Cele 4 proiecte legislative care vor reglementa, contrar votului din Parlamentul European, introducerea certificatului verde la locul de muncă, pentru accesul în diferite instituții și participarea la diferite activități, precum și celebra lege a vaccinării obligatorii, au ajuns pe mâna deputaților.
Cu alte cuvinte, libertățile noastre depind de calcule politice meschine și comisioanele încasate de guvernanți de la Pharma.
Legea privind vaccinarea obligatorie a fost gândită chiar de PSD, inițiată de Guvernul Tudose, în anul 2017 și a fost susținută de Marcel Ciolacu inclusiv în anul pandemic 2020.
Acest pachet de legi NU poate fi votat într-o democrație, într-un stat de drept.
Nu numai pentru că este un atentat fără precedent la drepturile omului, ci pentru că astfel de modificări legislative atrag, IMPERATIV, modificări la:

https://solidnews.ro/politica/....2021/11/01/cele-4-bo

Cele 4 BOMBE legislative privind obligativitatea certificatului verde - Solid News
Favicon 
solidnews.ro

Cele 4 BOMBE legislative privind obligativitatea certificatului verde - Solid News

Autor: Iosefina Pascal Cele 4 proiecte legislative care vor reglementa, contrar votului din Parlamentul European, introducerea certificatului verde la locul de muncă, pentru accesul în diferite instituții și participarea la diferite activități, precu