GNTLManQ    shared a  post
1 y

🫶

General francez aduce un omagiu celor care au refuzat vaccinarea: „Nevaccinații întruchipează ce este mai bun din umanitate, sunt SUPER-EROI!”

Într-o scrisoare care a făcut furori în Europa, generalul francez Christian Blanchon i-a lăudat pe cetățenii care au refuzat serurile experimentale numite „vaccinuri” anti-Covid.

În ciuda celor doi ani de campanii de presiune, politici discriminatorii, excluziune socială, pierdere a veniturilor, amenințări și învinovățirea pentru moartea altora, generalul francez le-a mulțumit „nevaccinaților” pentru puterea, curajul și exemplul pe care l-au dat:

Chiar dacă aș fi fost complet vaccinat, i-aș admira pe cei nevaccinați pentru că au rezistat în fața celei mai mari presiuni la care am asistat vreodată, inclusiv din partea soților/soțiilor, părinților, copiilor, prietenilor, colegilor și medicilor.

Oamenii care au fost capabili să manifeste o asemenea personalitate, curaj și o astfel de capacitate critică întruchipează, fără îndoială, ceea ce este mai bun în umanitate.

Acești oameni se află peste tot, în toate categoriile de vârstă, la toate nivelurile de educație, în toate țările și în toate zonele de gândire.

Ei sunt aparte; aceștia sunt soldații pe care orice armată a luminii dorește să-i aibă în rândurile ei.

Ei sunt părinții pe care fiecare copil dorește să-i aibă și copiii pe care fiecare părinte visează să-i aibă.

Sunt ființe umane peste medie în societăților lor; sunt esența popoarelor care au construit toate culturile și au cucerit noi orizonturi.

Ei sunt acolo, lângă tine, par normali, dar sunt supereroi.

Au făcut ceea ce alții nu puteau face; au fost brazii care a rezistat în fața uraganului de insulte, discriminare și excludere socială.

Și au făcut asta pentru că au crezut că sunt singuri.

Excluși de la mesele de Crăciun ale familiilor lor, ei nu au trăit niciodată o experiență atât de dură. Și-au pierdut locurile de muncă, și-au compromis cariera și au rămas fără bani... dar nu le-a păsat. Au suferit o discriminare într-un grad incomensurabil, au suferit denunțuri, trădări și umilințe... dar au continuat.

Niciodată până acum în omenire nu a existat o asemenea lepădare [de asemenea proporții] de alți oameni; acum știm cine sunt cei de neînvins de pe planeta Pământ.

Femei, bărbați, bătrâni, tineri, bogați, săraci, de toate rasele și de toate religiile, cei nevaccinați, cei aleși să stea în arca invizibilă, singurii care au reușit să nu se dea bătuți când totul se năruia în jur.

Ați trecut un test de neimaginat, pe care mulți dintre cei mai puternici soldați din Marină, membri din trupe de comando, berete verzi, astronauți și genii nu l-au putut trece.

Sunt de aceeași calitate cu a celor mai mari oameni care au trăit vreodată, acei eroi născuți printre oamenii obișnuiți, care strălucesc în întuneric.

#covid19 #vaccin #plandemie

https://www.activenews.ro/exte....rne/General-francez-

General francez aduce un omagiu celor care au refuzat vaccinarea: „Nevaccinații întruchipează ce este mai bun din umanitate, sunt SUPER-EROI!” | ActiveNews
Favicon 
www.activenews.ro

General francez aduce un omagiu celor care au refuzat vaccinarea: „Nevaccinații întruchipează ce este mai bun din umanitate, sunt SUPER-EROI!” | ActiveNews

Într-o scrisoare care a făcut furori în Europa, generalul francez Christian Blanchon i-a lăudat pe cetățenii care au refuzat serurile experimentale nu