DACĂ E PE-AȘA, BRAVO DIANA ȘOȘOACĂ! RUȘINE ITALIA, HAI ROMÂNIA!

Am scris ieri despre scandalul Diana Șoșoacă - Lucia Goracci, analizând cu atenție ce s-a întâmplat, care au fost provocările și responsabilitățile reciproce. Ei, bine, văzând cum a fost preluat evenimentul de presa și politicienii italieni, care au difuzat minciunile așa-zisei jurnaliste vedetă, știind că minte de îngheață apele, trebuie să ripostez!

Media, miniștri și ambasada Italiei au lansat un atac murdar asupra Dianei Șoșoacă, în stil bolșevic, iar premierul Ciucă și alte slugi nevrednice s-au făcut preș, mistificând adevărul!

Bre, Goracci, de ce-ai filmat tu și ortacii tăi, după ce ți s-a interzis, în biroul senatoarei? Ca nesimțiții și infractorii? De ce nu te-ai legitimat și de ce n-ai așteptat să vină poliția, fugind ca o hoață? De ce, după ce a venit poliția, ai intrat în birou deși Șoșoacă ți-a interzis în mod explicit să intri, agresând poliția și filmând, din nou, fără drept, deși din nou ți s-a interzis? De ce-ai mințit că ai fost sechestrată 8 ore, când, de fapt, ai fost la audieri la poliție? Ce, te-a sechestrat (lipsit de libertate) poliția? Tu ești jurnalistă? Nici vorbă, o provocatoare, scoțând în față cu obrăznicie vedeta care nu ține seama de lege, crezând că poți intimida pe oricine! Ai venit în sat fără câini?

Și tu, vai mama ta, Luigi di Maio, un ministru de externe de doi bani, care la 35 de ani habar n-ai de politică, un găinar, cum insulți tu România, că nu respectăm noi libertatea presei, că suntem neam de categoria a doua, că ne dai tu lecții de civilitate, bre? Că să se ia măsuri, să fim pedepsiți! N-ar trebui să faci matale cu totul și cu totul altceva? Să mulțumești celor 2 milioane de români din Italia, care muncesc pentru voi în condiții umilitoare, o Italie cu o economie la pământ și înglodată în datorii, la mila UE!

Dacă mâine românii ar veni acasă, Italia ar intra în faliment instant și ar ajunge mai rău ca Libanul! Ar trebui să ridici câte un monument la fiecare colț de stradă pentru români și România, reprezentant al unei clase politice de rușine mai mare decât la București, combinatori jalnici, fără nicio susținere populară! Și cu toate jocurile voastre de macaronari prin frumoasa Românie! Sărăcia din peninsulă, mai ales în sud, este jalnică, rușinoasă, cu trăitori de pe o zi pe alta, cu mult mai rău decât la Vaslui! Pe cine păcălești tu, fanfaronule? Păi, dacă vine Șoșoacă în campanie, pierzi juma de milion de voturi și o să spui că n-ai avut noroc pe lume!

Rușine, Italia, cu așa presă și conducători! Hai România!

Aurelian Pavelescu

#romania