Atenție la trădătorii Macron, Scholz și Draghi

În Statele Unite nu există opoziție față de ”sprijinul militar deplin” oferit regimului Zelensky. Față de război, cu alte cuvinte. Joe Biden a primit mână liberă să acționeze discreționar, sub directa coordonare a Pentagonului și a serviciilor de informații.

Miza economică uriașă (gaze + armament livrate în Europa) și-a spus cuvântul. Aflați sub umbrela Deep State, atât democrații, cât și republicanii au înțeles pe deplin importanța momentului. Votul ”împotrivă” al senatorului Rand Paul a arătat cât de penibil poate fi Congresul american. Cât de repede poate fi redus la o simplă mașinărie de vot de tip nord-coreean, atunci când Deep State vorbește pompos despre ”interese strategice majore”.

Până și celebrul Tucker Carlson a înțeles mesajul. În ultima vreme, jurnalistul se ferește să mai abordeze subiectul fierbinte al conflictului din Ucraina. Presiunile sunt enorme. Să nu uităm că Fox News are în acționariat aceleași binecunoscute fonduri globaliste de investiții: Vanguard și Blackrock.

Dacă în pandemie Carlson și presa alternativă și-au făcut datoria, acum aproape nimeni nu mai vorbește despre implicarea Statelor Unite în războiul cu Rusia. A devenit subiect tabu. Americanii de rând par a fi hipnotizați doar de inflația galopantă, dezastrul de pe burse și noile prețuri la carburanți.

Mass-media mainstream (MSM) a rămas aceeași unealtă penibilă plină de servilism, aliniată cu cățel, cu purcel, pe peluza din fața Casei Albe. Așa cum ne-a obișnuit după plecarea lui Trump.

De pildă revista Politico se teme ca nu cumva marionetele lui Biden din Europa să defecteze. Să rupă lanțurile sclaviei: ”Liderii europeni au început să aibă opinii diferite în ce privește Ucraina. Trei capitale interpretează altă partitură”.

V-ați prins, da? Partitura de la Washington trebuie recitată șnur, fără poticneli. Serviciile secrete americane se tem ca nu cumva pacea să survină prea repede. Adică mult mai repede decât i-ar lua Pentagonului să semneze niște zeci de contracte. Inclusiv cu ”recruții” Finlanda și Suedia (chit că nu vor ajunge prea repede în NATO; măcar să se pregătească, să aibă pe ce pune mâna).

Liderii din Franța, Germania și Italia (aka Macron, Scholz și Draghi) ar încerca, potrivit Politico, să-l convingă pe Zelensky să fie rezonabil. Să nu aibă pretenții absurde față de Kremlin.

Cele trei marionete conștientizează perfect că nu pot negocia direct cu Joe Biden. Așa că se străduie să-l înduplece pe Zelensky cu presiuni și/sau promisiuni. Încearcă să-i arate viitorul sumbru al unui continent european ieșit complet din joc: îngenuncheat, umilit, irelevant.

Evident că liderul de la Kiev reprezintă un simplu instrument. Nu la el este decizia.

Din nefericire pentru Europa, Joe Biden are numeroase atuuri în discuțiile cu Macron, Scholz și Draghi. Pe de altă parte, e greu de spus cum ar putea cei trei lideri să-l constrângă pe Zelensky să renunțe la luptă. Și ulterior să-i transmită lui Biden, cu regret, GAME OVER.

Așadar, cheia încetării conflictului rămâne în buzunarul șefului de la Casa Albă. Însă Joe Biden va trece la negocieri serioase abia după ce industria de război americană își va face plinul. Abia după ce va semna toate contractele, cu avans și date ferme de achitare a mărfii.

Generalul Ciudă și președintele Iohannis s-au pregătit din timp. Au majorat bugetul Apărării la 2,5% din PIB (cât bugetul de la Educație!), iar acum așteaptă să primească în portul Constanța primul submarin complet echipat.

Sunt convins că va face valuri pe litoral. La vară vom avea de ales între o poză cu maimuța și un selfie cu submarinul.

#macron #scholz #draghi

https://opozitia.net/2022/05/1....7/atentie-la-tradato

Atenție la trădătorii Macron, Scholz și Draghi - Opozitia.net
Favicon 
opozitia.net

Atenție la trădătorii Macron, Scholz și Draghi - Opozitia.net

În Statele Unite nu există opoziție față de ”sprijinul militar deplin” oferit regimului Zelensky. Față de război, cu alte cuvinte. Joe Biden a primit mână liberă să acționeze discreționar, sub directa coordonare a Pentagonului și a serviciilor de inf