Dacă nu era Diana Șoșoacă, să urle ( cum spun unii ) în piață, era vai și amar de viața noastră ! Dvs v-ați uitat ce spune Diana Șoșoacă ? Spune adevărul, pe care nimeni nu îndrăznește să-l spună ! Dacă am avea mii , zeci de mii de Diana Șoșoacă, am scăpa Țara de trădători , de hoți și mafioți ! De aceea merită susținută fanatic, această mare luptătoare pentru libertate și democrație ! SUCCES Diana !

Ca să nu mai apară tulpini, rădăcini și crengi, trebuie tăiat copacul de la rădăcină, schimbată clasa politică și suspendat Iohannis !

M-am întâlnit cu un cetățean care mi-a zis „Domnule, știți cum trebuie să fie președintele României?”. Zic „Cum? Să aibă studii, să aibă…”. etc...Nu ..zice „președintele României trebuie să creadă în Dumnezeu și să iubească poporul român”. Să creadă în Dumnezeu și să iubească…
Ce simplu!
Ăștia nu cred în Dumnezeu, ei cred în legislația venită de dincolo, și nici nu iubesc poporul român. Nu-l iubesc... Ca să cunoști un lucru, trebuie să-l iubești. Iubirea este o formă a cunoașterii.
Singurul politician patriot adevărat, care iubește oamenii și apără drepturile noastre, este d-na Diana Șoșoacă ! Bine ar fi să o avem președinte al României ! Eu o votez hotărât!

#dianasosoaca #romania

image