Cu patru luni înainte, un "Profet" a prezis Atentatul asupra lui Trump – Și că va fi împușcat în URECHE

După puhoiul de ciudățenii legate de breșa de securitate care a făcut posibil atacul terorist de sâmbătă, încep acum să apară și elementele ezoterice.

Au existat numeroase speculații și avertismente că se va încerca eliminarea lui Donald Trump, bazate pe valul de ură declanșat împotriva acestuia de către administrația Biden, de ideologii globaliști și de propaganda de presă.

Inclusiv Tucker Carlson a avertizat că nu este departe momentul în care se va încerca asasinarea lui Trump.

Însă, ce s-a petrecut acum exact patru luni depășește orice imaginație.

Viziunea?

Într-o emisiune cu conținut religios din 15 martie, dedicat efectelor asupra omenirii pe care le va avea eclipsa totală de soare din 8 aprilie, un pastor american, pe nume Brandon Biggs, a prezis un atentat asupra lui Donald Trump, cu lux de amănunte.

El a spus că, într-o viziune de la Dumnezeu, a „văzut” cum Trump va fi împușcat, iar glonțul va trece atât de aproape de capul său încât îi va găuri urechea.

Fără a pomeni în mod expres care ureche, în timp ce povestea, pastorul a indicat cu mâna URECHEA DREAPTĂ, adică exact cea în care a fost împușcat Trump.

Biggs a adăugat că a „văzut” și cum Trump va câștiga alegerile și va cădea în genunchi în Biroul Oval, cu ochii în lacrimi, mulțumindu-i lui Dumnezeu.

Sub conducerea patrioților, care se vor mobiliza masiv, America va renaște, a mai spus Biggs.

Același pastor a declarat că nu va veni sfârșitul lumii acum și că toate aceste șocuri au rolul să trezească oamenii și să-i întoarcă .

#donaldtrump

https://www.activenews.ro/exte....rne/Cu-patru-luni-in

Cu patru luni înainte, un
Favicon 
www.activenews.ro

Cu patru luni înainte, un

După puhoiul de ciudățenii legate de breșa de securitate care a făcut posibil atacul terorist de sâmbătă, încep acum să apară și elementele ezoteric