Dr. Robert Malone, pionierul tehnologiei ARNm, spune că infectarea cu Covid poate fi tratată și prevenită bine-mersi cu Vitamina D

Robert Malone, pionierul tehnologiei de vaccinare cu ARNm și președintele Global Covid Summit, este de părere că boala dată de infectarea cu Covid-19 poate fi tratată cu vitamina D.

"Practic, nu există decese cauzate de această boală la persoanele care au un nivel de vitamina D în sânge de peste 50 ng/mL [nanograme pe mililitru]", a declarat Malone în cadrul emisiunii "American Thought Leaders" de la EpochTimesTV.

"Există multe studii în prezent, inclusiv studii randomizate dublu-orb controlate cu placebo".

Un studiu de meta-analiză din 2021 publicat în revista Nutrients a constatat că există "dovezi puternice că un nivel scăzut de D3 este mai degrabă un factor de predicție decât un simplu efect secundar al infecției cu COVID-19" și a sugerat un nivel seric de vitamina D "peste 50 ng/mL pentru a preveni sau a atenua apariția unor noi focare din cauza mutațiilor sau a scăderii activității anticorpilor".

Malone explică faptul că 50 de nanograme pe mililitru de vitamina D "pare a fi pragul la care se produce o schimbare mare în ceea ce privește mortalitatea", conform datelor pe care el și alți medici de primă linie le-au analizat.

"Cincizeci [ng/mL] pare să fie pragul unde curba trece de la una la alta, iar când ajungi deasupra acestui prag, practic nu există mortalitate din cauza COVID-19", a mai spus Malone.

#covid19 #plandemie #vitaminad

https://www.activenews.ro/stir....i/Dr.-Robert-Malone-

Favicon 
www.activenews.ro

Dr. Robert Malone, pionierul tehnologiei ARNm, spune că infectarea cu Covid poate fi tratată și prevenită bine-mersi cu Vitamina D | ActiveNews

Robert Malone, pionierul tehnologiei de vaccinare cu ARNm și președintele Global Covid Summit, este de părere că boala dată de infectarea cu Covid-1