Hai sictir

1.Imunitatea dobândită în urma infectării este mai solidă decât cea prin vaccinare.Hai sictir ,DA!Pentru că structura anticorpilor este mai complexă-organismul ia contact cu toată structura virusului ,nu numai cu antigene specifice proteinei Spike așa cum se întâmplă in cazul vaccinului !

2.Pacienții infectați pot fi tratați foarte bine dacă sunt depistați în primele zile .Hai sictir,DA!Ceea ce înseamnă că dacă testezi și tratezi eficient vei avea oameni imunizați natural iar mortalitatea ar fi foarte mică.

3.Tratamentul pentru COVID nu există.Hai sictir ,DA!Dar ni se ascunde .Sclavii nu trebuie să știe asta.Sau li se spune că e scump și nu e pentru ei .

4.Vaccinul este singura variantă pentru a fi oprită pandemia.Hai sictir,NU!Odată ce ești infectat poți fi tratat eficient printr-o singură perfuzie și pleci acasă .În 24 de ore nu mai ai nimic.Iar organismul îți va sintetiza imunitate pentru TOATE formele de virus timp de cel puțin un an!

5.Ne-am săturat de imbecilitate și minciună.

HAI SICTIR!

PS: Aceste rânduri nu reprezintă o opinie pe care unii ar putea să o catalogheze ca fiind antivaccinare.Ci doar ca o potențială soluție pentru cei mai “slabi” de minte ,care vor un răspuns pertinent și care s-au săturat să fie mințiți !
#lucianduta