au dat demisia pentru că au refuzat fascinarea, niște maternități s-au închis din lipsă de personal, e frumos, e bine, dă-i dracu, să nu mai facă atâția plozi și așa suntem prea mulți, zic unii).
Măi dragi canadieni, La Multi Ani de ziua curcanului! Să petreceți fain și normal, fără măști și alte imbecilități! Trăiți băi, trăiți că de murit, toți murim, cu sau fără guvid!

Alexandra Mihăescu Goldstein

image