Gheorghe Piperea:
Iată că teoria conspirației de anul trecut devine fapt azi. Firmă rechiziționată de “armata” lui Arahat, care se crede în război.

Au fost 4 săptămâni pentru a reduce curba infectărilor și presiunea pe spitale. Apoi 2 luni. Apoi 20, plus 3 doze de ser experimental. Vor fi 7 până la anul, în iunie. Vor fi rechiziții de bunuri. Vor fi lagăre de ne-vakseenați. Nu ăsta era planul?
Nu credeți în teorii, credeți în informații oficiale, de ls guvernul “vostru”, nu? Aveți dreptate. Nu v-au mințit deloc până acum. Nici guvernul, nici “specialiștii”.

Cornelia Victoria Iordache
Deci ce am patit azi...RECHIZITIONARE FORTATA A FIRMEI FAMILIEI MELE IN BAZA UNUI ORDIN EMIS DE ARAFAT CARE ARE LA BAZA O DECIZIE CSAT RECENTA!

Un functionar de la UAT vine"astazi  la firma surorii mele (eram doar eu la birou) si ma instiinteaza ca trebuie sa completez un "contract de colaborare" in baza unui ordin emis de ISU (semnat de "comandantul actiunii si contrasemnat de Ministerul de Interne" in baza unei decizii CSAT de luna asta prin care sa fim de acord sa punem la dispozitia statului in caz de razboi sau calamitate de orice fel (nu specifica tipul) o parte din activele firmei, iar in caz de refuz "de colaborare" vom suporta riscul inchiderii firmei si rechizitionarii fortate a intregii proprietati!

===========

Cei care aveti firme ati patit asa ceva?

===========

Deci se confirma "teoria conspiratiei"" cu deposedarea de proprietate, au inceput cu firmele mici, vor putea declara oricand stare de "calamitate", nu e necesara doar starea de razboi!

image